Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

SElam kızlarrrrrrr :KK3:

Canım inşallah seninde günün süper geçer :KK34:
Kaçamak olmaz ama olursada dert etme sonuçta çok güzel gidiyorsun ve haftada bir kaçamak hakkın var nasılsa :KK34:

İnşallah çok çok hoş geçer ve eşinde sende pişmanlık yaşamadan geri dönersiniz :KK34:
Bazen insanlar patavatsızca konuşabiliyor ama siz umursamayın :KK34: ben inanıyorum Rabbim sizlerede en kısa zamanda o mucizeyi nasip edecektir :KK34:

cecommm aminn diyorum kocamann....

sigarayı bırakmışsın hayırlı olsun :) valla çok iyi yaptınn sen diyetle iradeni ice kuvvetlendirin sigarada neyymiş..onunda üstesinden gelirsin.inş..sigara istedikçe sakız çiğnerlermiş öyle duymuştum aklında bulunsunnn...

senin büyük kuzu 1 ay tatil yapacak ama sizz burdaa baya hasret cekeceksinizzz...kız kardeşini ve babasını değilde aşırı derecede seni kıskanıyorr..o yüzden böle davranıyor sana fazla sevgisindenn sakın alınma egedenizinde dediği gibi ergenlikle beraber oda geçerrr..eminim bu bir ayy oda çook özleyecek sizii...fotograf makinasını netti aldıra bildimi dedesine..

seni çok iyi anlıyorum aynı duruma bende sürekli düşüyorum.
inşallah canım şu kiloları verince bizimde ikiz ikiz bebeklerimiz olacak

inşallah canımm..hayırlısı olsun hakkımızdaa...ikiz zor olurda bir dene isterim başta tatlımı tatlı bi bebişş :KK1::KK1:
merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum 21 yaşındayım 4 yıllık evliyim pko var ve hiç hamile kalamadım mayıs 29 tüp bebek yaptık ve maalesef düşükle sonuçlandı büyük ihtimalle pko yüzünden

canımm hoşgeldinnn..yaşın çok gençmişşş..ne kadar erken evlenmişsinnn...erken yaşına ragmen hemen tüp bebekmi denedinn ??
üzgünüm oda tutmamışş..herşeyinn hayırlısıı...hiç üzülmee..bak bizim bi arkadaşımız var bu sayfada gecenlerde bize çok güzel bi haber verdi hamileymişş....3 kez di sanırım tüp bebek yapmışlarr tutmamışş..ama bi kaç kilo verdi ve kendiliğinden hamile kaldıı....zamanı gelince bizlerede gelecek bebişlerimizz...

sen acık kendini tanıt bizlere vee hemen başla diyetine...kaç kilosunn..boy..direk tüp bebekmi yaptınızz..?nerede yaşıyorsunn??

kızlaaaar ben geldiim..

daha gelmedim Alanyadayım otelin lobisindeyiz..çok sivri sinek var..
burayı hiiiiç kimseye tavsiye etmiyorum tek güzel şeyi yemekleri..deniz dalgalı giremiyoruz sadece eşim giriyor çocuklarda korktu..havuzda vakit geçirdik havuzun akuası bile yok..çocukları hiiç düşünmemişler..temizlik derseniz odalarımız çok temiz gerisi değil..bize tecrübe oldu burası..her gelen hayal kırıklığı yaşıyor..yinede tatil yaptığımızın farkına varıyoruz yemekler hazır iş yook..dinleniyoruz..perşembe tartıldığımda wc olmadığı için 78.2 idim..haftaya kaç olurum bilmiyorum..
yine görüşürüz...

canımm iyi tatiller biraz olumsuz anlatmışsın ama olsun sen yinede tadını çıkarttt..dinlen boll boll...vakit buldukcada arada yazarsınn biizleree...iyi tatiller sanaa...

selamm kızlarrrr....

biz dün arkadaşlardaydıkk...sonrasında annemlere geçtikk..gece eve geldikkk..güzel geçti arkadaşlarda ızgara yedik bide salata ekmeksiz ..bitak çayın anında kaçamaklar yaptık biraz tatlı yedikk..

