- 17 Mayıs 2012
- 1.059
- 346
- 123
tamam kuzumm...hadi bakalım bismillah de başla sende hemde hiç vakit geçirmee...şuandan itibaren başlaa..evde abur cubur ne varsa dağıt etrafaaa..pilav makarna yok..haftada bir sadece akşam eşinlede otur konuş oda destek olsun sanaa..eve tatlı pogça kurabiye almak yasak..bunlarııııı herr yazdığımdaaa ağzımmm sulanıyorrrrrrrrrrrrrrr..ayyyyy ayyyyyyyy....neyseeeeeeeeeeeeeeeee ..dur toparlayamadımm kendimi kaybettimm :) :) daha yeni evli sayılırsınn hiç dert etme ver kilocukları bak yumurta gelişmiş bu ay olmassa bidahaki ay..zaten şimdi hamile kalsan senin doğuma gidişinn 120 mi kilo bu senin içinde risk bebeğin içindee...diyete dönelimm..evde zararlı bişi olmassa sorun daha azalırr..ben evdeyim çalışmıyorumm..sıkıldıkca yiyordum herşeyi attım evden zararsız şeyler olunca yesende bişi olmuyorr...burayı takip et herkez güsel fikirler veriyorr..sabah öğlen ekmek ye akşam yeme..salata ve su enbüyük kurtarıcımızz..kesinlikle denemeni istediğim bir diğer şeyse..yemeğe başlamadan önce yarım elma 2 bardak su iç..sonra yemeğe başla çok faydasını göreceksinn..aklıma gelenler bunlar takipte olursan devamlı paylaşıyoruz zaten püf noktaları..
bu arada ben 26 yaşındayım..4 yıllık evliyim..ve şuan 83 kiloyumm..
Sevgili WAW çok doğru söylüyorsun 120 kg çok riskli olurdu vardır elbet Allahın bizim için hayırlı bir takdiri .Bismillah diyorum bende başlıyorum evde abur cubur değilde bitter çikolata barındırıyorum :) bundan 3 kare ile yetinmeye gayret ediyorum ya bu tatlı krizleri off... dışarıdan pasta börek almıyorumda her Perşembe gecesi bir şeyler yapmaya gayret ediyor , içinden 2 - 3 tane de yiyordum güya daha iyi olur diye sabah kahvaltısı yerine koyuyordum bir de fakat artık onu da yapmayacağım inşallah yeşil çay tarçınlı olunca kurtarıcı gibiydi o kadar yemeğe yeşil çay ne yapsın evet... öyleyse soğan suyu 17.30'da 18:30 da elma ve su her yemeğin ardına yeşil çay tarçınlı birde ben bu glukofen aldım bunu yeşil çayla etkileşime girer de bir şey yapar diyerek cesaret edemiyorum sizler kullandınız mı ?
Son düzenleme: