Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

Kizlar inanamiyorum hamileyimmmmmmmmm sonucum 4000lerde cikti dr gebesin dedi offf suan ne hissettigimi bilmiyorum

Dru aradim kizlar gebesin dedi. Bende catlatma ignesinden sonra 12.gun bugun deger yuksek deilmi dedim hayir normal dedi. Korkuyorum dis gebelik diye dedim yok dedi yarin gel muayene edelim dedi kiz laaaar cok mutluyummm rabbim herkeze yasatsin

Kizlar inanamiyorum hamileyimmmmmmmmm sonucum 4000lerde cikti dr gebesin dedi offf suan ne hissettigimi bilmiyorum

kuzummm okadar sevindimki anlatamam... ALLAH im bu mubarek gunde hayirli haberler verdi cok sukur... ALLAH im hayirli bir dogum hayirli omur nasip etsin evladina sizinle... aminnn...

kizlar dun netim bitmisti aksam askima duygu somurusu yaptim :KK37: sabah yukletti sagolsun... az once acildi sukur...
dun ruyami dusunerek test yaptim ama negatif cikti hayirlisi bakalim... alistim negatife ama Rabbim hayirli zamanda verecektir insaallah her isteyene dileyene... Amin... taktim kafaya ovulasyon(yumurtlama) testi alicam. nettekiler baya ucuz... bide eczanelerde 5li paket oluyo. daha dogrusu yok da depodan istiyorlar ama bizim nezaman yumurtlayacagimiz belli degil onun icin nettekiler daha cok ve daha mantikli...

kuzummm okadar sevindimki anlatamam... ALLAH im bu mubarek gunde hayirli haberler verdi cok sukur... ALLAH im hayirli bir dogum hayirli omur nasip etsin evladina sizinle... aminnn...

Kizlarrr sizinde dualaribiz var ustumde tam kesinlessin o zmn daha cok sevinecegim rabbm fazla aratmadi°c ok sukur. Bence hic ovulasyon testi alma biz pco da lh degeeri yuksek oldugu ixin belli olmuyor. Ben aldm internetten 19liraya 30tesr bi ise yaramafi en son 2gn once yaptim oda hamilwymisim ondan pozitif cikti. Alacaksanda nette al cnm eczane pahali

Kizlarrr sizinde dualaribiz var ustumde tam kesinlessin o zmn daha cok sevinecegim rabbm fazla aratmadi°c ok sukur. Bence hic ovulasyon testi alma biz pco da lh degeeri yuksek oldugu ixin belli olmuyor. Ben aldm internetten 19liraya 30tesr bi ise yaramafi en son 2gn once yaptim oda hamilwymisim ondan pozitif cikti. Alacaksanda nette al cnm eczane pahali

canim o yonunu hic dusunmemistim. ya bana tahlil yapmadilarki ben lh degerimi felan bilmiyom... alirsam netten alirim zaten eczane gercekten baya pahali. sen klomen felan kullandinmi canim ne tedaviler uyguladilar merak ettim... senin yerine ben heyecanlaniyom :KK37:

canim o yonunu hic dusunmemistim. ya bana tahlil yapmadilarki ben lh degerimi felan bilmiyom... alirsam netten alirim zaten eczane gercekten baya pahali. sen klomen felan kullandinmi canim ne tedaviler uyguladilar merak ettim... senin yerine ben heyecanlaniyom :KK37:

Cnm bn 4 ay klmen kllndm ilk iki ay yumos plmadi ucuncu ay 24mm oldu tek doz catlatma ignesi vurdirdum tutmadi. Bu ay da adetimi beklerken annmde rahimde tumor cikri bizi kontrle aldilar miayene ederken adet gunumde _yumos vardi serephone kyllnmistim endometrium inceligide vardi. Kendi drma geldm ertesi gun bana 2doz igne vurdu 36. Saatte iliski dedi. Iste dun kan verdim degerimde bu cikti yarin gidexwgim dra. 3yumurtam oldugu icin cogul geblk olavilirmis

Cnm bn 4 ay klmen kllndm ilk iki ay yumos plmadi ucuncu ay 24mm oldu tek doz catlatma ignesi vurdirdum tutmadi. Bu ay da adetimi beklerken annmde rahimde tumor cikri bizi kontrle aldilar miayene ederken adet gunumde _yumos vardi serephone kyllnmistim endometrium inceligide vardi. Kendi drma geldm ertesi gun bana 2doz igne vurdu 36. Saatte iliski dedi. Iste dun kan verdim degerimde bu cikti yarin gidexwgim dra. 3yumurtam oldugu icin cogul geblk olavilirmi:emir_bebek:s

Rabbim zamanini biliyor iste kuzum. kafaya takmadigin zaman yada aklinda baska birsey oldugu zaman olur derler ya bu aralar annenin hastaligi felan kafan baya yogundu Rabbim hediyesini gonderdi insaallah... Annende insaallah sagligina kavusur zaten bebegi duyunca mutlaka iyilesir canim merak etme
:emir_bebek:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3:

Hele şükür gelebildim :KK1:
Dün gece sahuru dışarda yapınca gece 3de eve geldik doğal olarak da yatmamız saat 4dü buldu :KK1:
12ye doğruda uyanınca eşime ve kuzuya kahvaltı hazırlayıp iki gündür salladığım işlere giriştim :KK35:
İnanılmaz yoruldum ama Allah razı olsun eşimde çok yardımcı oldu :nazar:
Birlikte bugünde mutfağı dip köşe aradan çıkardık :KK1:
Bir tek Fayanslar kaldı onlarıda yarın aradan çıkarttığım an ev tam bal dök yala oldu :KK1:
Bayram temizliği yapmaya gerek kalmadı :KK1: bir tek salonun tülünü yıkar camını silerim birde tabi sil süpür toz al :KK1:
Kendi kendime iş çıkardım kaç gündür ama küçük kuzunun bebeklik battaniyelerine kadar herşeyi yıkadım :KK34: küçük gelenleride ayırdım 3 koca çöp poşetine katlayıp koydum :KK34: ( eşim ilk fırsatta onlarıda ihtiyaç sahibi birilerine verecek sonuçta bazılarının etiketi bile üzerinde :KK1: )

İftardan sonrada biraz mayışınca ancak geldim :KK34:

Bencede yaa ben bu ara iyice takıldım kaldım reglde olamadım. İnan 95i görsem bayram edeceğim ama yok tık yok.
İnşallah bayramdan sonra sporada suyada yoğunluk verir çok büyük bir atılım yaparım diye düşünüyorum :KK34: sonuçta 1 aydır spor yapmaya fırsatım olmuyor cadıdan yada oruçun halsizliğinden :KK34:
Bahane olmaması lazım ama işte salona gidince daha iyi veriyorum :KK34:

Şahane bir görüntü :KK34:
Tarifini mutlaka istiyorum canım :KK34:
Ellerine ve emeğine sağlık :KK34:

Anammmm kız senin Annenlerde mi eyüpte :KK9: Neresindeler :122: :122: :122:
Valla bileydim daha önce gündüz buluşalımmı derdim :KK34: Eyüp Sultan Hz.lerini ziyarete gidiyorum derdin eşine :KK1: kıskanç eniştemiz arıza çıkarmasın diye :KK1: olmadı bayramdan sonra bir gün öyle yapalımda sana bir çay ısmarlıyayım canım benim :KK19:

bende hiiç spor yapamıyorum canım..aslında akşamları yürünebilir benim koşu bandım var ama hala spor ayakkabı alamadım daha doğrusu fırsat olmadı..
sen glifor kullanmıyormusun??
bu arada tarifi bir önceki sayfada vermiştim

eveeeettt kızlar dün eşimin tarafını ağarladım yarın bizim taraf gelecek inş.
hala ayaklarım ağrıyor..
waw cım sana dedim benim iştah açıldı canım sürekli birşeyler istiyor bende meyve yiyorum gliforun etkisi yokoldu sanırım
cuma tartılalım bakalım ne olacak benim regl perşembe bitiyor..

