kızlarrr şimdi beyaz tv yi açtım ebruli varrr..yeni kararlar almaya başlıyorumm...saat 10 da ebru şallı plates yapıyormuşş..sabah erken kalkıp yarım saat yürüyüp sonra onunla plates yapmak istiyorumm bana başarılar dileyinn....
şimdi cilt bakımı yaptırdı ebru şallı yüzünee...mübarekk neler sürdü nelerrr..tabiki taş gibi olurrr....yaww benimde bi çok sorunumm varr...sizlere sormak istedim sizler neler yapıyorsunuzzz...inşallah hepiniz görür bişiler dersinizz...
ilk sorunummmm...çatlaklarrr!! bende çatlak var yaaa..kilo verince daha dikkat çeker oldu..göbek pek çok değilde beni en çok rahatsız eden.göğüs yanlarımda varr ve dediğim gibi kilo verince benim acayip göğüs küçüldü ve çatlaklar çok sinirimi bozuyorrr..öncesinde farketmemiştimm...napabilirim bilgisi olan varmı..bu kremler işe yararmıı??
ikinci sorunnumm..cildimde siyah noktalar varr ve ben onları sıkıyorum ama çogalır diye korkuyorum..siz neyle temizliyorsunuz cildinizi??
ve burnumun 2 tarafı yanaklarıma doğru minik delik delikler var..acaba normal mi bu herkesin cildi böle mi??delik derken normal deri deliği ama büyürmü diye korkuyorum..
üçüncü ve en büyük sorunumm...bacaklarımdaki batıklarr..tüğlerim delip çıkmıyor derimin içinde yürüyüp gidiyorr..gözle görüyorum..epilaston yapıyorum..ağda yapıyorum aynı...bikaçkerejiletle al dediler aldımm düzeldi..sonra makinaya geçince yine aynısı oldu..bu sorunu yaşayanlar varmııı??napabilirim fikri olan varmıı??
bidene daha sorunumm varr..ama onu nasıl dicem bilmiyorumdaa...utanarak ve özür dileyerek soruyorum çünkü bunu paylaşacağım ve danışacagım çevremde kimse yokkşeyy..bende gabızlıkdan yada aşırı isaldende olabilir basur memesi gibi bişi diyorlar yaa ondan oluştuu..öyle kanama felan yok ama bazı zamanlar çokk canımı yakıyorr...sarı kantoron yağını duydum aldım sürüyorum ama bi değişiklik yok..bundada bi bilgisi olan varsa yardımcı olursanız çok sevinirimm...
oyyy oyyyy yokk yokk mübarekk...ve hepside pkonun bana verdiği şeyler..pko var kilo aldım çatlaklar olduu..yine pkodan sivilce ve aknelerr...eminim kıllarda pkodann..ee basur direk oo..glukofen isal yapmıştı ozaman olduu...bu pko beni bitirdi bitirdii...neysee...hamd olsunn...daha beterinden korusun allah...böle söylenince hep hastaneler geliyor gözümün önüne kesiyorumm..
Başarılar dilerim canım ve inan sana çok güveniyorum
Kesinlikle bizler bu işlerin üstesinden geleceğiz Allahında izniyle
Ben öğleden sonraya bıraktım mecbur platesi küçük cimcime uyandı onla uğraştım o arada annemde arayınca bu saat oldu
ama kaytarmak yok kesinlikle bugün sporumuda yapcağım
Şimdiiiiiiiii sırayla kendi açımdan sorularını cevaplayayım
1. Cilteki çatlaklarla ilgili benim spor hocamın tavsiyesi kesinlikle spor yaptıktan sonra duş alıp bildiğimiz vazelin sür
Universal marka almıştım ben koca bir kavanoz
hem fiyatı uygun hemde kokusu çok hoş
Hee her gün yapıyormuyum yok
haftada bir falan yapıyorum ben ama bundan sonra en azından iki günde bir yaparım
Hiç pahalı kremlere para verdiğine deymez hemde cildin eksilen maddeleri geri verdiği için cıldın sıkılaşır ve çatlaklar yok olur ve hiç oluşmaz demişti hoca
Ben o kadar kilo vermeme rağmen hatta iki çocuk pırtlatmama rağmen çok az çatlağım var şükür
2. Yüzdeki siyah noktacıklar için ben eskiden haftada bir peeling uyguluyordum ama artık sadece soğuk suyla yıkıyorum ve arada da güzel zeytinyağlı bir sabunla sabunlayıp duruyorum
Birde aklında bulunsun yüzünü normalde yıkadığının aksine aşağı doğru değil yukarı doğru yıkamak gerekiyormuş sarkma olmaması için
geçen TVde bir doktor söylemişti sonuçta sen aşağı çekersen yer çekimi kanuna göre oda aşağı sarkar demişti yüzümüz için
Bİrde Doktorum programından bir cildiyecinin verdi karışım var haftada bir yapılan
1 YK yoğurt
1 Çay kaşığı Karbonat
1 Çay kaşığı sızma zeytinyağ
3 damla limon suyu
( Ciltteki güneş lekelerinide dahil yok eden bir maske
bir 3 - 4 dakika tutup sonra bol suyla duruyorsun
)
3. Valla canım bende arada tembel işi yapip jilet vuruyorum
aslında ağda en güzelide dediğin gibi batıklar oluyor ondada :26:
Ben birşey yapmıyorum ama sen söyleyince şöyle bir düşündümde hani bazı aktarlarda at kılından olan fırçalar var ya onlar belki işe yarayabilir
Malum Sosyete güzeli Eda Taşpınar daha geçenlerde onun açıklamasını yaptı bacaklarının bu kadar bürüzsüz, parlak ve güzel görünmesinin sırrı banyoda o at kılı fırçasıyla kendine masaj yapmasıymış
sert bir fırça herhalde ve batıklarada iyi gelebilir diye düşünüyorum
hatta bende alcağım inşallah
Tuğba Özayda kullanıyormuş ondan
ki ikisininde hakikaten at gib bacakları
çok hoş
4.cü ve en can alıcı soruna gelince
Bir ara bende de olmuştu o çok fazla zorlanmaktan
hatta baya bir can yakıyordu lavaboya gittiğimde ama normalde hiç ağrı yapmıyordu nasıl birşeyse kendi kendine bir kaç ay sonra bağırsaklar düzene girince yok oldu
Biraz kendini tart istersen canım hangi zamanlarda ağrın oluyor diye
Belki fazla baharat yada acı kullanıyorsan oda yapabilir
İnşallah gecicidir seninde bir an önce kurtulursun
Rabbim acil şifalar versin güzelim ....Aminnnnnnnnn