SElam kızlarrrrrrr
Canım inşallah seninde günün süper geçer
Kaçamak olmaz ama olursada dert etme sonuçta çok güzel gidiyorsun ve haftada bir kaçamak hakkın var nasılsa
İnşallah çok çok hoş geçer ve eşinde sende pişmanlık yaşamadan geri dönersiniz
Bazen insanlar patavatsızca konuşabiliyor ama siz umursamayınben inanıyorum Rabbim sizlerede en kısa zamanda o mucizeyi nasip edecektir
seni çok iyi anlıyorum aynı duruma bende sürekli düşüyorum.
inşallah canım şu kiloları verince bizimde ikiz ikiz bebeklerimiz olacak
merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum 21 yaşındayım 4 yıllık evliyim pko var ve hiç hamile kalamadım mayıs 29 tüp bebek yaptık ve maalesef düşükle sonuçlandı büyük ihtimalle pko yüzünden
kızlaaaar ben geldiim..
daha gelmedim Alanyadayım otelin lobisindeyiz..çok sivri sinek var..
burayı hiiiiç kimseye tavsiye etmiyorum tek güzel şeyi yemekleri..deniz dalgalı giremiyoruz sadece eşim giriyor çocuklarda korktu..havuzda vakit geçirdik havuzun akuası bile yok..çocukları hiiç düşünmemişler..temizlik derseniz odalarımız çok temiz gerisi değil..bize tecrübe oldu burası..her gelen hayal kırıklığı yaşıyor..yinede tatil yaptığımızın farkına varıyoruz yemekler hazır iş yook..dinleniyoruz..perşembe tartıldığımda wc olmadığı için 78.2 idim..haftaya kaç olurum bilmiyorum..
yine görüşürüz...
Konu dışına çıkayım bir sonra dönerimCecocuum özlemişim uzun yazılarını yav Bir garip geliyordu kaç gündür okuyamadık ya tatil sebebiyle Bayılıyorum ben senin akıcı anlatımına :128:
Büyük çocuklarda oluyor o kıskançlık. Çevremde iki üç çocuklu aile çok, onlardaki olaylar da sizinkine benziyor. Senin büyük cadı bir de ergenlik döneminde değil mi şimdi? O dönemin de fırtınaları çok, birleşip voltran oluşturmuş olabilirAnladığım kadarıyla ilgi istiyor, belki konuşmak ya da sırf o konuşsun siz dinleyin istiyor da olabilir, kıskançlıktan da yapıyor olabilir, bilemeyeceğim şimdi, bu konuda beyin fırtınası şimdilik bu kadar Dediğin gibi cadı biraz özlesin bakalım, belki yaklaşır......
cecommm aminn diyorum kocamann....
sigarayı bırakmışsın hayırlı olsun :) valla çok iyi yaptınn sen diyetle iradeni ice kuvvetlendirin sigarada neyymiş..onunda üstesinden gelirsin.inş..sigara istedikçe sakız çiğnerlermiş öyle duymuştum aklında bulunsunnn...
senin büyük kuzu 1 ay tatil yapacak ama sizz burdaa baya hasret cekeceksinizzz...kız kardeşini ve babasını değilde aşırı derecede seni kıskanıyorr..o yüzden böle davranıyor sana fazla sevgisindenn sakın alınma egedenizinde dediği gibi ergenlikle beraber oda geçerrr..eminim bu bir ayy oda çook özleyecek sizii...fotograf makinasını netti aldıra bildimi dedesine..[/B]
kısaca kendimden bahs edeyim 1.67 boyundayım en son 75 kiloydum 3 ay önce bingöle taşındık adetlerimde son 7 aydır düzene girdi ve ben pko olduğunu yeni öğrendim daha doğrusu kist deyip geçiyolardı bu kadar riskli bişey olduğuınu bilmiyordm bulunduğumuz şehirde maalesef tüp bebek merkezi yok aslında ilk evlendiğim sene hiç istemiyordum çocuğun olmasını ama korunmadım geçen sene merak etmeye başladım neden korunmadığım halde hamile kalamıyorum diye sonra sorunları öğrendik biraz ilaç tedavisi falan en son tüp bebek denedik ve düşükle sonuçlandı
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Fotograf makinesini hemen daha ikinci gün gittik bakmaya hatta anannemiz istediğini alacaktı da son anda bizim düşünmediğimiz birşey geldi aklımızaGaranti olayı
Şimdi ordan alsak ve bozulsa yine bekleki anannesi gelsin sonra götürsün almanyada garanti kapsamında yaptırsın sonrada bize ulaştıracak birini bulsun falan diye bir sürü iş :26:
Birde bizimki objektivi değiştirilenlerden istedi hani şu fotografcılar koca objektiv takıyorlar ya önüneonlardan
Tabi onlar biraz daha pahalı ama o an üzülmesine gönlüm el vermedi bende hadi tamam annenen en fazla ne kadar veriyorsa üzerini ben tamamlayacağım dedimYine banada kazık girdi ama olsun yeterki cadı mutlu olsun
Ona Almanya dönüşü birde cep telefonu ve hat alacağımıza dair bir sözümüz vardı ve benim fotograf makinesi jestim üzerine oda anneciğim hani bana telefon ve hat alacaktınız ya dönüşte madem bana istediğim fotograf makinesini alacaksınız o zaman ben 1 sene daha telefonu erteleyebilirim nasılsa daha erken benim için dedi
Ne kadar sevindiğimi ve onunla gurur duyduğumu anlatamam size gerçektenaaa babane ben onuda istiyorum söz vermiştiniz
der diye ben vazgeçmedim telefondan ama benim büyük cadı kendi kendine düşünüp bizlere bu teklifi sundu
Umarım bundan sonra hep çok çok daha güzel olur herşey
kısaca kendimden bahs edeyim 1.67 boyundayım en son 75 kiloydum 3 ay önce bingöle taşındık adetlerimde son 7 aydır düzene girdi ve ben pko olduğunu yeni öğrendim daha doğrusu kist deyip geçiyolardı bu kadar riskli bişey olduğuınu bilmiyordm bulunduğumuz şehirde maalesef tüp bebek merkezi yok aslında ilk evlendiğim sene hiç istemiyordum çocuğun olmasını ama korunmadım geçen sene merak etmeye başladım neden korunmadığım halde hamile kalamıyorum diye sonra sorunları öğrendik biraz ilaç tedavisi falan en son tüp bebek denedik ve düşükle sonuçlandı
vallahi bende taktir ettim kızınııı..maşallahh... şimdi ben o durumda kalsammm :) :) ikiside derdimm :) :) maşallah kızınaa....
sen yine gelir ayak baya tempolu geçirmişsin sanada maşallah...kızz kv netti karşılaşmadınızmı dahaaa...
cecommmmm nee aldınn onaa çokk merakk ediyorummmne getirdin hediyeee onun sana getirdiğinin hırsı hala bende vardaaa uyuzzz karııı....oğluşu bişi aldımı annesinee..??
kızz bu arada anneni çok merak ettimm..iyi siz gittiniz diye yiyip içirmemiş sizee düzenlimi besleniyorr kendisii...şimdi senin büyük kuzuyu bende merak ediyorumm dönüşü nasıll olacakkk...
senin içinde herşey çok güzel olsun cecommm...güzel dileklerin hep dönüp seni bulsun inşallahhhh..
demee yawww..çokk geçmiş olsun canımm herşeyinn hayırlısııı şükür kiloda fazla yokmuşşş...şimdi kesinn pko muymuşsun pekii?? yani sana bu yaşda direk tüp bebek yapmaları yanlış geldii...klomen..yada glukofen kullandınmı hiçç?? çok şükür adetlerinde düzene girmişşş...gönlünü ferah tut...
neler yapıyorsun pekii.. şimdi planların yine tedaviye başlayacakmısınn?? veya diyet hakkında ne planlıyorsun..bizlistelerimizi paylaştık genelde hiç denk geldinmii ??
ya tüp bebek baya yorucu ve stresli geçti canım yeni bi tedaviye hazır hissetmiyorum kendimi belki bayramdan sonra diyet yapmayı isterim ama becerebilirmiyim bilmiyorum
Kuzular ben geldimmmmmmmmmmmmmm :122: :122: :122: :122:
Süper bir 14 gün tatil yaptık annemlerin yanında Almanyada ve bugün öğleden sonra saat 5 gibi şükür evimize vardık
Aslında hala bile çok yorgunum ve bir okadar da çok işim var ama sizlere bakmadan edemedim
Hep aklımdaydınız ama bir kezde olsa internetli ortam bulamadım. BU alamanlarda çakal olmuşlarher yerde internet var ama sadece çalışanlarına serbest tutuyorlar yani şifrelemişler
Şükürler olsun hiç artı olmadım bu sefertabi anam sağ olsun
Benim büyük kız ufak ufak zayıflamaya bile başladı
Her gün 2 saate yakın yürüdükhatta bir keresinde olayı abartıp alışverişe çıktığımızda 7 saat yürümüşlüğümüz bile var babamın dediği gibi gezmek oldumu ak çiğerimiz görünüyor ana kız
Sabah erkenden uyandık hep ve genelde günde iki kere bile bir yerlere gittik
İnanılmaz alışveriş yaptım ama kendime sadece birkaç thirt ve 5 cift ayakkabı aldımhee birde çamaşır Bir mağazada şansıma büyük indirim vardı ve ben çamaşır delisi olduğumdan hemen saldırıya geçtim sayılır
Pantalon falan bilerek almadım çünkü eninde sonunda çok güzel kilolar vereceğim ve ondan sonra hepsi boşa çıkmış olucak
Annem bana kilo verdiğimi bilmediği zamanda bir pantalon almıştı 52 bedenanam bir giydim streç modellerden bile olduğu halde belimden düşüyordu tabi annem şaşırdı her ne kadar çok fazla fark göremesede hafif süzülmüşsün dedi bana kadın yaa neyse bayramdan sonra görür o beni ( Ramazanda sabit kalmayı bile bir başarı saydığımdan )
Hem RAmazan sonrasındada gerekirse her gün spor Salonuna gideceğimyeterki gitsin şu pis kilolar
Büyük kızımı orada biraktık o bir ay sonra gelecek Allahın izniyle
Ufaklık havaalanında ablasının olmadığını fark edince biraz mızmızlanmaya başladı Ablamı kaybettik bulmamız lazım diyeama yolda şükür rahatladıda uyuya kaldı
Eve gelince aradık tabi hemen ve görüştüler anam bir başladı ufaklık ağlamaya niye gelmedin ben seni aradım biz yemek yiyelim seni almaya geleceğiz diyekızım uzak o gelicek dediysekte susmadı nasıl hüngür hüngür ağladı beyzamı istiyorum ben onu çot seviyorum diye tabi onla birlikte bende başladım ağlamaya tabi ablamıza çaktırmadım ben
Gün içinde bol bol gezmişler anannesiylesokak tebeşşiri almış anannesi ona kapı önünde yerlere istediği gibi resim yapsın diye ( bir kova su dökünce çıkıyor nasılsa )
Valla şimdiden kara kara düşünüyorum nasıl geçecek bir ay diye ama onun iyiliği ve mutluğu herşeyden önemli
Hem biraz zayıflar, hem eğlenir hemde belki o arada biraz bizden uzak kalınca bizleri özlerde biraz sakinler gelince
Ordada bir iki hiddetlendi bana ve kardeşine karşı hatta annem çok şaşırdı ve bu kız resmen seni kardeşinden kıskandığından dolayı yapıyor dedi ki bencede öyle ( çok dikkat ettim ufaklık bana yaklaştıkca ona hırslanıyor :26: )
Ona onu çok sevdiğimi, ilk göz ağrım olduğunu ve 1 ay sonra onu fıstık gibi bir kız olarak havaalanında karşılayacağıma inandığımı anlattım durdumkesinlikle oda istiyor artık kilo vermeyi ve orada her gün yürüyüşlerimiz hariçinde her gün yarım saat paten kaydı birde 1 saatten fazla bisiklet kullandı
Neyse çok çenem düştüyine belli ettim gelişimi
Hee bu arada 14 gündür sigara içmiyorumHer ne kadar ara ara yoklasada bir daha asla içmeyide düşünmüyorum Rabbim inşallah iyice beynimdende siler Aminnnnnnnnnnnnnnn
Yarın öbür gün belki uğrayamam yada çok az uğrarım ama pazartesi yine süper bir başlangıçla aranızdayım kızlarrrrrrr
Spor salonum bayram sonrasına kadar beklemede malum küçük cimcimeye bakacak kimse yok ramazana kadar sonrada zaten oruçtan zor olur gidip gelmek o yüzden dondurmuştum
ARtık evde her gün az da olsa yapacağım ki kızım geldiğinde annesininde onun gibi elinden geldiğini yaptığını görsün istiyorum
Neyse daha duşa gireceğim hesaptabu günlük benden bu kadar
Hepinize hoş sohbetler ve hayırlı geceler
günaydınn kızlarrr..saat 4 de geliyordu uyudumsabahta uyku tuttmadı peekk..ne kadar çaktırmasamda bugün gideceğim yerin gerginliği var üstümdeee...arkadaşlarım ama bu çocuk mevzusu sıkıyor artık benii..eşimde hiç gitmek istemiyor sırf bu yüzdenn...arkadaşımda pkoyduu o hamile kaldı şimdi eşinde bi artislikler :)
benim eşime artis artis konuşmalarr gör gör biri yaptımm 5şi de yapıcamm..felan filann..eşimede dedimboşverr benim için salla gitsinn...oda diyor kendi arkadaşım olsa asla gitmem ama sen istedin diyee..
diğer arkadaşın eşide var :) oda 2 aylık evli ve karısı hamile :) diğerininde ufak bi bebeği var..garip bi durum...
bazılarınıza saçma gelir belki hissettiklerim amaa.. bi değişik oluyor insan...ama haşa asla kötü niyetli değil hislerimm allah hepsine sağlık sıhhat versin...sadece acizliğime veriyorumm..
Hoşgeldin cecommmmmmm özlemiştim seniMaşallah hemen neşe doldu buralar güzel tatil yapmışsın yürüyüşüde ihmal etmemişsin hehe
idolsün cecom
selamm kızlarrrr....
biz dün arkadaşlardaydıkk...sonrasında annemlere geçtikk..gece eve geldikkk..güzel geçti arkadaşlarda ızgara yedik bide salata ekmeksiz ..bitak çayın anında kaçamaklar yaptık biraz tatlı yedikk..
annemlerdede akşam..1 lahmacun..acık çekirdek bideloum felan yedimm...bakalım hafta içi toparlarım inşallah dicem amaa...hafta ortasınada kız kardeşim ve kuzenimi davet ettimm..ama elimden geldiğince hafif şeyler yapacağım misafirlerimee..
işte bölee...ramazana kadar 1 yada 2 kilo daha vermek istiyordum ama bakalımm inşallah nasip olurrr...sporr yapamıyorum yaaaa..spor olsa belki herşey dahada güsel olacakkk...
merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum 21 yaşındayım 4 yıllık evliyim pko var ve hiç hamile kalamadım mayıs 29 tüp bebek yaptık ve maalesef düşükle sonuçlandı büyük ihtimalle pko yüzünden
günaydın kızlar sabah tartıldım ve 85.3 geldim
çarşambadan beri 700gr vermişim.
Bİrde yerinde sayan bir idol olmasam tam süper olucak
Azımle şeeeden dağları delermiş deler ama benim azim var olmasına var ama daha duvarı delmekten geçtim çatlatamadım biletübe tübe
Bu arada Öğle yemeğimide yedim
Hatta bugün yediklerimi kafadan yazayım
Sabah; uyanır uyanmaz 1 fincan az limonlu su
kahvaltı; 1 haşlanmış yumurta, yarım domates, 1 salatalık, 1 fincan böğürtlenli şekersiz çay ( ekmek canım istemedi )
ara; 1 koca bardak ayran yarım saat sonrada az şekerli türk kahvesi
Öğlen; 1 kase çorba, 1 büyük tabak domates ve salatalıklı marul salatası ( sırf nar ekşisi ekledim )
ara; henüz yapmadım tabiama yaparsam az birşey meyve yemeyi düşünüyorum
Akşam; Şimdilik kesin olan salata ve yoğurt yada ayran artık yanına birşey daha uydururum herhalde
Eşim boşver yapma onlar diyor ama ben doysam onlar doymaz üstelik tek tip beslenmek istemiyorum
Aklımdayken şimdi bende kendime bir yeşil çay yapayımbirde su şişemi yamacıma alayım şu saate kadar sadece 1 litre içtim akşama kadar 3e tamamlamam lazım onu
slm kızlar sayfanızı yeni gördüm ...
bende pkoluymuşum 28 yaşındayım ama doktora gidene kadar haberim yoktu..oldum olası hep kiloluydum evlendikten sonra da çok sık adet göremeye başlamıştım ..bebek için gittiğim de söyledi doktor kilo vermen lazım dedi 106 idim zar zor 100 ü gördüm 3 ay iğne yaptırdım şükür hamileyim...şimdi 4 buçuk aylık hamileyim kızımız olaca inşallah... rabbim isteyen herkese nasip eylesin inşallah...
ne güzel kilolar vermişsizniz çok hoşuma gitti..bende doğumdan sonra inşallah verip normal bir insan olurum...kilo her aman başiryebela ya istediğini alamıyorsun bi yerlere gitmek bile ezziyet oluyor....