Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

Deryaak Canımmmmmmmm kuzulardan yazmaya fırsatınmı yok yoksa

Tam yazmaya başladım mızmızlandılar yarıda bırakıp pişpişlemeye koştum:) şimdi tekrar uyudular birde birbirlerinide uyandıtıyorlar seyreyle gümbürtüyü ondan sonra:)

Canım çok geçmiş olsun Dişiniz için tabi birde gözünüz aydın inşallah dişlerin kalanı sorunsuz çıkar
Yarın bakalım ne diyecek doktor
Bende iki gündür bakıyorum ama henüz yeni gün açmamışlar Randevu sayfasında ama her an tetikteyim inşallah bende bir an önce alırımda yaptırırım tahlillerimi

Tam yazmaya başladım mızmızlandılar yarıda bırakıp pişpişlemeye koştum:) şimdi tekrar uyudular birde birbirlerinide uyandıtıyorlar seyreyle gümbürtüyü ondan sonra:)

Oyyy şimdi kim bilir ne kadar tatlıdır onlar
Kızkardeşiminkilerde öyle birbirlerini uyandırıyorlardı kardeşim diyordu anam birini bırakıyorum diğerini alıyorum bazen hangisini emzirdiğimi şaşırıyor diye en son defter tutuyordu haksızlığı daha ilkten yapmim diyordu

cecomm kızlarla harika bigün daha geçirmişsiniz alah bozmasın..küçük kuzu korkutmuş sizi allah bidaha yaşatmasınn...anam güya oruçsuzsun oruşlu gibi ac gezmişsinnn...

valla denicemm mantarı senden cesaretlendimm..bakalım nasıl olacak...taa cuma günkü misafirleriminn telaşı şimdiden sardı eşimle sigara böregi sardık bu geceden..buzluğa atmak istemiyorumm güzelce seraladımm..dolaba koydum alt tarafta beklese bişi olurmuu acabaa???

yarın akşamda mantıyı yaparızz eşimlee :) :) perşembe günü anca evin bi tozunu alırımm..

anammm sen bi an anlatınca bi garip oldum ikizz çok zor yaa allah yardımcın olsunnnn...ikisi aynı anda ağlayınca napıyorsun...ikiside aynı anda acıktığıaltını kirlettiği oluyormuu :) :) cinsiyetleri ne :) :)

diyete baslamışsın hai hayırlı olsunn...biz cuma günleri bildirim yapıyoruzz..liste hazırlıyoruzz hafta içindeki kıpırdamaları takip ediyoruz katılmak istersen ekleriz listeyeee...

Selamin aleykum kuzular nasilsiniz ?bakalim
Bu ara pek firsak bulup giremiyorum annemi yatirdik bugun esim yine konyada
Annem yarin ameliyat olacak insallah guxel gecer dua edin kizlar cok ihtiyacimiz var. Bu hafta sik gorusemeyebiliriz
Siz yinede dua edin canlarim ins tumor iyi cikar veee herbisey alinmaz rabbim sifa versin herkeze

Bu arada bebis icin kan idrar testi vermistim sonuclar temizmis
4 hafta snraya randevu al dedi ama ben 5 hft sonraya aldim drun izniyle 12 hftlk olacak allah nasip ederse ikili taramasında ayri gelmeyim diye drda tamam dedi. Boyle kizlar umarim sizler iyisinizdir.

Canım emin ol mantar hepiniin hoşuna gidecek
Eskiden ağzına mantar sürmeyen eşim mantar delisi oldu arada da sırf ince ince doğrayıp yağsız tavada az karabiber, tuz ve kırmızı biber ekleyip kavuruyorum kendi suyuyla pişip çekince tamamdır
Oda güzel oluyor ve et sote ve tavuk soteyle pilav yapınca yanına garnitür gibi oluyor

Valla sigara böreğini iyice streçlersen bence birşey olmaz Aslında kapaklı bir şeye dizip buzluğa buzluk poşetine geçirip koyarsan da birşey olmazdı ama benim eşimde cinstir tutturur buzluk kokuyor diye
Ellerinize sağlık canım eminim çok lezzetli olcacaktır
Eniştede maşallah ne güzel sana yardım ediyor
Kız heriflerimiz ne seviyor bizi hiçççç kıyamıyorlar

Selamün Aleyküm canım

Canım sonuçların temiz çıkmasına çok sevindim
İnşallah yarın Annenin Ameliyatıda çok güzel geçerde dediğin gibi herşey alınmaz
Bütün dualarımız sizinle

Bu arada kuzucuğunda iyi olmasına çok sevindim
Bu haftaki yoğunluğunuda takma kafana Umarım herşey gönlünce olur sonra sende rahat rahat bizimle sohbet etmek için gelirsin

selamun aleykum fistiklarrrr
deryacim ALLAH im kuzularina hayirli saglikli omurler nasip etsin insaallah. disleri bi ciksa rahatlarlar insaallah. ALLAH im yardimciniz olsun ...

cecom kucuk cadi yapmis yapacagini ama sukur cabuk bulunmus gecmis olsun canim. onada iyi bir ders olmustur sanirim...

kizlar dun diyordumya patliycak gibiyim diye aksam iftari komsumda actim ve o saate kadar kivrandim orda biraz uzandim olmadi biraz oturdum kasiklarim acayip agridi... sanirsam gaz sancisi gibi biseydi aksam yediklerimmiydi bilemiyorum ama iftari acip corba felan icince rahatladim sukur... bugun sabahtan beri yine var siskinlik ve tarti 2kilo fazla gosteriyor cildiracam ya bi ogunde kizartma yemeyle 2kilo mi alinir... vucut acayip sisti regl olamadigimdan sanirim... ALLAH im hayirli eyle nolur... aminnn... bayram sonu regl bitince hemen doktora gitmem lazim benim...

bu arada dun 23-24saatleri arasinda 5.yelegimide bitirdim vatana millete hayirli olsun. komsuma ormystum bunu eve gidince veririm artik... bu ara bi mola verdim kendime orgu yonunden

Uzun uzun aradan sonra selamlar kizlar....insaaallah hepiniz iyisinizdrrr...
kilolar ne alemde acaba benim kilolar azalcagi yeerde arrtti bir iki kilo :-(

ramazan iceerisinde dikkat etsemde olmadi kilolar gitmedi.....artik baska cözüm yollari arayacagim bayram sonrasi akapunktr gibi....

Bir an önce zayiflayip pko yu yenmem lazim bunlar icin bana sans lazim ;-)

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Sabahtan beri ev işlerinden kafamı kaldıramadım
Şimdide makinedeki çamaşırlar bitene kadar bir size bakayım dedim ondan sonrada TV karşısında da olsa yapayım dedim
Bitsinde kafam rahat olsun gece rahat rahat oturayım

Daha şimdiden akşamlık ne yapsam diye düşünüyorum
Önerisi olan varsa alabilirim
Birtek çorbam hazır dünden kalan
Ayyyyyy şu yemeğin adını koymak her gün işkence yapması sorun değil de

Canım çok geçmiş olsun sana Bencede sen ilk fırsatta bir doktora git ihmal etme bak hala reglde daha yok
Bu arada hamarat hatun 5.ci yeleğinde hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda kendi kuzucuğuna da örmeye başlarsın...Aminnnnn

Terkar aramıa hoşgedin canım
İnşallah bundan sonra kaybolmazsın bir yere bak sürüden ayrılanı kurt kapıyor

canımmm allah yardımcınız olsunn..inşallah tertemiz çıkarr sonuçlarrr...senin tahlilllerin güzel çıkmış sevindim inşallah sonuna kadar böle giderr...

inşallah cecom....valla benim dırdırımı çekeceğine yardımı seciyor bide sever benimkii..onsuz bişi yapmazsam sorun yokkk...bakalım akşam mantıya ne kadar dayanacakk.. :) :)

mantarı denicem bakalıminşallah begenilirrr...