annemlerdede akşam..1 lahmacun..acık çekirdek bideloum felan yedimm...bakalım hafta içi toparlarım inşallah dicem amaa...hafta ortasınada kız kardeşim ve kuzenimi davet ettimm..ama elimden geldiğince hafif şeyler yapacağım misafirlerimee..

işte bölee...ramazana kadar 1 yada 2 kilo daha vermek istiyordum ama bakalımm inşallah nasip olurrr...sporr yapamıyorum yaaaa..spor olsa belki herşey dahada güsel olacakkk...

kısaca kendimden bahs edeyim 1.67 boyundayım en son 75 kiloydum 3 ay önce bingöle taşındık adetlerimde son 7 aydır düzene girdi ve ben pko olduğunu yeni öğrendim daha doğrusu kist deyip geçiyolardı bu kadar riskli bişey olduğuınu bilmiyordm bulunduğumuz şehirde maalesef tüp bebek merkezi yok aslında ilk evlendiğim sene hiç istemiyordum çocuğun olmasını ama korunmadım geçen sene merak etmeye başladım neden korunmadığım halde hamile kalamıyorum diye sonra sorunları öğrendik biraz ilaç tedavisi falan en son tüp bebek denedik ve düşükle sonuçlandı

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrr :KK3:

Çok geç oldu ama gelebildim şükür :KK34:
Bugün Eşimin kuzeninin evinde mevlüt vardı sünnet sebebiyle :KK34: oraya gittim mecbur hatta gitmişken alt kattaki büyük anannemizede uğradım aradan çıktı :KK34:
Tabi eve biraz geç geldik doğal olarak ve sonrasındada ancak evi toparladım biraz eşimin kuzenleri ve eniştesi çaya gelmeden evvel :KK1:
İki gündür pek fırsatım olmadı ama yarından itibaren inşallah yine düzenli paylaşımda bulunacağım :KK34: menüde dahil :KK1:
Büyük kızım olmadığı için ufaklık benle uğraşıyor devamlı :KK1:
Evin içinde oyun oynamak yada en kötü ihtimal kuçağıma alıp onunla sohbet etmek zorundayım :KK1: ama yarın yine ebru şallıyla platese başlıyacağım ve küçük kuzuyuda dahil ediceğim beni engellememesi için :KK1:
Ramazana kaldı şurada 10 günden az süre :KK34: o aradayı sporla değerlendireyimde sonra ancak iftardan sonra biraz yaparım oda yediğimi eritmek için :KK34: ( fazla yemeyi düşünmüyorum tabi ama spor daim olsun diye iftar sonrası yaparım diye düşünüyorum :KK34: )

Konu dışına çıkayım bir sonra dönerim :KK60: Cecocuum özlemişim uzun yazılarını yav :KK9: Bir garip geliyordu kaç gündür okuyamadık ya tatil sebebiyle :KK9: Bayılıyorum ben senin akıcı anlatımına :128:

Büyük çocuklarda oluyor o kıskançlık. Çevremde iki üç çocuklu aile çok, onlardaki olaylar da sizinkine benziyor. Senin büyük cadı bir de ergenlik döneminde değil mi şimdi? O dönemin de fırtınaları çok, birleşip voltran oluşturmuş olabilir :KK60: Anladığım kadarıyla ilgi istiyor, belki konuşmak ya da sırf o konuşsun siz dinleyin istiyor da olabilir, kıskançlıktan da yapıyor olabilir, bilemeyeceğim şimdi, bu konuda beyin fırtınası şimdilik bu kadar :KK9: Dediğin gibi cadı biraz özlesin bakalım, belki yaklaşır......

Çok sağ ol canım yaa bende sizleri çok özledim :KK34:
Evet kızım konusunda çok haklısın ergenlikle birlikte daha da fazla arttı ama şimdi iki gündür annemle çok güzel geçiniyormuş :KK34:
Bu sabah telefonda görüştüğümüzde gayet neşeliydi ve anannesine sarma sarmaya yardım ettiğini söyledi :KK34:
Hatta bana sitem etti bak sen izin vermiyordun ama anannem izin verdi çokta güzel sardım diye :KK1: aslında ben iç harcını yiyor diye izin vermiyordum :KK1: zeytinyağlı yaptığımızda hep bir kaşık yaprağa bir kaşık ağzına atardı sonrada karnım ağrıyor diye ağlardı :KK1: o yüzden izin vermezdim ama ona sabah söz verdim bundan sonra sarmayı birlikte saracağız diye :KK34:
Telefonda gayet güzel konuşuyor benle hatta annem başladı bile bak demekki iyi konuşursan iyi tepki alırsın sen hot hot konuşuyorsun demekki çocuğa diye söylenmeye :KK1: ki bilir ben genelde canım, kuşum ve bitanem diye hitap ederim kızlarıma fakat cadıyı sakinleştirecek ya o yüzden yapıyor :KK1: onunda bir hoşuna gidiyor benim fırça yemem :KK1: cadı işte ama iyi olsunda razıyım valla numaradan da olsa fırça işitmeye :KK1:

cecommm aminn diyorum kocamann....

sigarayı bırakmışsın hayırlı olsun :) valla çok iyi yaptınn sen diyetle iradeni ice kuvvetlendirin sigarada neyymiş..onunda üstesinden gelirsin.inş..sigara istedikçe sakız çiğnerlermiş öyle duymuştum aklında bulunsunnn...

senin büyük kuzu 1 ay tatil yapacak ama sizz burdaa baya hasret cekeceksinizzz...kız kardeşini ve babasını değilde aşırı derecede seni kıskanıyorr..o yüzden böle davranıyor sana fazla sevgisindenn sakın alınma egedenizinde dediği gibi ergenlikle beraber oda geçerrr..eminim bu bir ayy oda çook özleyecek sizii...fotograf makinasını netti aldıra bildimi dedesine..
[/B]

Sorma canım sigarayı bıraktım ama ilk geldiğimiz gün krizlere girdim resmen :KK1:
Bugün şükür eşimin kuzeni balkona çıkıp içtiğinde hiç canım istemedi :KK34: herhalde artık beyin iyice alışıyor ve normal karşılıyor :KK34:
EVet sakızı bende duydum hatta eşimde dün dedi bir kaç ay canım ha biire birşeyler isteyebilir kilo almamak için mutlaka sakız çiğne dedi :KK34:
Almanyada zaten kilo alma şansım yoktu çünkü anam büyük kız için bizleride perhize soktu ve onaysız bir tane birşey bile yemek yasaklanmıştı ikinci bir emre kadar :KK1: büyük kızım uysun diye bizde kabul ettik mecbur ama buraya dönünce biraz nevrim döner gibi oldu ilk gün hatta eşime dedim kilo almaktan korkuyorum diye ama şükür şu an iyiyim :KK34:
Yarında her zamanki düzenime dönüyorum ( iki gün biraz sapıtmış gibi oldum düzensiz beslendiğimden fazla olmasada )

Fotograf makinesini hemen daha ikinci gün gittik bakmaya hatta anannemiz istediğini alacaktı da son anda bizim düşünmediğimiz birşey geldi aklımıza :KK1: Garanti olayı :KK1:
Şimdi ordan alsak ve bozulsa yine bekleki anannesi gelsin sonra götürsün almanyada garanti kapsamında yaptırsın sonrada bize ulaştıracak birini bulsun falan diye bir sürü iş :26:
Birde bizimki objektivi değiştirilenlerden istedi hani şu fotografcılar koca objektiv takıyorlar ya önüne :KK1: onlardan :KK34:
Tabi onlar biraz daha pahalı ama o an üzülmesine gönlüm el vermedi bende hadi tamam annenen en fazla ne kadar veriyorsa üzerini ben tamamlayacağım dedim :KK1: Yine banada kazık girdi ama olsun :KK1: yeterki cadı mutlu olsun :KK34:
Ona Almanya dönüşü birde cep telefonu ve hat alacağımıza dair bir sözümüz vardı ve benim fotograf makinesi jestim üzerine oda anneciğim hani bana telefon ve hat alacaktınız ya dönüşte madem bana istediğim fotograf makinesini alacaksınız o zaman ben 1 sene daha telefonu erteleyebilirim nasılsa daha erken benim için dedi :KK34:
Ne kadar sevindiğimi ve onunla gurur duyduğumu anlatamam size gerçekten :KK16: aaa babane ben onuda istiyorum söz vermiştiniz
der diye ben vazgeçmedim telefondan ama benim büyük cadı kendi kendine düşünüp bizlere bu teklifi sundu :KK34:

