Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

süperrrr bi menüü ooooo çook bilee :) :) hadi bakalım kolay gelsin sana...allah sabır versinnnn...

kuzunun makinada hayırlıı olsunnn çekilin bakalımm bol bol resimlerr..hep mutlu kareler olsun inşallahhhh.

Dimi ama onlara bir çorba bir makarna bile fazlada ben dayanamıyorum ille azda olsa düzgün birşey olacak sofrada :KK1:
Çok merak ediyorum yarın ufak gıcık gelecekmi diye :KK1:
Hepsi zaten kesin iftara yakın gelirler Allah korusun olurda iş varsa bitmemiş onlara yaptırırım ya :KK1:

Bakalım yarın nasıl geçecek :KK1: artık gece geç saatte de olsa girer yazarım :KK1:
Yeğenleride sahura gideceğiz kardeşimle diyerek atlattık zaten :KK1: rahat rahat girerim gece nete :KK1:

Selamün aleykümm arkadaşlarr
tarçınlı çayla güzel geçiyor akşamlar :KK9:
Cecom Allah yardımcın olsun :) misafirlerinle güzel bir iftar olur inşallah ağız tadıyla
pazartesi görüşürüz inşallah Allaha ematesiniz

canımm seninde maşallahınn varrrr..menün harikaaa...sana bişi diyimmii çizelgeyi görünce ben bile inanamıyorum..ama sende ulaşacaksın bu kilolaraa sadece yılmamak gerekiyorrr...glukofeninide içç..ramazan bitiminde sporada başlarız inşallahhhh...
[/B]

ayy geçekten muhteşemsin azmine :nazar: maşallah darısı başıma kilo bildirimimi yapayım 95 gördüm hamdüsenalar olsunn inşallah canım ya

doğum yapınca hemen katılcam aranıza bu pko ne ıllet bısıy çocuk ıstersın olmaz urasır durursun kılo vermek ıstersın olmaz 3 kılo verır beş kılo alırsın AALAH yardımcımız olsun

aminn maşallah bebişini sağlıcakla al kucağına inşallahh

Kizlaar nasilsniz gorusmeyeli. Benim çok zor günlerim geciyo annmi yatrdk hastnedeyim gelmiken muayenede olacagim bekliyorum :))

Esimle tartistik konyadan gelince konusacagim ins duzelur
Kayinvalideye agzma geleni saydım kizlar anlatirim. Kisaca şö yle ozetliyim
Bunlardab hic acık yok hepsi turbanli bizim tarafta öyle ama biz acigiz ve biletek aldilar.
Beni kabbullenemiyo salk k.v ve bende patladım artık ariyor acmiyorum gerizekalilar hangi devirde yasiyorsak acık gelin kötü gelin oldum ne zor vi durumdayim

Esimi doldurusa getiriyorlar surekli ne yapacağım. Bi kaynnaya gid

kızlarrrrrrrrrr feci şekilde ezanı bekliyorum.....pazardan geldilerrrr meyve almışlarrrrrrrrrrrrrr.........vee ben o meyveleri yemek istiyorummmmmm.....faceye ekledimmm sizede ekliyimm...et met bulunmucak şeyler değil zati ondan ekliyorum :) :)

Eki Görüntüle 763698
afiyetler olsunnnnnn harikalarr :)

Aciklik kapalilik amaaan gonulumuz temiz olsun.
Yahu kizlar ne sacma bi kv kp var anlatamam evlenirken.boyle aldılar kabul ettiler ki hic şikayet etmediler ya ne anlaysam bos cahil insanla uğraşmak çok zor.

Kizlar durumlar.ok karisik ben evlennce kp yaninda vc tutuld u. 8ay pturdum burnundan getirdiler
Simdi annem le re yakinim cok sukur rabbime ama geciciymis kp evi satip kendine yakin ev a la cakmis as la gitmem o tarafa aslaaaa
Esimde sirf bnm ai lem var diye burayo istemiyor. Nisanliligimizd an bri iki tsrafa uzak plmak istedim kp korktu esim pturacagim evi bile o secti pislik adam
Neyse esimle kavga la rimiz hep bu yuzden. O taraf yok bu taraf biktim ailesinden kavgasindan
Ne bicim aile.kocami dolduruyo yoluuo
Binbir turlu dua ediyprum ne yapiyim

Yine.su halde kpcosle kavgaliyiz derdimiz prda pturmakmis istemiyprum anlmiyor
Cok doldum kizlar bosanmaya kadar geldi is yani yuvami yikacak la r ailesi.
E annem desen butun gun hast kpsturuyorum

Bugun 6+2oldum minigimle herseu super kalp atisida var.pna bile.sevinemedim

Kizlarr nasilsiniz hepinizin yazdiklarini okydum haklisiniz ama bugün olanlar iyice yikti
Kv demedigim seyleri demis givi doldurmus kocayi saolsn kv aradim sacmaladi kp de dusman olmus hic onmli deil
Benm esim konyafan geldi arabayi cektik konustuk
Annesinin huyunu zaten biliyo anme bakma onun cenesi cok
Kimseyi evimde karistirmak kimseye tartsmalari soylmk istemiyorum dedi
Evim benim rvim kimse laf solemez dedi
Cok mutly oldum duzeldi aramiz cok sukur rabbime gelmedi dolduruslarina
Aksam gidecekmis ailesyle konusmaya annesine uyaracakmis karismayin huzurumu
Bozmayin diyecekmis ve bu son olsun dedi k
Hala inanmiyorum hic böyle dememusti esim umarim aksam gider ve boyle soyler
Cok cektirdiler bana yaa hep evime yoluma karistilar
Ins duzelirde bu sefer bakalim
Ev meselesinide kapattik oturdugumux evi yaptiracajmis esim eski yapi burada
Eger babam satarsa tutarm elnden ev bakarız dedi
Rabbim dualarimi kabul etti kizlaar

canım hamdüsenalar olsun düzelmiş her şeyy hep böyle güzel devam eder inşallahhh

Son düzenleme:
Of kizlar pcden bi nete girsem anlatacsgim herseyide suan teldeyim maalesef
Cok sukur duzeldi kizlar saolun sizde cok dua ettiniz
Svet bende katilyim bkalim rabbim devam ettirirde nasip ederse tum hamileligim boyunca kax kilo alacagim bakalimmmm :)))

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr :KK3:

Bugün büyük gün :KK1:
Bakalım nasıl atlatacağız :KK1: İçimden bir ses baya çetrefilli geçecek diyor :KK1:
İnşallah geldiklerinde ablası kaç senedir esen soğuk rüzgarın nedenini sorarda bende şöyle güzelce içimi dökerim :KK1:
Tabi gönül güzel geçinip huzurlu olmayı isterdi ama maalesef öyle bir ortam hiç olmadı diyebileceğim kadar azdı ( iyi geçindiğimizi sandığım ilk zamanlar bile arkamdan ne filmler çevrilmiş :26: )

Ben herşeyi Rabbime biraktım nasılsa herşeyin iyisini bilir :KK34:
Üstüme düşeni yapıp en iyi şekilde ağırlayacağım herkesi gerisi onlara kalmış :KK34:

Şükür çok işim yok sadece bir süpürüp sileceğim sonrada öğleden sonra yemeklere girişirim geç saatte :KK34:
Umarım herkes bu hafta eksilerde bildirimler yapar ve güzel bir haftasonu geçirir fazla kaçırmadan :KK34:
Ben malum Bayram sonrasına kadar izinliyim :KK34: ondan sonra inşallah çok daha güzel bir başlangıç yapıp şu lanet kilolara bir daha görüşmemek üzerine veda edeceğim :KK34:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr :KK3:

Ben herşeyi Rabbime biraktım nasılsa herşeyin iyisini bilir :KK34:
Üstüme düşeni yapıp en iyi şekilde ağırlayacağım herkesi gerisi onlara kalmış :KK34:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:alkışlıyorum seniii...bu cümlene bayıldımmm...herkez kendini yansıtır sen sana yakışanı yaparsınn gerisini sallagitsinnnn....

bayramdan sonra süper planlarla bekliyorum seniii...yaww sen baya azda yiyorsunn acaba o yüzdenmi veremiyorsunnn??? bikereliğinede olsa diyetisyene mi gitsen acaba ne dicek nasıl bi liste verecekkk..?? yada bikaçgün acık ye ekmek felann vücut şaşsınn ne bilem ben öle takıldığında çıldırıyorumm...bende bikaçgünn yediklerimi değiştirmekk işe yarıyorduu....inşallah bayramdan sonra eksilmeye başlarr şaka maka çook kilo verdin senn...

selamm kızlarrrrr...ben geldimm..

bugün kendimi pek iyi hissetmiyorumm..sanırımm grip oldum..ve heryerim ağrıyorrr...

ben bu evden çıkmadann bu kadar meyfe sağlıklı beslenmee nasıl grip oluyorum hayrett ediyorum eşiimde çıldırıyorrr...dün gece başladım hapşurmayaa şuan resmen grip olmuş şekildeyimm..

kızlarrr akşama annemlere geçicez yani otarafa iftardaa teyzemlerdeyiz aynı zamanda amcamlarda :) :) amcamla teyzem evlii...

kilo bildirimimi şimdi yapım herkez bildirirse akşama paylaşırımmm..veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kilooooomuu söyleyeyimmmmmmmmm:KK8::KK8::KK8::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

77.8 evettttt gördüklerime ben bile inanamıyorum..hafta içi görmüştümm..ama bugün görmek dahada iyi geldii...akşama doğru belki dahada az çıkarinşallahh...

kilo bildirimi..

77.8

Eki Görüntüle 764689

GÜNAH YAPMAK İÇİN REÇETE!

Bir kişi İmam Hüseyn (a.s)’ın huzuruna gelerek; “Ben günahkar bir kimseyim, kendimi günah işlemekten alamıyorum, bana nasihat et” dediğinde İmam (a.s) şöyle buyurdu:
“Beş şeyi yap, sonra dilediğin günahı işle:
a) Allah’ın rızkını yeme, istediğin günahı yap.
b) Allah’ın mülkünden ve hakimiyeti altından dışarı çık, istediğini yap.
c) Allah-u Teala’nın seni göremeyeceği bir yer bul, ne yapmak istersen yap.
d) Azrail canını almaya geldiği zaman teslim olma, o zaman gönlünün istediğini yap.
e) Kıyamet günü cennetin maliki seni cehenneme götürmek istediğinde cehenneme gitme, ondan sonra arzuladığın işi yap!”

Bu rahmet ve mağrifet dolu günleri boş geçirmemek lazım arkadaşlar..Kuran-ı Kerim le hemhal olmak lazım..istiğfar etmek lazım...
kalplerimiz ne ile doluysa onu yaşamak lazım..
İNANDIĞIMIZ GİBİ YAŞAYAMAZSAK YAŞADIĞIMIZ GİBİ İNANMAYA BAŞLARIZ...

"Dünya altın da olsa fânî, ahiret toprak da olsa bâkîdir. Bâkî olan çömlek, fânî olan altına tercih edilir. Lâkin biz aksini yapıyoruz." (Fudayl Hz.)
DERDİ DÜNYA OLANIN,DÜNYAA KADAR DERDİ OLURMUŞ...HAYIRLI CUMALARRR...:KK16:

Selamm Kızlar CUmanız mübarek olsunn Nasılsınızzz

Bende ilk hamile oldugumu ogrendıgımde 75 kıloydum salgık ocagında tartılmıstım :KK8:
bugun tartıldım 74.3 üm kızlarrr
hiç bişi yiyemiyorum sanırım ondan zayıflayarak hamişlik devam eder ama 3 aydan sonra artıyormus kılocuklar :KK76:

kızlaaaaaaaaaaarrr kimse tartılmadı mııı???

bu hafta: 76.6
geçen hafta: 77.0
birkaç gündür yiyorum özellikle sahurlarda...biraz önce de incirli tatlımı yedim tarifini veriyorum
bence sağlıklı bir tatlı yağ yok:KK19:
waw not al canım:KK3:

İNCİRLİ MUHALLEBİLİ TATLI
KEK:
1 su b.un
1 su b.şeker
k.tozu
1 su.b ceviz
6 incir
160 derecede pişir
MUHALLEBİSİ:
2 yemek kaşığı nişasta
2 y.k un
5 y.k şker
1 lt süt
1 kremşanti
ŞERBET:
1.5 su bar ılık su
Yarım su b.şeker
1 yemek k. nescafe

öncelikle keki pişiriyorsunuz..fırından çıktıktan 3 dk sonra şerbetini döküyorsunuz..(şerbet pişmeyecek) sonra muhallebisini döküyorsunuz bir gece dinlendikten sonra afiyetle yiyorsunuz..
:KK56:

bugün kendimi pek iyi hissetmiyorumm..sanırımm grip oldum..ve heryerim ağrıyorrr...

ben bu evden çıkmadann bu kadar meyfe sağlıklı beslenmee nasıl grip oluyorum hayrett ediyorum eşiimde çıldırıyorrr...dün gece başladım hapşurmayaa şuan resmen grip olmuş şekildeyimm..

kızlarrr akşama annemlere geçicez yani otarafa iftardaa teyzemlerdeyiz aynı zamanda amcamlarda :) :) amcamla teyzem evlii...

kilo bildirimimi şimdi yapım herkez bildirirse akşama paylaşırımmm..veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kilooooomuu söyleyeyimmmmmmmmm:KK8::KK8::KK8::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

77.8 evettttt gördüklerime ben bile inanamıyorum..hafta içi görmüştümm..ama bugün görmek dahada iyi geldii...akşama doğru belki dahada az çıkarinşallahh...

kilo bildirimi..

77.8
Allah şifa versin canım dikkat et..hadi gözün aydın 77 yi gördün..:KK9:inşallah 6 ları da göreceğiz...:KK16:ben bayramda 75 olmak planındayım..sahurlarda az yiyeceğim..bayramda tam regl öncesi olacak..şimdilik kıyafet sıkıntım yok 73 olduğumda aldığım kıyafetler biraz oturuyor üzerime..73 ten sonra da 6 lara düşmeden kıyafet almam

aöf yerleştirilmişim kızlar..:KK34:hadi hayırlısı bakalım..öğrenci hayatıma dönebilecekmiyim ??
ev,eş,çocuk..daha bir özveri lazım..olmayacak şey değil..önümüze engelleri koyan yine biziz..
:nazar:

sahura kadar oturuyoruz eşimle..tost makinem rahmetli olmuştu..sağolsun bana hediye almış..
:KK16:bugece siftah tost yapacağım

selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr :KK3:

Ve gecenin Assolisti geldi :KK60: :KK60: :KK60:
Çok şükür bu geceyi kazasız belasız atlattım ve hazırlıklarım tam bittiğinde eşimin yeğenleri geldi ( tam ben duşa ayağımı atmışken :KK1: tabi büyük kızım karşıladı onları :KK34: )
KV ve büyük kızı daha sonra geldiler birlikte kuaförde saç kestirdiklerinden.
Küçük Görümcede artık ablasımı anasımı birşey dedi bilmiyorum ama geldi :KK1: ki gelmeyeceğini düşünüyordum birde yarın için bizi iftara davet etti ( biraz zorunlu bir davet oldu sonuçta ablasına ve annesine bir hafta evvel söylemişti bizide mecburiyetten çağırıdı sanırım :KK1: ) eşimde herkesin içinde ben bilmem yengen bilir diyince biraz bozuldular :KK60:
İstemedende olsa kendi krallığımı ilan etmiş oldum eşimin sayesinde :KK60: bende tabiki geliriz dedim :KK1:

Yaptığım tüm yemekleri herkes çok beğendi bir tek küçük görümcem yemekleri tuzsuz buldu :KK1: eşimde anında biz sağlıklı besleniyoruz fazla tuz iyi değil zaten dedi :KK1:
Her zamankinden fazla özen gösterdim bu sefer :KK34: hatta bir ara netten peçete katlama tekniklerinden birini yaptım :KK16: değişiklik olsun diye :KK34:
Eşimin yaptığı güllaçada bayıldılar :KK34: tabi ben yine yemedim :KK1: hem sevmem hemde datlı bu güne kadar yaramadıda bugünmü yarayacak :KK1: Sağ olsun eşim sofraları toplamama yardım etti :KK34: ( Ablası bir kere iki üç bardak getirdi sonra oda diğerleriyle yapıştı koltuğa :KK60: küçüğü hele abisi yardım ederken yarım ağızlada olsa abi biz dururken sana yakışmaz demedi :KK20: Neyse bende yarın kom baba gibi otururum ödeşiriz :KK1::KK1: :KK1:

Şükür fazla kaçırmadım üstelik çok fazla yapmadığım halde bir sürüde yemek arttı :KK1: bırakın Pazar akşamıda eşimin anannesine iftara davet edildik :KK1: eşimin ablası gidecekmiş ille sizde gelin bari bir arada olalım dedi benimkide tabi anında tamam dedi :KK1: Hemen dolaba koydum yemekleri nasılsa bozulmaz ısıtılmadığı sürece :KK34: artık pazartesi birşey olmamışsa yeriz onlarıda sonuçta günah okadar yemek dökülmez :KK34: olmadı pilavı buzluğa atarım en azından :KK34: nasılsa gündüz küçük kuzuya çorba falan yediririm :KK34:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:alkışlıyorum seniii...bu cümlene bayıldımmm...herkez kendini yansıtır sen sana yakışanı yaparsınn gerisini sallagitsinnnn....

bayramdan sonra süper planlarla bekliyorum seniii...yaww sen baya azda yiyorsunn acaba o yüzdenmi veremiyorsunnn??? bikereliğinede olsa diyetisyene mi gitsen acaba ne dicek nasıl bi liste verecekkk..?? yada bikaçgün acık ye ekmek felann vücut şaşsınn ne bilem ben öle takıldığında çıldırıyorumm...bende bikaçgünn yediklerimi değiştirmekk işe yarıyorduu....inşallah bayramdan sonra eksilmeye başlarr şaka maka çook kilo verdin senn...

İnşallah canım inşallahhhhhhhhhhh :KK16:
Okadar çok istiyorum ki artık 8li hatta 7li rakamları görmeyi :KK34: Rabbim inşallah banada o günleri en kısa zamanda gösterecek :KK34:
İnan bayramı iple çekiyorum :KK34: ondan sonra yine haftada bir Spor salonuna atacağım kendimi hatta üyeliğimin son 3 ayı haftanın her günü gitmeyi planlıyorum :KK34: şimdi birden yüklenirsem kilo vermem durduğunda daha fazlasını yapmak için zamanım olmaz :KK1:
Ramazanda yediklerimi değiştirme şansım çok zor canım o yüzden birazda bayrama odaklandım :KK34: ondan sonra bol bol yeşil çay ve su ile takviye yaparsam eminimki gidecektir kilolar :KK34:

kilo bildirimi..

77.8

Canım harikasınnnnnnn :nazar:
İnşallah bende o günleri en kısa zamanda görürüm :KK34:
Bu arada çok çok geçmiş olsun :KK71: Rabbim acil şifalar versin canım ....Aminnnnnnnnnnn

Eki Görüntüle 764689

GÜNAH YAPMAK İÇİN REÇETE!

Bir kişi İmam Hüseyn (a.s)’ın huzuruna gelerek; “Ben günahkar bir kimseyim, kendimi günah işlemekten alamıyorum, bana nasihat et” dediğinde İmam (a.s) şöyle buyurdu:
“Beş şeyi yap, sonra dilediğin günahı işle:
a) Allah’ın rızkını yeme, istediğin günahı yap.
b) Allah’ın mülkünden ve hakimiyeti altından dışarı çık, istediğini yap.
c) Allah-u Teala’nın seni göremeyeceği bir yer bul, ne yapmak istersen yap.
d) Azrail canını almaya geldiği zaman teslim olma, o zaman gönlünün istediğini yap.
e) Kıyamet günü cennetin maliki seni cehenneme götürmek istediğinde cehenneme gitme, ondan sonra arzuladığın işi yap!”

Bu rahmet ve mağrifet dolu günleri boş geçirmemek lazım arkadaşlar..Kuran-ı Kerim le hemhal olmak lazım..istiğfar etmek lazım...
kalplerimiz ne ile doluysa onu yaşamak lazım..
İNANDIĞIMIZ GİBİ YAŞAYAMAZSAK YAŞADIĞIMIZ GİBİ İNANMAYA BAŞLARIZ...

"Dünya altın da olsa fânî, ahiret toprak da olsa bâkîdir. Bâkî olan çömlek, fânî olan altına tercih edilir. Lâkin biz aksini yapıyoruz." (Fudayl Hz.)
DERDİ DÜNYA OLANIN,DÜNYAA KADAR DERDİ OLURMUŞ...HAYIRLI CUMALARRR...:KK16:

Çok güzel bir paylaşım olmuş :KK71:
Ellerine ve emeğine sağlık :KK34: Hakkını helal et canım :KK54:

Selamm Kızlar CUmanız mübarek olsunn Nasılsınızzz

Bende ilk hamile oldugumu ogrendıgımde 75 kıloydum salgık ocagında tartılmıstım :KK8:
bugun tartıldım 74.3 üm kızlarrr
hiç bişi yiyemiyorum sanırım ondan zayıflayarak hamişlik devam eder ama 3 aydan sonra artıyormus kılocuklar :KK76:

:KK9::KK9::KK9::KK9: Süpersin canım inşallah hamileliğinin sonuna kadar hiç kilo almazsın yada en azından çok fazla almazsın canım :KK34:
Darısı benimde başıma ( yani kilo verme kısmı :KK1:)

birkaç gündür yiyorum özellikle sahurlarda...biraz önce de incirli tatlımı yedim tarifini veriyorum

KEK:
1 su b.un
1 su b.şeker
k.tozu
1 su.b ceviz
6 incir
160 derecede pişir
MUHALLEBİSİ:
2 yemek kaşığı nişasta
2 y.k un
5 y.k şker
1 lt süt
1 kremşanti
ŞERBET:
1.5 su bar ılık su
Yarım su b.şeker
1 yemek k. nescafe

öncelikle keki pişiriyorsunuz..fırından çıktıktan 3 dk sonra şerbetini döküyorsunuz..(şerbet pişmeyecek) sonra muhallebisini döküyorsunuz bir gece dinlendikten sonra afiyetle yiyorsunuz..

Maşallah subhanallah herkes ne güzel bu hafta hep eksilerde :nazar:
Harikasın sende canım inşallah hepbirlikte çok daha güzel kilolar verdiğimizide göreceğiz ...Aminnnnnnnnnn

aöf yerleştirilmişim kızlar..:KK34:hadi hayırlısı bakalım..öğrenci hayatıma dönebilecekmiyim ??
ev,eş,çocuk..daha bir özveri lazım..olmayacak şey değil..önümüze engelleri koyan yine biziz..
:nazar:

sahura kadar oturuyoruz eşimle..tost makinem rahmetli olmuştu..sağolsun bana hediye almış..
:KK16:bugece siftah tost yapacağım

Yeni tost makinesini güle güle kullan canım :KK1:
Bu arada hayırlı olsun canım yerleştirilmişsin :KK34:
Eşimin kuzenleride bu sene Üni sınavlarına girdiler ve ikiside şükür yerleştirilmişler :KK16:
Biri Sakaryayı kazanmış diğeride Uludağ Üniversitesi :KK16::KK16::KK16::KK16:

Rabbim tüm öğrencilere yardımcı olsun...İnşallah hepinizin mezun olduğunuda görürüz :KK34: Aminnnnnnnnnnnnnnn

KEK:
1 su b.un
1 su b.şeker
k.tozu
1 su.b ceviz
6 incir
160 derecede pişir
MUHALLEBİSİ:
2 yemek kaşığı nişasta
2 y.k un
5 y.k şker
1 lt süt
1 kremşanti
ŞERBET:
1.5 su bar ılık su
Yarım su b.şeker
1 yemek k. nescafe

canımm ellerinee sağlıkk...valla değişik bi tatlıymışş..şerbetindede nescafe varr lezzetini merak ettimmm...bide incir uyutması diye bitatlı var hiç denedinmii?? onuda çokk merak ediyorumm....

tost makinan hayırlı olsunnn.....az kalorili tostlar nasip olsunn:KK1::KK1: ayy bizim dualarımızda bi acayip olduu:KK1::KK1::KK1:

tercihlerin gelmişş..tebrik ederimm...sen onunda üstesinden gelirsinnn....

kilonu not alıyorummmm.....

selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr :KK3:

Ve gecenin Assolisti geldi :KK60: :KK60: :KK60:
Çok şükür bu geceyi kazasız belasız atlattım ve hazırlıklarım tam bittiğinde eşimin yeğenleri geldi ( tam ben duşa ayağımı atmışken :KK1: tabi büyük kızım karşıladı onları :KK34: )
KV ve büyük kızı daha sonra geldiler birlikte kuaförde saç kestirdiklerinden.
Küçük Görümcede artık ablasımı anasımı birşey dedi bilmiyorum ama geldi :KK1: ki gelmeyeceğini düşünüyordum birde yarın için bizi iftara davet etti ( biraz zorunlu bir davet oldu sonuçta ablasına ve annesine bir hafta evvel söylemişti bizide mecburiyetten çağırıdı sanırım :KK1: ) eşimde herkesin içinde ben bilmem yengen bilir diyince biraz bozuldular :KK60:
İstemedende olsa kendi krallığımı ilan etmiş oldum eşimin sayesinde :KK60: bende tabiki geliriz dedim :

İnşallah canım inşallahhhhhhhhhhh :KK16:
Okadar çok istiyorum ki artık 8li hatta 7li rakamları görmeyi :KK34: Rabbim inşallah banada o günleri en kısa zamanda gösterecek :KK34:
İnan bayramı iple çekiyorum :KK34: ondan sonra yine haftada bir Spor salonuna atacağım kendimi hatta üyeliğimin son 3 ayı haftanın her günü gitmeyi planlıyorum :KK34: şimdi birden yüklenirsem kilo vermem durduğunda daha fazlasını yapmak için zamanım olmaz :KK1:
Ramazanda yediklerimi değiştirme şansım çok zor canım o yüzden birazda bayrama odaklandım :KK34: ondan sonra bol bol yeşil çay ve su ile takviye yaparsam eminimki gidecektir kilolar :KK34:

...Aminnnnnnnnnn

cecommmm hadi geçmişş olsunnnn...küçük hanımda teşrif etmişlerrr...bide yemek daveti almışsınnn :) :) hadi bakalım hayırlısıı...bi vukaatsız bitse sizin şu ramazan yemeklerinizz bende bi ohhh çekicemm...

ellerine sağlık yemeklerin çok begenilmişşş...

şu ramazan bitsinn seni pistlerde bekliyoruzzz....yaww sen spor salonuna nereye gidiyordunn..ne kadar oranın ücretiii?? kardeşlerim çok istiyorda senin gittiğin yer geldi aklıma ama bilmiyorum dedimm..spor salonu havuzu nasıll ?? bayanlara ayrı seanslarmıı?? acıkcası şöle sorimm..şartları kapalı bayanlara müsaitmii??

kızz inşallah sende ver acık daha ve hamile kall :) :) hatta birlikte aynı zamana gelir inşallahh...sen nasılsa kilo veriyorsun hamileliktee oda dert değill...ayy ne güsell olurrrr...hayırlısıı tabikidee....

AYKURTTTTTTTT nerelerdesinnnnnnnnnnnnnn......kilo bildirimi yapmadınnnnnnnnnn:KK20::KK20::KK20::KK20::KK20::KK20: liste yayınlıcamm senii bekliyorummm...kuzucumm pizzalardan sonra görünmezz oldun...yine ne kaçamaklar yapıyorsunn sen kaçamak yaptığında pek görünmüyorsunn ortalardaaa......hadi bakalım hayırlısıı...

kızzzlarrr benimm gripp icee azdııııııı bide bende sinüzit varr hiç çekilmez hal alıyorrr gribimm.....annemlerdeyizzz...dün akşam yemekte üst katta teyzemlerdeydikk bu akşamda yine oradayız galibaaa...ilk defa sahurda kaçırdımm amaa sabahh çok rahatsızlandımm..ezanda okunmuştuu çok afedersinizz istifra edecek hale geldim ama zor durdurdum kendimi..sanırım gribinde etkisi vardı hala kendime gelmiş değilimm...sabah 7 gibi uyudumm 10 du geri kalktımm..inşallah geçerr hala fenayımm...

