Merhaba kizlar...Ben de sizdenim :)) ben bekarim ve yillardir PCO'ya karsi savas vermekteyim..Bu sayfayi acmaniz cook iyi oldu :) gordugum kadariyla cokta iyi gidiyor :) boyum 169 ve su anki kilom 85.. yillardir 75 kg civariydim ve hep mutsuzdum..sonra nolduysa 88e firladim...3kg verdim ama 85 kiloda sabitim su an... mutsuzum( ama birsey de yapmiyorum...su zamana kadar okudum diyet ve beslenme ile ilgili kitaplari sayarsak nerdeyse diyetisyenler kadar bilgim var :))))) ama uygulamaya gelince yapmiyorum...hani o an gelir ya kafada biter is...iste o bir turlu gelmiyor...neyi bekliyorum bilmiyorum..100e firlamayi mi anlamadim..
Ramazan da yaklasti..zaten kilo alicam diye dusunuyorum..He bir de oruc konusu var..ben PCOdan önce yani 12-18 yas arasinda sorunsuz tuttum orucumu..ama son 4 yildir inanilmaz zorlaniyorum. Sekerim dusuyor..günler de uzun ama ben sabah 1-2saaten sonra tansiyonum ve sekerim dusuyor..dayanamiyorum..bu yuzden gecen sene tutamadim duzenli..Sizde de ayni oluyor mu..PCO ile alakali diyorum ben..Peki ne yapmak lazim acaba...Metformin alsam olur mu..Ama.nerden nasil temin edicem... yasadigim ulkede verilmiyor PCO hastalarina...
Günaydin kizlarrrrrr ;-)
Gùne yagmurlu havayla baasladik .....
Sabah kahvalti yapamadigim icin isyerinde sade bir tost yiyecegimmm.....
Ama sucluluk hissediyorum ama bugün böyle
Ay çok yaşasın emivalla sesle güldüm eniştenin lafına
İyimiş hee benimkinin neden aklına gelmemiş hayretya belkide şu bilmilyoncular var ya onlarda bile belki biraz daha ucuz yollusu bulunabilir
Olmadı CAmsile talimtüvbe tüvbe artık şişeyi görükce aklıma gelir o cümle
böle şeyleri devamlı okumak lazım 1..kere..2 kere..3 kere..ozaman belki işler kafamızaa..canımm gel senle bi anlaşma yapalım 3 kareye indir bu hafta onu...dayanamayında 2 yersinn..çikolata bağımlılık yapıyoor biliyormusunn..yavaş yavaş azaltalımm tamamen kaldırmayalımm...Güzel paylaşımda bulunmuşsun sevgili waw bunları uygulayabilirsek çok çok iyi olacak bu arada ben bitter çikolataya dayanamadım kıslar3 kare yedim
Merhaba kizlar...Ben de sizdenim :)) ben bekarim ve yillardir PCO'ya karsi savas vermekteyim..Bu sayfayi acmaniz cook iyi oldu :) gordugum kadariyla cokta iyi gidiyor :) boyum 169 ve su anki kilom 85.. yillardir 75 kg civariydim ve hep mutsuzdum..sonra nolduysa 88e firladim...3kg verdim ama 85 kiloda sabitim su an... mutsuzum( ama birsey de yapmiyorum...su zamana kadar okudum diyet ve beslenme ile ilgili kitaplari sayarsak nerdeyse diyetisyenler kadar bilgim var :))))) ama uygulamaya gelince yapmiyorum...hani o an gelir ya kafada biter is...iste o bir turlu gelmiyor...neyi bekliyorum bilmiyorum..100e firlamayi mi anlamadim..
Ramazan da yaklasti..zaten kilo alicam diye dusunuyorum..He bir de oruc konusu var..ben PCOdan önce yani 12-18 yas arasinda sorunsuz tuttum orucumu..ama son 4 yildir inanilmaz zorlaniyorum. Sekerim dusuyor..günler de uzun ama ben sabah 1-2saaten sonra tansiyonum ve sekerim dusuyor..dayanamiyorum..bu yuzden gecen sene tutamadim duzenli..Sizde de ayni oluyor mu..PCO ile alakali diyorum ben..Peki ne yapmak lazim acaba...Metformin alsam olur mu..Ama.nerden nasil temin edicem... yasadigim ulkede verilmiyor PCO hastalarina...
Günaydin kizlarrrrrr ;-)
Gùne yagmurlu havayla baasladik .....
Sabah kahvalti yapamadigim icin isyerinde sade bir tost yiyecegimmm.....
Ama sucluluk hissediyorum ama bugün böyle
Güznaydın kızlar yağmurlu bir günden herkese merhaba
ben kahvaltımı 2 kepekli ekmek peynir ve 3 tane zeytinle yaptım
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Yağmur ama tazecik bir İstanbul sabahından herkese Günaydınnnnnnnnnnnnnnnn :122: :122: :122: :122:
Şükür yine sabah erkenden uyandım
Gece yatmadanda dağınıklıklarımı topladığım için derli toplu bir güne başlayıncada inanılmaz enerjik oldumbir sürü iş olunca daha yapmadan motivasyonum düşüyor nedense
Kahvaltımı yaptım kendimi hemen buraya attımBir yandan yeşil çay içip bir yandanda kalan bir kaç salatalığı atıyorum ağzıma
Küçük kuzu babasını geçirirken uyanıp biraz peşinden ağladı ama şükür şu anda uyuyorbende balkon kapısını açtım ev iyice bir havalansın diye
İnşallah bir saat sonrada Ebru Abbamla patates yapacağızŞöyle güzel güzel terleyeyimde sonra bir duş alıp kendime gelirim nasılsa
aleykümm selammm cecomm..bomba gibi başlıyorsun maşallahhhh...sen ne burcusun kızzz...?? ben sana hayranımm...ben sabahları bi bunalım uyanıyorumkii sormaaa..gerçi ogüna güzel planlarım varsa bende bombegibiyim ama evde takılacaksammm pufffffff modundayım sabahlarıı...haydi bakalım spora hamarat kadınn..güzel bi gün diliyorum sana..
Kizlar şöyle sade sucuksuz bir tost ile şekersiz bir cay ile kahvaltimi güzelce yaptim ;-) isyerinde de biraz hareketi arttirdim
Kizlar şöyle sade sucuksuz bir tost ile şekersiz bir cay ile kahvaltimi güzelce yaptim ;-) isyerinde de biraz hareketi arttirdim
Afiyetler olsun yeşil çayını da iç iyi gelir inşallah
Afiyetler olsun yeşil çayını da iç iyi gelir inşallah
şirineeee sen ne yedinn kızz kahvaltıdaaa...sende daha yapmadınmı kahvaltıııı yoksaaaa??bende daha yaapmadımm gidip yapıcam şimdi canım bişi istemesedee...
Merhaba arkadaşlar maşallah enerji dolu bir gündeyiz yine çok şükür sağlığımız yerinde :) inşallah daha da sağlıklı olacağız .
sabah kahvaltım 1 saat önce soğan suyu yaptım içtim . sonraa çamaşır serdim bugün evdeyim :) 1 dilim beyaz peynir ve iki yumurta azcık zeytinyağında teflonda pişirdim ve yarım domates 1 salatalık 2 bardak yeşil çay veee çeyrek pide oyyy güzeldi :)
feridun kunak açtım sabah sporu yapıyorlar çok enerji dolu çok pozitif güzel bir program yapıyor evde olursam izliyorum :) bende biraz onlarla yapayım sonraaa yürüyüş bandına ...
WAW sorma bacım bir yedim bir yedim :)) şuan tarçınlı yeşil çaya vurdum kendimi :)
kızzzzzz o pide ne kızzzz pide var pide var çeyrekk pide yemişşş bideee peynirlee yumurtaa iyide o pide ve çikolataa bitirmişş senii..şu dk dan sonraa kaçamakk yok sana bugünlükkk...yaw bide çok yeşil çay içiyorsunn..onun yerinee su içsenn...günde toplam kaç çay içiyorsunn??
şuan kahvaltım önümdee 2 büyükk su bardağı su içtimmm inan şuan tabagımdakileri nasıl yicem diye düşünüyorumm...muhakkak öğünlerinin önüne 2 bardak su yarm elma koy...sabahları elme yemiyorum ama diğer öğünlerde yiyorum faydası bana çok olduu tavsiye ederimm..
ayy sorma çok oldum ben biliyorummmm 10 dakikadır hızlı yürüyüş yediklerimden 60 kalori anca gitti :) çok eziyetli bu kaçamaklar hehe ama uzun zamandır pide yemiyodummm aa dur canım daha çikolatamı yemedim :) ay sorma onu ara öğünüm 11 de kahve ile bir tanecik kare yiyeceğimmm
Canım suyu aç karnına unutuyorum doğru diyorsun yazacağım artık her yere su iç su iç :) Yeşil çay sabah 2 fincan öğlen 1 fincan öğleden sonra ara öğünde 1 fincan akşam yemeğinden sonra 2 ayy yazınca farkettim cidden aslında çok olmuş ,birde 17:30 da soğan suyu var ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?