Umarım bundan sonra hep çok çok daha güzel olur herşey :KK34:

kısaca kendimden bahs edeyim 1.67 boyundayım en son 75 kiloydum 3 ay önce bingöle taşındık adetlerimde son 7 aydır düzene girdi ve ben pko olduğunu yeni öğrendim daha doğrusu kist deyip geçiyolardı bu kadar riskli bişey olduğuınu bilmiyordm bulunduğumuz şehirde maalesef tüp bebek merkezi yok aslında ilk evlendiğim sene hiç istemiyordum çocuğun olmasını ama korunmadım geçen sene merak etmeye başladım neden korunmadığım halde hamile kalamıyorum diye sonra sorunları öğrendik biraz ilaç tedavisi falan en son tüp bebek denedik ve düşükle sonuçlandı

demee yawww..çokk geçmiş olsun canımm herşeyinn hayırlısııı şükür kiloda fazla yokmuşşş...şimdi kesinn pko muymuşsun pekii?? yani sana bu yaşda direk tüp bebek yapmaları yanlış geldii...klomen..yada glukofen kullandınmı hiçç?? çok şükür adetlerinde düzene girmişşş...gönlünü ferah tut...

neler yapıyorsun pekii.. şimdi planların yine tedaviye başlayacakmısınn?? veya diyet hakkında ne planlıyorsun..bizlistelerimizi paylaştık genelde hiç denk geldinmii ??

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrr :KK3:

Fotograf makinesini hemen daha ikinci gün gittik bakmaya hatta anannemiz istediğini alacaktı da son anda bizim düşünmediğimiz birşey geldi aklımıza :KK1: Garanti olayı :KK1:
Şimdi ordan alsak ve bozulsa yine bekleki anannesi gelsin sonra götürsün almanyada garanti kapsamında yaptırsın sonrada bize ulaştıracak birini bulsun falan diye bir sürü iş :26:
Birde bizimki objektivi değiştirilenlerden istedi hani şu fotografcılar koca objektiv takıyorlar ya önüne :KK1: onlardan :KK34:
Tabi onlar biraz daha pahalı ama o an üzülmesine gönlüm el vermedi bende hadi tamam annenen en fazla ne kadar veriyorsa üzerini ben tamamlayacağım dedim :KK1: Yine banada kazık girdi ama olsun :KK1: yeterki cadı mutlu olsun :KK34:
Ona Almanya dönüşü birde cep telefonu ve hat alacağımıza dair bir sözümüz vardı ve benim fotograf makinesi jestim üzerine oda anneciğim hani bana telefon ve hat alacaktınız ya dönüşte madem bana istediğim fotograf makinesini alacaksınız o zaman ben 1 sene daha telefonu erteleyebilirim nasılsa daha erken benim için dedi :KK34:
Ne kadar sevindiğimi ve onunla gurur duyduğumu anlatamam size gerçekten :KK16: aaa babane ben onuda istiyorum söz vermiştiniz
der diye ben vazgeçmedim telefondan ama benim büyük cadı kendi kendine düşünüp bizlere bu teklifi sundu :KK34:

