Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oooo kiloo almayann cinss olsamm ben varyaaa kim tutarkii beni süperr yerimmm :) :) hele abur cuburrr..bebek konusudaa..şaka maka o sorularla ben 4 sene geçirmişimm dile kolayyy ben hep daha düşünmüyoruzz dedimm..hala dahada öylee borçlar harçlar var daha düşünmüyorumm diyorumm...çünküü ben bana yetiyorumm bide insanların o sorusuu halamı yok son durum ne soruları bitiriyor benii..benimm tekk paylaştığım sizlersinizz..çünkü beni anlıyorsunuzzz..hepimizin yürek yarası aynıı...ben burda çokk pkoluyu gördüm 4 yıldırr..hepsi doğurdu çatır çatırr..inşallah bizlerde gün gelecekk doğumdan kiloları vermeye çalışıcaz ve bebeklerle ilgili fikirler alıcazzz...
evet ya kilo almasam bende sürekli çikolata yerdim
bende birtek burada sizlerle paylaşabiliyorum hepimiz aynı sorunlarla uğraşıyoruz canım ya inşallahhh bizlerde gün gelip doğum kiloları ve bebişlerle ilgili konularda fikir alışverişlerinde bulunuruz.
kızlar bu akşam tartıya çıkınca 86 yı görmeyi planlıyorum ama. bakalım görebilecek miyim.
kızlar bu akşam tartıya çıkınca 86 yı görmeyi planlıyorum ama. bakalım görebilecek miyim.
inşallahh canımmm..ama bence akşam tartılmaaa..günün yorgunluğu ve yediklerimizzz onlarda ağırlık yaparrr...cuma günleride sabahh wc işini halledipp Sonra tartılalımm....bu cuma büyük bi sonuç beklemiyorumm çünkü daha 4 gün olmuş olacak diyetimizzz...ama bidahaki cumaya 2...yada 3 kilo bekliyorum..ayy sonuna 5 kiloo inşallahhhh kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Ben de ara kanama gibi olunca bir ay önce, fırladım gittim bir boşluk bulunca kadın doğuma, bekle gelmezse bakarız dedi (ki uyuz olmuştum, ben orada ağrıdan ölüyorum, adam bekleyelim diyor hırr) Regli de olamamıştım ondan sonra.
Şöyle bir durum var şimdi, çok erken uyuyorum akşam, 4:30-5:00 gibi ayaktayım :S Öyle olunca da akşam üstü sersem sersem dolaşıyorum ortalıkta. Bir de ders çalışmam gerekiyor, o yüzden zor oluyor aslında. İki hafta sonra son sınavlarım var, mezun olup olmayacağım belli olacak.
evet ya kilo almasam bende sürekli çikolata yerdim
bende birtek burada sizlerle paylaşabiliyorum hepimiz aynı sorunlarla uğraşıyoruz canım ya inşallahhh bizlerde gün gelip doğum kiloları ve bebişlerle ilgili konularda fikir alışverişlerinde bulunuruz.
inşallahh canımmm..ama bence akşam tartılmaaa..günün yorgunluğu ve yediklerimizzz onlarda ağırlık yaparrr...cuma günleride sabahh wc işini halledipp sonra tartılalımm....bu cuma büyük bi sonuç beklemiyorumm çünkü daha 4 gün olmuş olacak diyetimizzz...ama bidahaki cumaya 2...yada 3 kilo bekliyorum..ayy sonuna 5 kiloo inşallahhhh kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sevgili arkadaşlar siyah noktalar için saat 11 :46 'da siyah noktalarım için banyo sonrası temizleyip (celan clander ) dermokil maskesi sonra haftada bir de maya maskesi inşallah faydası olacak porselen gibi bir cilt diyor maya maskesine...
demiştim fakat az önce youtubede yumurta akını köpürtüp yüzüne sürdü ve kağıtla üzerini kapatıp sonra kuruyunca çekti
ceco senin yazdığın maskede karbonatlı yoğurt limon zeytin yağı vardı yağ eklemesek acaba zarar verir mi bu karbonat ki ? sen yaptın mı ? benim cilt yağlı
ciddisinmii senn yaaaaaa.....kafadan 350 kalorii deseneeeee.....ozaman içiyoruzzz arkadaşlarrrr...bol bol içiyoruzzz...kafalarıı bulmuyoruzz amaa :) :) valla teşekkürler bu bilgi içinnn...
KIZLAR BUGÜN BENİM DOĞUM GÜNÜM..SABAH REGL SANCILARIYLA UYANDIM..RAAHATLADIM..
SORU:
metformin kullanan arkadaşlar kilo vermenize yardımcı olmadı mı?
çok teşekkür ederim hepimize inşallah..ooooooooo iyiki doğdunn arkadaşımm...sabah ilk hediyeyi almışsınnn..bu yaşınn hep güzellikleri getirsin inşallahh sanaaa...hep mutlu oll...ve bu yaşında güzell kilolar verir bidahaki yaşına incecik girersin inşallahh......
bana çook yardımcı oldu arkadaşımm..metformin..şeker isteğimi kestiii..ve bağırsaklarımı çalıştırdıı..
çok teşekkür ederim hepimize inşallah..
ne zamandır kullanıyorsun canım?kilo vermedinmi hiç?
daha önce kullandığımda 11 kg vermiştim tabi dikkatte ettim..zaten benim tek derdim tatlı..ekmeği ve yemeği çok rahat kontrol altına alabiliyorum..şu son zamanlarda dağıldım sadece..önümüzdeki cuma listedeyim bende inş.:)
SORU:
metformin kullanan arkadaşlar kilo vermenize yardımcı olmadı mı?
Selam millettttttttt
Biraz geç oldu ama neyse Kızımın öğretmeni ödev olarak Ebru yapacaksınız demiş
Yahu biz ne anlarız ebrudan diye söylendim doğal olarak ve iki gündür uğraşıyorduk sonunda bu gece yapmaya muaffak olduk
Anam onun yok suyunu hazırla falan derken baya bir etraf batıyordu
İlk ben denedim ve fena olmadı kızınki pek olmadı çok fazla karıştırdı diye
Neyse artık ikisinide götürsünde öğretmen artık ne not verirse
Ancak etrafı toplayıp geldim
Yarında Allahın izniyle oruç tutmayı düşünüyorum Eşim dayanabilecekmisin falan dedi ama mübarek gecede Rabbim inşallah kolaylığını verir Aminnnnnnnnnn
aminnn canımmm bende tutmayı düşünüyorumm inşallah kolay gecerr...ne yicez şimdikk..bol su içmeyi düşünüyorum bide uyanıp yumurta yesemmm...çok güsell olacakkk..
Valla bende tam sana soracaktım ne yiyeceksin diye
Bizimde evde bir tane yumurta kalmış onu haşlayıp domates, salatalık ve beyaz peynir yemeyi düşünüyorum bende Tabi bol bol su içerim birde ben yatmayı düşünmüyorum sahura kadar yoksa uyanamam diye korkuyorum yada uyansamda bir saat birşey yiyemem ( huyum kurusun uyanır uyanmaz yemek yiyemem Eskiden Ramazanda bir ay boyunca öyle yapıyordum tabi sonra geç uyanıyordum )
Bİr tek ekmek konusunda kararsız kaldım bir dilim azmı olur acaba ne dersin :44: