- 12 Ekim 2010
- 3.956
- 590
SElam kızlarrrrrrr
Canım inşallah seninde günün süper geçer
Kaçamak olmaz ama olursada dert etme sonuçta çok güzel gidiyorsun ve haftada bir kaçamak hakkın var nasılsa
İnşallah çok çok hoş geçer ve eşinde sende pişmanlık yaşamadan geri dönersiniz
Bazen insanlar patavatsızca konuşabiliyor ama siz umursamayın ben inanıyorum Rabbim sizlerede en kısa zamanda o mucizeyi nasip edecektir
cecommm aminn diyorum kocamann....
sigarayı bırakmışsın hayırlı olsun :) valla çok iyi yaptınn sen diyetle iradeni ice kuvvetlendirin sigarada neyymiş..onunda üstesinden gelirsin.inş..sigara istedikçe sakız çiğnerlermiş öyle duymuştum aklında bulunsunnn...
senin büyük kuzu 1 ay tatil yapacak ama sizz burdaa baya hasret cekeceksinizzz...kız kardeşini ve babasını değilde aşırı derecede seni kıskanıyorr..o yüzden böle davranıyor sana fazla sevgisindenn sakın alınma egedenizinde dediği gibi ergenlikle beraber oda geçerrr..eminim bu bir ayy oda çook özleyecek sizii...fotograf makinasını netti aldıra bildimi dedesine..
seni çok iyi anlıyorum aynı duruma bende sürekli düşüyorum.
inşallah canım şu kiloları verince bizimde ikiz ikiz bebeklerimiz olacak
inşallah canımm..hayırlısı olsun hakkımızdaa...ikiz zor olurda bir dene isterim başta tatlımı tatlı bi bebişş
merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum 21 yaşındayım 4 yıllık evliyim pko var ve hiç hamile kalamadım mayıs 29 tüp bebek yaptık ve maalesef düşükle sonuçlandı büyük ihtimalle pko yüzünden
canımm hoşgeldinnn..yaşın çok gençmişşş..ne kadar erken evlenmişsinnn...erken yaşına ragmen hemen tüp bebekmi denedinn ??
üzgünüm oda tutmamışş..herşeyinn hayırlısıı...hiç üzülmee..bak bizim bi arkadaşımız var bu sayfada gecenlerde bize çok güzel bi haber verdi hamileymişş....3 kez di sanırım tüp bebek yapmışlarr tutmamışş..ama bi kaç kilo verdi ve kendiliğinden hamile kaldıı....zamanı gelince bizlerede gelecek bebişlerimizz...
sen acık kendini tanıt bizlere vee hemen başla diyetine...kaç kilosunn..boy..direk tüp bebekmi yaptınızz..?nerede yaşıyorsunn??
kızlaaaar ben geldiim..
daha gelmedim Alanyadayım otelin lobisindeyiz..çok sivri sinek var..
burayı hiiiiç kimseye tavsiye etmiyorum tek güzel şeyi yemekleri..deniz dalgalı giremiyoruz sadece eşim giriyor çocuklarda korktu..havuzda vakit geçirdik havuzun akuası bile yok..çocukları hiiç düşünmemişler..temizlik derseniz odalarımız çok temiz gerisi değil..bize tecrübe oldu burası..her gelen hayal kırıklığı yaşıyor..yinede tatil yaptığımızın farkına varıyoruz yemekler hazır iş yook..dinleniyoruz..perşembe tartıldığımda wc olmadığı için 78.2 idim..haftaya kaç olurum bilmiyorum..
yine görüşürüz...
canımm iyi tatiller biraz olumsuz anlatmışsın ama olsun sen yinede tadını çıkarttt..dinlen boll boll...vakit buldukcada arada yazarsınn biizleree...iyi tatiller sanaa...