Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar inanamiyorum hamileyimmmmmmmmm sonucum 4000lerde cikti dr gebesin dedi offf suan ne hissettigimi bilmiyorum
kuzummm okadar sevindimki anlatamam... ALLAH im bu mubarek gunde hayirli haberler verdi cok sukur... ALLAH im hayirli bir dogum hayirli omur nasip etsin evladina sizinle... aminnn...
Kizlarrr sizinde dualaribiz var ustumde tam kesinlessin o zmn daha cok sevinecegim rabbm fazla aratmadi°c ok sukur. Bence hic ovulasyon testi alma biz pco da lh degeeri yuksek oldugu ixin belli olmuyor. Ben aldm internetten 19liraya 30tesr bi ise yaramafi en son 2gn once yaptim oda hamilwymisim ondan pozitif cikti. Alacaksanda nette al cnm eczane pahali
canim o yonunu hic dusunmemistim. ya bana tahlil yapmadilarki ben lh degerimi felan bilmiyom... alirsam netten alirim zaten eczane gercekten baya pahali. sen klomen felan kullandinmi canim ne tedaviler uyguladilar merak ettim... senin yerine ben heyecanlaniyom
Cnm bn 4 ay klmen kllndm ilk iki ay yumos plmadi ucuncu ay 24mm oldu tek doz catlatma ignesi vurdirdum tutmadi. Bu ay da adetimi beklerken annmde rahimde tumor cikri bizi kontrle aldilar miayene ederken adet gunumde _yumos vardi serephone kyllnmistim endometrium inceligide vardi. Kendi drma geldm ertesi gun bana 2doz igne vurdu 36. Saatte iliski dedi. Iste dun kan verdim degerimde bu cikti yarin gidexwgim dra. 3yumurtam oldugu icin cogul geblk olavilirmis
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Hele şükür gelebildim
Dün gece sahuru dışarda yapınca gece 3de eve geldik doğal olarak da yatmamız saat 4dü buldu
12ye doğruda uyanınca eşime ve kuzuya kahvaltı hazırlayıp iki gündür salladığım işlere giriştim
İnanılmaz yoruldum ama Allah razı olsun eşimde çok yardımcı oldu
Birlikte bugünde mutfağı dip köşe aradan çıkardık
Bir tek Fayanslar kaldı onlarıda yarın aradan çıkarttığım an ev tam bal dök yala oldu
Bayram temizliği yapmaya gerek kalmadı bir tek salonun tülünü yıkar camını silerim birde tabi sil süpür toz al
Kendi kendime iş çıkardım kaç gündür ama küçük kuzunun bebeklik battaniyelerine kadar herşeyi yıkadım küçük gelenleride ayırdım 3 koca çöp poşetine katlayıp koydum ( eşim ilk fırsatta onlarıda ihtiyaç sahibi birilerine verecek sonuçta bazılarının etiketi bile üzerinde )
İftardan sonrada biraz mayışınca ancak geldim
Bencede yaa ben bu ara iyice takıldım kaldım reglde olamadım. İnan 95i görsem bayram edeceğim ama yok tık yok.
İnşallah bayramdan sonra sporada suyada yoğunluk verir çok büyük bir atılım yaparım diye düşünüyorum sonuçta 1 aydır spor yapmaya fırsatım olmuyor cadıdan yada oruçun halsizliğinden
Bahane olmaması lazım ama işte salona gidince daha iyi veriyorum
Şahane bir görüntü
Tarifini mutlaka istiyorum canım
Ellerine ve emeğine sağlık
Anammmm kız senin Annenlerde mi eyüpte Neresindeler :122: :122: :122:
Valla bileydim daha önce gündüz buluşalımmı derdim Eyüp Sultan Hz.lerini ziyarete gidiyorum derdin eşine kıskanç eniştemiz arıza çıkarmasın diye olmadı bayramdan sonra bir gün öyle yapalımda sana bir çay ısmarlıyayım canım benim
ayy çok sevindim Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inş.Dru aradim kizlar gebesin dedi. Bende catlatma ignesinden sonra 12.gun bugun deger yuksek deilmi dedim hayir normal dedi. Korkuyorum dis gebelik diye dedim yok dedi yarin gel muayene edelim dedi kiz laaaar cok mutluyummm rabbim herkeze yasatsin
ayy çok sevindim Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inş.
o duyguyu iyi bilirim herkese hemen söyleme nazar değiyor inan
Saolun kızlar bakalım yarın dr ne dıcek amin
Kizlar inanamiyorum hamileyimmmmmmmmm sonucum 4000lerde cikti dr gebesin dedi offf suan ne hissettigimi bilmiyorum
kizlar dun netim bitmisti aksam askima duygu somurusu yaptim sabah yukletti sagolsun... az once acildi sukur...
dun ruyami dusunerek test yaptim ama negatif cikti hayirlisi bakalim... alistim negatife ama Rabbim hayirli zamanda verecektir insaallah her isteyene dileyene... Amin... taktim kafaya ovulasyon(yumurtlama) testi alicam. nettekiler baya ucuz... bide eczanelerde 5li paket oluyo. daha dogrusu yok da depodan istiyorlar ama bizim nezaman yumurtlayacagimiz belli degil onun icin nettekiler daha cok ve daha mantikli...
bende hiiç spor yapamıyorum canım..aslında akşamları yürünebilir benim koşu bandım var ama hala spor ayakkabı alamadım daha doğrusu fırsat olmadı..
sen glifor kullanmıyormusun??
bu arada tarifi bir önceki sayfada vermiştim
Kizlaaar drd.an geldim inanilir gibi degil. Catlatma ignesi yaptirmisrim meger ondan once hamile kalmisimmmm igneyi yaptiriken aslnda gebeymisim kizlae mucizw buuuu :)))) 5+2gunlukmus bebisimmmm gorduk keseyi bayramdan sobra kontrole cagrdi. Folik asit yakzdi ve seker ilacina dogum olana kadar devam et dedi kizlar inanamiyorummm
Kizlaaar drd.an geldim inanilir gibi degil. Catlatma ignesi yaptirmisrim meger ondan once hamile kalmisimmmm igneyi yaptiriken aslnda gebeymisim kizlae mucizw buuuu :)))) 5+2gunlukmus bebisimmmm gorduk keseyi bayramdan sobra kontrole cagrdi. Folik asit yakzdi ve seker ilacina dogum olana kadar devam et dedi kizlar inanamiyorummm
Dru aradim kizlar gebesin dedi. Bende catlatma ignesinden sonra 12.gun bugun deger yuksek deilmi dedim hayir normal dedi. Korkuyorum dis gebelik diye dedim yok dedi yarin gel muayene edelim dedi kiz laaaar cok mutluyummm rabbim herkeze yasatsin
Cnm bn 4 ay klmen kllndm ilk iki ay yumos plmadi ucuncu ay 24mm oldu tek doz catlatma ignesi vurdirdum tutmadi. Bu ay da adetimi beklerken annmde rahimde tumor cikri bizi kontrle aldilar miayene ederken adet gunumde _yumos vardi serephone kyllnmistim endometrium inceligide vardi. Kendi drma geldm ertesi gun bana 2doz igne vurdu 36. Saatte iliski dedi. Iste dun kan verdim degerimde bu cikti yarin gidexwgim dra. 3yumurtam oldugu icin cogul geblk olavilirmis