- 21 Nisan 2011
- 951
- 2
Deryaak Canımmmmmmmm kuzulardan yazmaya fırsatınmı yok yoksa
Tam yazmaya başladım mızmızlandılar yarıda bırakıp pişpişlemeye koştum:) şimdi tekrar uyudular birde birbirlerinide uyandıtıyorlar seyreyle gümbürtüyü ondan sonra:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Deryaak Canımmmmmmmm kuzulardan yazmaya fırsatınmı yok yoksa
Merhaba kızlar bugün yine yoğun bir günün ardından çocuklar uyudu bende birazdan yatacağım yatmadan uğramak istedim. Bugün tahlil sonuçlarımı aldım yarın doktora götüreceğim insülin çok yüksek ama tahmin ediyordum :) kendimi iyi tanıyorum. Bu arada çocuklardan biri diş çıkarıyor çok keyifisiz uykusuz bir şekildeyiz bugün diş iyice patladı belki bu gece rhat uyur. Yarından sonra neler yaptığımı nasıl diyet uyguladığımı yazmak istiyorum kesin başlangıcım yarın:) ilaç diyet+elimden geldiğince plates...
Glukofen kullanmıştım canım şimdi uine başlayacağım muhtemelen.onsuz kilo veremiyorum yarın drla görüşmem var. :) bakalım ne diyecek
Tam yazmaya başladım mızmızlandılar yarıda bırakıp pişpişlemeye koştum:) şimdi tekrar uyudular birde birbirlerinide uyandıtıyorlar seyreyle gümbürtüyü ondan sonra:)
Selamün Aleyküm kızlarrrrr
İftarıda yapıp anında kendimi buraya attım
Hazır aklımdayken yediklerimide paylaşayım
1 ufak kase tarhana çorbası
4 - 5 kaşık kadar sebzeli makarna
1 porsiyon hindi eti ( yağsız tavada pişirdim )
1 kase çacık
1 büyük bardak su
Çok şükür bu gecede doyduk Rabbim kimseyi açlıkla terbiye etmesin
Ben oruçlu olmadığım için sabah domates, salatalık, beyaz peynir ve 3 zeytinle kahvaltı ettim ekmeksiz
Sabah dediğim baya geç saatte tabi
Gün içinde bol bol su içtim ve eve geldikten sonra nasılsa akşama az var diye sadece 2 tane salatalık yedim birde 1 bardak ayran içtim
cecomm kızlarla harika bigün daha geçirmişsiniz alah bozmasın..küçük kuzu korkutmuş sizi allah bidaha yaşatmasınn...anam güya oruçsuzsun oruşlu gibi ac gezmişsinnn...
valla denicemm mantarı senden cesaretlendimm..bakalım nasıl olacak...taa cuma günkü misafirleriminn telaşı şimdiden sardı eşimle sigara böregi sardık bu geceden..buzluğa atmak istemiyorumm güzelce seraladımm..dolaba koydum alt tarafta beklese bişi olurmuu acabaa???
yarın akşamda mantıyı yaparızz eşimlee :) :) perşembe günü anca evin bi tozunu alırımm..
anammm sen bi an anlatınca bi garip oldum ikizz çok zor yaa allah yardımcın olsunnnn...ikisi aynı anda ağlayınca napıyorsun...ikiside aynı anda acıktığıaltını kirlettiği oluyormuu :) :) cinsiyetleri ne :) :)
diyete baslamışsın hai hayırlı olsunn...biz cuma günleri bildirim yapıyoruzz..liste hazırlıyoruzz hafta içindeki kıpırdamaları takip ediyoruz katılmak istersen ekleriz listeyeee...
Selamin aleykum kuzular nasilsiniz ?bakalim
Bu ara pek firsak bulup giremiyorum annemi yatirdik bugun esim yine konyada
Annem yarin ameliyat olacak insallah guxel gecer dua edin kizlar cok ihtiyacimiz var. Bu hafta sik gorusemeyebiliriz
Siz yinede dua edin canlarim ins tumor iyi cikar veee herbisey alinmaz rabbim sifa versin herkeze
Bu arada bebis icin kan idrar testi vermistim sonuclar temizmis
4 hafta snraya randevu al dedi ama ben 5 hft sonraya aldim drun izniyle 12 hftlk olacak allah nasip ederse ikili taramasında ayri gelmeyim diye drda tamam dedi. Boyle kizlar umarim sizler iyisinizdir.
selamun aleykum fistiklarrrr
deryacim ALLAH im kuzularina hayirli saglikli omurler nasip etsin insaallah. disleri bi ciksa rahatlarlar insaallah. ALLAH im yardimciniz olsun ...
cecom kucuk cadi yapmis yapacagini ama sukur cabuk bulunmus gecmis olsun canim. onada iyi bir ders olmustur sanirim...
kizlar dun diyordumya patliycak gibiyim diye aksam iftari komsumda actim ve o saate kadar kivrandim orda biraz uzandim olmadi biraz oturdum kasiklarim acayip agridi... sanirsam gaz sancisi gibi biseydi aksam yediklerimmiydi bilemiyorum ama iftari acip corba felan icince rahatladim sukur... bugun sabahtan beri yine var siskinlik ve tarti 2kilo fazla gosteriyor cildiracam ya bi ogunde kizartma yemeyle 2kilo mi alinir... vucut acayip sisti regl olamadigimdan sanirim... ALLAH im hayirli eyle nolur... aminnn... bayram sonu regl bitince hemen doktora gitmem lazim benim...
bu arada dun 23-24saatleri arasinda 5.yelegimide bitirdim vatana millete hayirli olsun. komsuma ormystum bunu eve gidince veririm artik... bu ara bi mola verdim kendime orgu yonunden
Uzun uzun aradan sonra selamlar kizlar....insaaallah hepiniz iyisinizdrrr...
kilolar ne alemde acaba benim kilolar azalcagi yeerde arrtti bir iki kilo :-(
ramazan iceerisinde dikkat etsemde olmadi kilolar gitmedi.....artik baska cözüm yollari arayacagim bayram sonrasi akapunktr gibi....
Bir an önce zayiflayip pko yu yenmem lazim bunlar icin bana sans lazim ;-)
Selamin aleykum kuzular nasilsiniz ?bakalim
Bu ara pek firsak bulup giremiyorum annemi yatirdik bugun esim yine konyada
Annem yarin ameliyat olacak insallah guxel gecer dua edin kizlar cok ihtiyacimiz var. Bu hafta sik gorusemeyebiliriz
Siz yinede dua edin canlarim ins tumor iyi cikar veee herbisey alinmaz rabbim sifa versin herkeze
Bu arada bebis icin kan idrar testi vermistim sonuclar temizmis
4 hafta snraya randevu al dedi ama ben 5 hft sonraya aldim drun izniyle 12 hftlk olacak allah nasip ederse ikili taramasında ayri gelmeyim diye drda tamam dedi. Boyle kizlar umarim sizler iyisinizdir.
Canım emin ol mantar hepiniin hoşuna gidecek
Eskiden ağzına mantar sürmeyen eşim mantar delisi oldu arada da sırf ince ince doğrayıp yağsız tavada az karabiber, tuz ve kırmızı biber ekleyip kavuruyorum kendi suyuyla pişip çekince tamamdır
Oda güzel oluyor ve et sote ve tavuk soteyle pilav yapınca yanına garnitür gibi oluyor
Valla sigara böreğini iyice streçlersen bence birşey olmaz Aslında kapaklı bir şeye dizip buzluğa buzluk poşetine geçirip koyarsan da birşey olmazdı ama benim eşimde cinstir tutturur buzluk kokuyor diye
Ellerinize sağlık canım eminim çok lezzetli olcacaktır
Eniştede maşallah ne güzel sana yardım ediyor
Kız heriflerimiz ne seviyor bizi hiçççç kıyamıyorlar
Uzun uzun aradan sonra selamlar kizlar....insaaallah hepiniz iyisinizdrrr...
kilolar ne alemde acaba benim kilolar azalcagi yeerde arrtti bir iki kilo :-(
ramazan iceerisinde dikkat etsemde olmadi kilolar gitmedi.....artik baska cözüm yollari arayacagim bayram sonrasi akapunktr gibi....
Bir an önce zayiflayip pko yu yenmem lazim bunlar icin bana sans lazim ;-)
deryacim ALLAH im kuzularina hayirli saglikli omurler nasip etsin insaallah. disleri bi ciksa rahatlarlar insaallah. ALLAH im yardimciniz olsun ...
cecom kucuk cadi yapmis yapacagini ama sukur cabuk bulunmus gecmis olsun canim. onada iyi bir ders olmustur sanirim...
kizlar dun diyordumya patliycak gibiyim diye aksam iftari komsumda actim ve o saate kadar kivrandim orda biraz uzandim olmadi biraz oturdum kasiklarim acayip agridi... sanirsam gaz sancisi gibi biseydi aksam yediklerimmiydi bilemiyorum ama iftari acip corba felan icince rahatladim sukur... bugun sabahtan beri yine var siskinlik ve tarti 2kilo fazla gosteriyor cildiracam ya bi ogunde kizartma yemeyle 2kilo mi alinir... vucut acayip sisti regl olamadigimdan sanirim... ALLAH im hayirli eyle nolur... aminnn... bayram sonu regl bitince hemen doktora gitmem lazim benim...
bu arada dun 23-24saatleri arasinda 5.yelegimide bitirdim vatana millete hayirli olsun. komsuma ormystum bunu eve gidince veririm artik... bu ara bi mola verdim kendime orgu yonunden
Selam kizlar neler yaptiniz kurslarim cok yogun ondan ugrayamadim raporu bugun pc yi acabilirsem vericem
inşallah cecom....valla benim dırdırımı çekeceğine yardımı seciyor bide sever benimkii..onsuz bişi yapmazsam sorun yokkk...bakalım akşam mantıya ne kadar dayanacakk.. :) :)
mantarı denicem bakalıminşallah begenilirrr...
canım akşama yemek fikiri istemişsin...mis gibi yeşil fasulye varsaa...yada soslu makarnaaa...patlıcan oturtmaa...büyük kız oruçluydu oen çok ne seviyorsa onu yap yada:) :)...
.....[/B]allah allah...geçmiş olsun canımm...neden öyle olduki allah hayra çıkartsınn..yaww bizim işimizin ne olacagı belli olmuyorr bebekde olabilirr..adet geçikmesindende olabilirrr...bencede bayram sonrası hepimize doktor şartt...herkez kendini hazırlasın..topik ailecek dr a gidiyoruzz...[/B]
kızlaaaarrr ben geldim dünden bu yana sayfalar bayaa ilerlemiş..
dün davetteydik malumunuz..benim küçük kuzu hala rahatsız..gece 12 de geldik..ona ilaç içirip yatırdım..biz uyumuyoruz malummm..
annem ve babam gelecek iftara..uzun yoldan geliyorlar..mersinden ankaraya..yemeğimi biraz önce yaptım daha yapacağım..
menüm
mantı çorbası
güveçte etli kuru fasülye
pirinç pilavı
tavuk
salata
komposto
waw dediğin gibi azıcık kaçırsak tartıdaki o güzel rakam hemen yükselişe geçiyor..dün akraba davetindeydik benimle yaşıt bir yakınım var 50 kilo kız yaa..tabi okadar zayıf olmak istemem ama benden çok yiyor yaa..metabolizması turbo motor sanırım..sinir oluyorum .buda imtihan diyorum Rabbim sağlık versin..gidecek kilocuklar bak 7 lerdeyiz..6 ları da göreceğiz..
bu arada kaç gündür beyaz ekmek yiyorum hemen farketti kilo vermiyorum az yesemde..bugün eşim tam buğday ekmeğimi alacak..dün gece de sahurda kendimi frenledim yesem yerim yanii,..
cecoo kakao şekeri ilk defa duydum tarçınlı sütü biliyorum..içtim tatlı krizimi kesmedi
tatlı krizini en güzel dengeleyen şey HURMA
Selamin aleykuum kizlar yeni geldik eve sabah 7de hastanedeydik.
Ama annemi 3 te aldilar ameliyata baya bekldik cok sukur 7de cikti
Dr la gprustum iyi huylu tumor oldugu icin sadece rahimi almislar cok sukur rabbime
Annemi gprduk narkozun etkisinden birabiraz cikiyordu. Iyi gorunuyprdu
Allahim dualarimi kabul eyledi kizlar cok sukur. Teyzem kaliyor bugun yarin kiz kardesim ertesi gun ben kalacsgim inss
Dualariniz icin tesekkurler kizlar. Son durum boyle
merhaba arkadaşlarrr
nasılsınız diyetler nasıl gidiyor benim geçen hafta 3 günüm tatil modunda çılgın geçti ekmek ve unlu mamülleri çok yemesem de dondurmaya tam dalış yaptım hatta 2 defa cips yedimm ve 1lt fanta içtimm yaa binyıl olmuştuu pazar günü geldiğimdee 2 kg artmıştı gözlerime inanamadımmmmmmmm vee hemmen yeşilçay tarçına vurdum kendimi ve sıkma günleri başladı azcık sporda ekledim pazara kadar geri inmem gerekk ya
tatlı modu ile baş edemiyorum regli oldum yaa üzülüyorum sonra birde hamd olsun diyorum
olmayınca da fena oluyor
bu ay doğumkontrol hapı vermişti dr.
Cuma 3.gün yeniden bakacağız duvar ne durumda lh ve fsh yakınlaşmış lh düşmüş mü
ay inşallah yaaa
waw kalbi temiz arkadaşımmm geçmiş olsun canım çok şükür atlatmışsınn
Allah bir daha göstermesin misafirlerinle de güzel zamanlar geçmiştir inşallah canım benim
Aykurt seni sardı bu yün işleri ceconun duasına katılıyorum darısı inşallah kendi bebişlerine
Oouf dualarımdasın inşallah temiz güzel sonuçlar alacaksın arkadaşım güzel olacak her şey inşallah
Selamin aleykuum kizlar yeni geldik eve sabah 7de hastanedeydik.
Ama annemi 3 te aldilar ameliyata baya bekldik cok sukur 7de cikti
Dr la gprustum iyi huylu tumor oldugu icin sadece rahimi almislar cok sukur rabbime
Annemi gprduk narkozun etkisinden birabiraz cikiyordu. Iyi gorunuyprdu
Allahim dualarimi kabul eyledi kizlar cok sukur. Teyzem kaliyor bugun yarin kiz kardesim ertesi gun ben kalacsgim inss
Dualariniz icin tesekkurler kizlar. Son durum boyle