başlangıçönceki dönem1.hafta2.hafta3.hafta4.haftaay sonu
82kgeranisa77,677,87776.6
83.3kgwaw797978,477.8
80kgzambak0680,479,579,6
87kgsedacan81,2
96kgegedeniz92
100kgşipşirine9695,895.595
97,5kgceco3497izinliiizinliizinlii
99kgaykurt97,997,697,1
hamileoouf75------74.3

ewetttt kızlarrrr listemizzzzz....tabi kilo bildirimi yapmayan çok kişi varr yapanları ekledimmm..... HADİİ BAKALIMM DURMAKK YOKK YOLA DEVAMMM......:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

kıızlaar uyuyormusun hala??:KK3:ben uyumayı çok isterdim ama kuzucuklar aç bekler..çoktan kahvaltılarını yaptırdım tabi..
bugün misafirim var biraz önce belli oldu..
:KK52:eşimin yurtdışından akrabası gelmişti k.validelerde kalıyorlardı hemen gideceklermiş bende yarın öbür gün davet ederim diyordum.k.valide de yemekler var alıp gelelim dedi..ev işler beni bekler..yanına ek birşeyler yaparım
fırında tavuk patates ve fırında mücver yapacağım tatlıyı da eşim hazır alsın..erken gelecekler çünkü..
sahurda tost yedik valla bir okadar daha yerdim amaa yemedim meyve yedim..
:KK34:
ben gideyim evi toparlayayım öğlen oldu..yarında eşimin akrabasına davetliyiz..

hayirli gunler fistiklar...
kusuruma bakmayin dun tam iftardan sonra msj yaziyordum kilo bildirimi icin arkadasim aradi size geliyoz diye... kostur kostur ortaligi toplayip bisiler hazirladim saat 12gibi kalktilar tam iceri girdik komsular cagirdi gelin birazda bizde oturalim diye:KK37:

onlardan da gelisimiz bir bucugu buldu...
sonra dedim kizlar ne yapiyor diye neti ni acyim megerse yazdiklarimi gondermemisim... devam ettim yazdim yazdim gpnderdim bu seferde yabanci bi uyari sayfasi heldi sanirsam zaman asimina ugradi:KK53:
bende sabah yazarim dedim sahuru yiyip yattik

kilo bildirimim husranli zaten
gecen hafta 97,1di
bu hafta 97,5 olmusum

waw canim niye firca cekiyon kiz zaten o pizzalar mahvetti.beni ama cok tatlilardi haa ben yaptimya:KK52:

waw kuzum gecmis olsun insaallah cabuk toparlanirsin canim...

kizlar ya ben hergun sabah aksam okuyorum burayi hatta cevapta veriyorum ama icimden:KK37: anam yazacak bisey bulamiyom kizlar... esimle atistigimda bi sustum 2-3gun kadar fazla konusmadim ondan kalma suskunluk bu galiba. birde wawcigimin dedigi gibi aykur kacamak yapinca gozukmuyor ortalikta:KK53: yaaaa bana bi akil verin ben sahurda cok ekmek yiyom kizlar ve acayip sisiyorum haa... ramazan var diye cok rahattim zayifliyorxdumda ne guzel ama bu ara durdu gene...

kizlar ben bu 97,1sinirini gecemedim ha bi ineydimde rahatlayaydim... yine sukur eskiye bakarak 99lar 100kusurleri gormuyorum sukur... umarim dahada guzel kilolar vericez...

Kzizlarrr nasilsinizz ben çok halsizim. Burnumda kocama Ucuk ciktii bi krem falanda surmedim korkuyorum bisi olur diye :KK43: surekli kasiniyoo surekli aciyooo sanirim son zamanlardaki sikintilardan dolayi cikti napiyim simdii
Ya bide bisi sorca gliforu doktor.birak diyo biri bebegi kucaga alana kadar devam diyor
Sasirdim ne yapsam ki

X