canım akşama yemek fikiri istemişsin...mis gibi yeşil fasulye varsaa...yada soslu makarnaaa...patlıcan oturtmaa...büyük kız oruçluydu oen çok ne seviyorsa onu yap yada:) :)

innmıyorumm sanaa..senden ümidi kesmiştim ne yalan diyimm...nerelerdesinn sen neden yazmıyorsun hiçç..valla akapunkturla olacak şey değil bu..bu seninle ilgilii karar verip devamını getirmen lazımm..yazıcaz dedik ikimiz açtık bu sayfayı hemen kayboldunn..5 kilo verdim seninle birlikte bu sayfaya başladıktan sonra..aynı kiloyu sende verebilirdinn..ama devamını getirmedinn...

biz ramazandada devam ettikk..hiç imkanımız olmadığı anda bile kopmuyoruzki burdan ipin ucu kaçmasınn...bayramdan sonra senide bekliyoruzz..güzel bi silkelenn ve bayramdan sonraplanın ve projenle buraya gell...dahada bişi dememm...birliktee vermemizz lazımm bu kilolarııı...

allah allah...geçmiş olsun canımm...neden öyle olduki allah hayra çıkartsınn..yaww bizim işimizin ne olacagı belli olmuyorr bebekde olabilirr..adet geçikmesindende olabilirrr...bencede bayram sonrası hepimize doktor şartt...herkez kendini hazırlasın..topik ailecek dr a gidiyoruzz...

Selam kizlar neler yaptiniz kurslarim cok yogun ondan ugrayamadim raporu bugun pc yi acabilirsem vericem

kızz sen nerelerdesinn....ne kursları bunlarr???diyet nasıl gidiyorrr..hiç bildirimde yapmıyorsunn...cumaları bildirimi bari yapsanaa...napalım çıkartalımmı seni listedenn ???

waw tatlim sana kesinlikle katiliyprum topicte doktora gitmemiz lazim.
aceba topicten geliyoruz desek indirim yaparlar mi

cecom aminnnn insaallah kendi bebislerimede ormeyi nasip eder ALLAH im...

ya aynı durumdayım bende ama reglime 10 gün var..rezene çayı çok iyi geliyor birde papatya...bence dene..

kızlaaaarrr ben geldim dünden bu yana sayfalar bayaa ilerlemiş..
dün davetteydik malumunuz..
benim küçük kuzu hala rahatsız..gece 12 de geldik..ona ilaç içirip yatırdım..biz uyumuyoruz malummm..
annem ve babam gelecek iftara..uzun yoldan geliyorlar..mersinden ankaraya..yemeğimi biraz önce yaptım daha yapacağım..
menüm
mantı çorbası
güveçte etli kuru fasülye
pirinç pilavı
tavuk
salata
komposto

waw dediğin gibi azıcık kaçırsak tartıdaki o güzel rakam hemen yükselişe geçiyor..
dün akraba davetindeydik benimle yaşıt bir yakınım var 50 kilo kız yaa..tabi okadar zayıf olmak istemem ama benden çok yiyor yaa..metabolizması turbo motor sanırım..sinir oluyorum .buda imtihan diyorum Rabbim sağlık versin..gidecek kilocuklar bak 7 lerdeyiz..6 ları da göreceğiz..
bu arada kaç gündür beyaz ekmek yiyorum hemen farketti kilo vermiyorum az yesemde..
bugün eşim tam buğday ekmeğimi alacak..dün gece de sahurda kendimi frenledim yesem yerim yanii,..

cecoo
kakao şekeri ilk defa duydum tarçınlı sütü biliyorum..içtim tatlı krizimi kesmedi
tatlı krizini en güzel dengeleyen şey HURMA

merhaba arkadaşlarrr
nasılsınız diyetler nasıl gidiyor benim geçen hafta 3 günüm tatil modunda çılgın geçti ekmek ve unlu mamülleri çok yemesem de dondurmaya tam dalış yaptım hatta 2 defa cips yedimm ve 1lt fanta içtimm yaa binyıl olmuştuu pazar günü geldiğimdee 2 kg artmıştı gözlerime inanamadımmmmmmmm vee hemmen yeşilçay tarçına vurdum kendimi ve sıkma günleri başladı azcık sporda ekledim pazara kadar geri inmem gerekk ya
tatlı modu ile baş edemiyorum regli oldum yaa üzülüyorum sonra birde hamd olsun diyorum
olmayınca da fena oluyor
bu ay doğumkontrol hapı vermişti dr.
Cuma 3.gün yeniden bakacağız duvar ne durumda lh ve fsh yakınlaşmış lh düşmüş mü
ay inşallah yaaa
waw kalbi temiz arkadaşımmm geçmiş olsun canım çok şükür atlatmışsınn
Allah bir daha göstermesin misafirlerinle de güzel zamanlar geçmiştir inşallah canım benim
Aykurt seni sardı bu yün işleri ceconun duasına katılıyorum darısı inşallah kendi bebişlerine

Oouf dualarımdasın inşallah temiz güzel sonuçlar alacaksın arkadaşım güzel olacak her şey inşallah

Son düzenleme:
Selamin aleykuum kizlar yeni geldik eve sabah 7de hastanedeydik.
Ama annemi 3 te aldilar ameliyata baya bekldik cok sukur 7de cikti
Dr la gprustum iyi huylu tumor oldugu icin sadece rahimi almislar cok sukur rabbime
Annemi gprduk narkozun etkisinden birabiraz cikiyordu. Iyi gorunuyprdu
Allahim dualarimi kabul eyledi kizlar cok sukur. Teyzem kaliyor bugun yarin kiz kardesim ertesi gun ben kalacsgim inss
Dualariniz icin tesekkurler kizlar. Son durum boyle

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Hazır eşim benim devamlı kullanmak zorunda olduğum çoklu uzatma kablosunu tamir ederken bende buraya damlayayım dedim
Aslında oda direk oyun konsoluna geçecekti ama priz lazım olunca mecbur ertelediği tamiratı şimdi yapıyor
Ay tamir etsinde eski yerime geçeyim diğer koltuk tersime geliyor rahat edemem

Bugünki yemek kararsızlığım eşimin yaa iftar için çay demele birde kahvaltılık hazırlasana demesiyle son buldu
Uzun zamandır bir arada kahvaltı edemeyince bari bugünde öyle olsun dedi benimde işime geldi açıkcası
Artık yarına değerlendiririm yemek önerilerinizi

Offf sıcaktan inanılmaz bunaldım bugün :26:
Resmen şıpır şıpır terliyorum keşke bu kadar terleyince içimdeki yağlarda eriyip gitse yeminle bukadar terleyeme öyle birşey olsa benim kesin sıfır beden olmam gerekirdi

Sağ olsun kızım hiç canım şunu istedi bunu istedi demiyor
Her gün soruyorum ama ne istersen onu yap diyor
Makarna daha dün yemiştik birde ancak haftada bir yapıyorum onuda bazen daha bile uzun süre geçiyor üzerinden
Neyse artık yarın olmazsa yaparım birşeyler şimdiden sıkıntı yapmıyayım kendime nasılsa yarın bizim burada pazar kuruluyor olmadı bir gidip birkaç çeşit birden alırım ki bir kaç gün düşünmem yemek

Canım küçük kuzu inşallah en kısa zamanda toparlanır
Tekrar tekrar geçmiş olsun

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun canım Pko nasıl bir illetse 1 gramı zor veriyoruz ama 2 kiloyu en ufak kaçamakta geri alıyoruz neredeyse Zaten o aldıklarımızı vermek için uğraşmaktan daha da aşağıları göremiyoruz anasını satam
WaWında dediği gibi hepimizin doktora gitmesi şart gerçekten dün nette biraz gitmeyi düşündüğüm doktoru araştırdımda yayınlanmış bir sürü makalesi var ve kesinlikle PKO tedavi edilmeden kiloda verse hasta en ufak şeyde tekrar kilo alabilir yazmış :26: Ki bu adam Prof. Dr
Bakalım henüz randevu alamadım malum bazı hastaneler hep bir sonraki üç günü açıyor ama oda şimdi haftasonunu gösteriyor artık yarından sonra inşallah