[h=2]Kalburabastı[/h]

Malzemeler
1- Bir su bardağı kadar sıvıyağı
2- Bir su bardağı kadar yoğurt
3- İki tane yumurta
4- Bir çay kaşığı kadar karbonat
5- 3-4 su bardağı un
6- İçi için dövülmüş ceviz

Şerbeti için
1- Dört su bardağı toz şeker
2- Üç su bardağı kadar su
3- Yarım limonun suyu

Yapılışı
1- Kalburabastı tatlısının hamuru için öncelikle iki yumurta ile sıvıyağı ve yoğurt iyice karıştırılır.
2- Bu karışımın üzerine un ve karbonat ilave edilerek hamur güzelce yoğrulur. Hamurun yumuşaklığı kulak memesi yumuşaklığı kıvamında olmalıdır. Hamur 10-15 dakika dinlendirilir.
3- Bu hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparılarak bezeler hazırlanır. Her bir beze bir kevgirin üzerine bastırılarak avuç içi kadar büyüklükte ve sırtı şekilli bir hale getirilir.
4- Ortasına bir tatlı kaşığı ceviz konulur ve her iki ucu poğaça gibi birleştirilerek yağlanmış tepsiye dizilir. Tatlımız 180-200 derecede üzeri kızarana dek pişirilir.
5- Tatlımız pişmeden şerbeti hazırlanır. Şeker, su ve limon kaynatılıp soğutulur. Şerbet soğuk iken, fırından çıkan tatlının üzerine dökülür.
6- Tatlınızın güzel olması için şerbetini iyice çekmesi gerekiyor. Bunun için tepsinin üzerini örterek, şerbetini çekmesini bekleyin.
7- Kalburabastı tatlısının içerisine ceviz konulabileceği gibi içini boş bırakıp üzerine dövülmüş ceviz, Antep fıstığı veya badem de serpebilirsiniz.

yarın bu tatlıyı yapmayı düşünüyorum dün şekerpare yapmıştım..hemde bunda margarin yok..

Dru aradim kizlar gebesin dedi. Bende catlatma ignesinden sonra 12.gun bugun deger yuksek deilmi dedim hayir normal dedi. Korkuyorum dis gebelik diye dedim yok dedi yarin gel muayene edelim dedi kiz laaaar cok mutluyummm rabbim herkeze yasatsin
ayy çok sevindim Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inş.
o duyguyu iyi bilirim herkese hemen söyleme nazar değiyor inan

Saolun kızlar bakalım yarın dr ne dıcek amin

icini hep ferah tut kuzum hersey ALLAH tan. zaten vakti zamani gelmisse kimse engel olamaz. hayirlisiyla hayirlisiyla saglikli sihhatli dogar insaallah... hemen haber et haa

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3:

Biliyorum çok geç oldu ama bugün inanılmaz yoğundum ve yorgunluktan aslına geberiyorum :KK1:
Gündüz evimin işleri bir türlü bitmedi tam 3 kere salonu süpürmek zorunda kaldım :26:
Benim küçük cadı bütün gün peşimde dolandı durdu ve ne zaman salonu süpürsem arkasından kırıntı yapacak mutlaka birşey buldu :KK1: Bu aralar oda yemek yemiyor ama devamlı dolabın başında :KK1: neymiş efendim hafif birşeyler diyecekmiş :KK60: oda benden duya duya aynı cümleleri kullanmaya başladı :KK60:
Dün Tansiyon aletini koluna taktı ve bana dönerek galiba tansiyonum düştü anne bir ölçeyimde bak demezmi :KK60: yerlere yattım gülmekten :KK1:
Tabi bugün çileden çıkardı beni. Mutfak dolabının iki gözünün içini temizleyeyim dedim devamlı elleri dolabın içindeydi :KK53: neymiş bana yardım ediyormuş :KK1: ben dolaba koyup arkamı döndükce bir bakıyorum yine aynı kabı çıkarmış :KK1:

Akşam tam iftar sonrasında sizlere bakmaya niyetlendim zil çaldı eşimin kuzeni geldi :KK53:
Üniversite tercihini yapması gerekiyormuş ve evlerinde net yok tabi saat 10a doğru gelince tercihleri yapması 00:30u buldu :KK1:
Eeee o saatten sonrada mecbur dayının eşortmanlarından vereyimmi demek zorunda kaldım :KK1:
Eşim kendime iş çıkardım diye biraz bozuldu ( hani o giderdi niye kal diye ısrar ettin dedi :KK1: dedim ulen senin kuzenin üstelik çocuk zaten yatıya kalma niyetiyle geldi ki hiç ben gideyim demedi :KK1: )
Şimdide sahur hazırlamadan bir sizlere bakayım dedim :KK34:

İnşallah herkes iyidir :KK34:
Yarın inşallah erkenden damlarım :KK1: nasılsa işde kalmadı üstelik kuzenide eşimde erken işe gidecekler bende eşime bari erken kaldır dedim :KK1: Kuzen eşimden iki saat sonra çıkacak bari çocukcağız işe geç kalmasın :KK34:

Hepinize iyi sahurlar şimdiden :KK34:

:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52: Aaaaaaaaaaaaaaa gözlerime inanamıyorum :nazar: :nazar: :nazar:
Ben demiştim diyeceğim ama gerçekten demiştim :KK60:
Ey RAbbim sen ne güzel mucizelere kadirsin :KK34: İnşallah en kısa zamanda RAbbim bu topikte özlemini çeken tüm fıstık Anne adaylarınada bu güzel duyguyu nasip eder :KK34:
Bütün dualarımız seninle canım :KK19: İnşallah yarın çok güzel haberlerle gelirsin bizde fasülyenin kaç günlük olduğunu öğreniriz :122: :122: :122: :122:

kizlar dun netim bitmisti aksam askima duygu somurusu yaptim :KK37: sabah yukletti sagolsun... az once acildi sukur...
dun ruyami dusunerek test yaptim ama negatif cikti hayirlisi bakalim... alistim negatife ama Rabbim hayirli zamanda verecektir insaallah her isteyene dileyene... Amin... taktim kafaya ovulasyon(yumurtlama) testi alicam. nettekiler baya ucuz... bide eczanelerde 5li paket oluyo. daha dogrusu yok da depodan istiyorlar ama bizim nezaman yumurtlayacagimiz belli degil onun icin nettekiler daha cok ve daha mantikli...

Canım Rabbim inşallah bu Mübarek ayın yüzü suyu hürmetine sanada en kısa zamanda nasip eder bu güzel duyguyu ....Aminnnnnnnnnnnnnnnnn

bende hiiç spor yapamıyorum canım..aslında akşamları yürünebilir benim koşu bandım var ama hala spor ayakkabı alamadım daha doğrusu fırsat olmadı..
sen glifor kullanmıyormusun??
bu arada tarifi bir önceki sayfada vermiştim

Valla benimde vardı koşu bandım ama kıyafet askısı niyetine kullanıyordum yatak odasındayken :KK1: sonra salona aldık bir kaç gün kullandıktan sonra bu seferde havlu kurutmaya kullanmaya başlayınca eşim dellendi madem kullanmıyorsun satıyorum dedi ve haftasında eski bir iş arkadaşına sattı :KK1:
Şimdi epileptik bisiklet var salonda ( onu annem bana ilk doğum sonrası hediye etmişti :KK1: ) İnan evde 50 Alet olsa yine üşeniyorum ama haftanın 4 günü Spor salona gitmeye üşenmiyorum :KK1: tabı şu an Ramazan olduğu için dondurdum ama Bayramdan sonra Allahın izniyle yine başlıyorum Spor Salonuna :KK34: zaten 6 aylık üyeliğim kaldı bari onu iyi değerlendireyim :KK34: hatta son 3 ay her gün gitmeyi düşünüyorum :KK34: haftanın 2 günü yüzme 4 günü fitness olarak :KK34:
Tabi o zamana kadar sırf haftanın 4 günü fitness yaparım :KK34:
Üyeliğim bitincede evime daha yakın bir yer bakayım diyorum en azından arabayla gitmek zorunda kalmam :KK1:

Kizlaaar drd.an geldim inanilir gibi degil. Catlatma ignesi yaptirmisrim meger ondan once hamile kalmisimmmm igneyi yaptiriken aslnda gebeymisim kizlae mucizw buuuu :)))) 5+2gunlukmus bebisimmmm gorduk keseyi bayramdan sobra kontrole cagrdi. Folik asit yakzdi ve seker ilacina dogum olana kadar devam et dedi kizlar inanamiyorummm

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr :KK3:

Artık eskisi gibi düzenli olarak buralardayım inşallah :KK34:
Kaç gündür aklım sizlerdeydi pek uğrayamadığım için ama umarım bundan sonra daha sık fırsatım olur :KK34:
Gece sahura kadar oturmak yaramıyor bana :KK1:
Öğleni buluyor uyanmam sonrada işler bitmek bilmiyor üstelik eşimde sinir oluyor kaç gündür hep ayrı zamanlarda yatıyoruz diye :KK1:
Bundan sonra bir kaç saatte olsa uyuyacağım yoksa ne erken kalkabilirim nede günlük işleri yetiştirebilirim :KK34:

Umarım gönlüme göre olurda hem kilo almam hemde Bayrama kadar güzel kilolar veririm :KK34:

Kizlaaar drd.an geldim inanilir gibi degil. Catlatma ignesi yaptirmisrim meger ondan once hamile kalmisimmmm igneyi yaptiriken aslnda gebeymisim kizlae mucizw buuuu :)))) 5+2gunlukmus bebisimmmm gorduk keseyi bayramdan sobra kontrole cagrdi. Folik asit yakzdi ve seker ilacina dogum olana kadar devam et dedi kizlar inanamiyorummm

Canım senin için çok ama çok sevindim :KK34:
Ne güzel bak iğneye bile gerek yokmuş :KK1: kuzucuk kendiliğinden gelmiş :nazar: :nazar: :nazar:
Bundan sonra kendine de kuzucuğunada çok daha dikkatli bakıyorsun ve az ama sık sık sağlıklı şeylerle beslenerek bizim fasülyeyi içinde büyütüyorsun inşallah :KK34: Aminnnnn
Ben inanıyorum ki sen bu 9 ayı değil kilo alarak kilo vererek bitireceksin :KK34: Bir kaç ay daha fazla kolla kendini sonra nasılsa risk kalmayınca ufak ufak yürüyüşler yaparsın :KK34:
Unutma hamileliğin ne kadar rahat geçerse okadar huzurlu bir bebek alırsın kuçağına :KK34:

Darısı WAW ve diğer arkadaşların başına :KK34:

Son düzenleme:

canıımm çok sevindim inankii allahh tamamına erdirsiinn....
sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza:))

Canm arkadaslarimm cook tesekkur ediyorum rabbim aratmasin isteyen herkeze versin :))) esim konyada gorevde daha soylemwdim gelinxe soyleyecegm iki gun sabretmem lazim :)))

Cnm bn 4 ay klmen kllndm ilk iki ay yumos plmadi ucuncu ay 24mm oldu tek doz catlatma ignesi vurdirdum tutmadi. Bu ay da adetimi beklerken annmde rahimde tumor cikri bizi kontrle aldilar miayene ederken adet gunumde _yumos vardi serephone kyllnmistim endometrium inceligide vardi. Kendi drma geldm ertesi gun bana 2doz igne vurdu 36. Saatte iliski dedi. Iste dun kan verdim degerimde bu cikti yarin gidexwgim dra. 3yumurtam oldugu icin cogul geblk olavilirmis

Canımm benimm çooooooooook sevindimmmmmmmm ayy muhteşemmm maşallahhh yaaa seninde bebiş haberini aldık hamdüsenalar olsunnnn

4 ay klomen sonra çatlatma iğnesi ayy senin ikiz mi bebişlerin yoksaa
ayyyyyyy canım yaa hayırlı uğurlu olsunnnnnn darısı tüm arkadaşlarımın başınaa benimdee

X