Canım annen adına ve senin adına çok ama çok sevindim
İnşallah en kısa zamanda toparlanır
Bu arada bende kalacağım demişsin ama daha yeni hamilesin be güzelim Allah korusun hastanede rahat etmekten öte bir sürü hasta insan var mikrop falan kapmayasın :44:
Yine sen bilirsin ama gidersende mutlaka dikkat et ve gerekirse maske tak en azından

Bütün dualarımız yine sizlerle

Son düzenleme:

çok sağoll canımm...acık kaçamaklar olmuşş ama sen dengelersin eminimmm...ama nerelerdeydinn günlerdirr..bizi çok boşluyorsunn...bayramdan sonraya hepimiz çeki düzen vermeliyiz kendimize..birbirimizide fiştikleyelim :): )

inşallah tahlillerin ve rahim duvarın kalınlaşmış olurr...herşeyin hayırlısı olsun..kadir gecesi dua edelim birbirimizee..

canımm çok sevindimm..rabbim daha kötü gün göstermesin sana annenede acil şifalar versinnn...sende dikkat et kendinee...

kızlarr ben geldimmmmmmm...bugün hiç yazdımmı hatırlammıyorumm ben garip bi gün geçirdimm...işlerimi hallediyordumki eşim aradı binbir planlarından bahsettii..kısa sürede bu kadar planı nasıl kurdu bilmiyorumm...

babamlar pazar günün bilet almıştı memlekete gidiyorrlardı yani balıkesire..illa dedi onlar cuma bize iftara gelince gitmesinler blietleride iptal etsinler birlikte arabayla gidelimm...tabi bende ilk ande olmaz diye söylendimm..sonra vaz geçtimm..1 hafta kalıcaz bayramdada orda olucaz ama 3 gün oruçluyuz orada oruçlu pek güsel geçmez dedim..oda ben seni sonra yine götürürüm diye razı etti ve babamla planları yapmışlar biletleri iptal etmişlerr...ne diyim okiş dedimm...

bari pazar sabahı çıkalım dedim...cumartesi kadir gecesi evde oluruzz...babamda yok ben işlerimi hallederim cuma gecesi çıkalım..ee benim misafirim var evimi toparlayıp nasıl gidicemm bilmiyorum bakalım ...

ben gidince bir hafta görüşemicez kızlarr...şimdiden üzgünüm..ve babanemin yanına gidiyoruzz..şeker bayramıı tatlılarrr...bilmiyorum kaç + la dönerimm...almasam iyi olur gelen gibi bende dr gitmeyi düşünüyorumm...

ve diğer konuu...memleket işi çıkınca eşime erken gel halamla babaneme bişiler alıcam hediye geldi umranıyeye gittikk..alışverişi yapınca kaynım aradı eşimi umraniyedeyseniz ikea ya gelin..iftarı burda yapalımm...bende okey dedim..gittikk..oturmuşlar masaya..eltim bebek emzirmedeydi geldi ve büyük karşılaşma suratı beş kaış ve tık yok..ne konuşuyor ne bakıyorr...neyse erkekler yemekleri almaya gitti bende çocuklarla tele bakıyorumm..

döndümm eee xxx ablaa nasılsın nasıl geçti tatiliniz dedim ve başladıı ve açıldı..ama bidahakine karar verdimm...o konuşmadan konuşmucammm..aldık bişilerr köfte patates...bitmeye yakın kaynımm ee iftara çağırmadı demeyin bi resminizi çekeyimde yediğinizinn sadece ufak bi tebessümm ettim okadarr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…