Umarım bundan sonra hep çok çok daha güzel olur herşey :KK34:

vallahi bende taktir ettim kızınııı..maşallahh... şimdi ben o durumda kalsammm :) :) ikiside derdimm :) :) maşallah kızınaa....

sen yine gelir ayak baya tempolu geçirmişsin sanada maşallah...kızz kv netti karşılaşmadınızmı dahaaa...:KK53::KK53::KK53:

cecommmmm nee aldınn onaa çokk merakk ediyorummm:KK52::KK52::KK52: ne getirdin hediyeee :KK53::KK53: onun sana getirdiğinin hırsı hala bende vardaaa uyuzzz karııı....oğluşu bişi aldımı annesinee..??

kızz bu arada anneni çok merak ettimm..iyi siz gittiniz diye yiyip içirmemiş sizee düzenlimi besleniyorr kendisii...şimdi senin büyük kuzuyu bende merak ediyorumm dönüşü nasıll olacakkk...

senin içinde herşey çok güzel olsun cecommm...güzel dileklerin hep dönüp seni bulsun inşallahhhh..:KK54::KK54:

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3:

Annemlerin yanında erkenden kalkmaya alışınca buradada sabahın 7sinde uyandım :KK1: tabi çok çok iyi oldu benim için sonuçta insan uyudukcada şişiyor :KK34:
Küçük kuzum uyurken kahvaltımıda yaptım şimdi şekersiz meyveli çayımı içiyorum :KK34: ( oralet gibi birşey böğürtlenli ekşi hoşuma gitti ama tabi yine yeşil çayada devam edeceğim gün içinde :KK34:

Bugün komşu ablamla uzun süreden sonra yine kahve faslı yapacağım :KK9:
Tabi yine şekersiz hatta bu seferde sigarasız :KK1:
Gerçekten eşimin dediği gibi gün geçtikce çok daha rahat oluyorum :KK76::KK76::KK76::KK76: Rabbim inşallah şu illeti içen herkese kurtulmayı nasip eder ....Aminnnnnnnn

Canım çok geçmiş olsun ....RAbbim inşallah en kısa zamanda sağlıklı ve mutlu bir mucize nasip eder sizlerede :KK34: Aminnnnn
Sakın ümitsizliğe kapılma herşeyde bir hayır vardır hem ne demişler Mevlam neylerse güzel eyler :KK34:
Asla çocuğun olmaz diyenlere bile Rabbim mucizelerini nasip etti o yüzden sen sabredip önce kilo vermeye odaklan sonra inşallah sabrının karşılığını göreceksiniz :KK34:

vallahi bende taktir ettim kızınııı..maşallahh... şimdi ben o durumda kalsammm :) :) ikiside derdimm :) :) maşallah kızınaa....

sen yine gelir ayak baya tempolu geçirmişsin sanada maşallah...kızz kv netti karşılaşmadınızmı dahaaa...:KK53::KK53::KK53:

cecommmmm nee aldınn onaa çokk merakk ediyorummm:KK52::KK52::KK52: ne getirdin hediyeee :KK53::KK53: onun sana getirdiğinin hırsı hala bende vardaaa uyuzzz karııı....oğluşu bişi aldımı annesinee..??

kızz bu arada anneni çok merak ettimm..iyi siz gittiniz diye yiyip içirmemiş sizee düzenlimi besleniyorr kendisii...şimdi senin büyük kuzuyu bende merak ediyorumm dönüşü nasıll olacakkk...

senin içinde herşey çok güzel olsun cecommm...güzel dileklerin hep dönüp seni bulsun inşallahhhh..:KK54::KK54:

Aminnnnnnn canım güzel dileklerin hepimiz için geçerli olur inşallah...Aminnnnnnnnn
Sorma güzelim annem felaket sağlıkcıdır :KK34: hee çok zayıf değil kendisi ama çok dikkat eder :KK34: Şimdi zaten oda benim kızla birlikte güzel kilolar verir nasılsa :KK34: Çok yürüyor ama normalde pek yediğinden kısmazdı ama şimdi sırf benim kızım onlar çok yiyor bana az veriyorlar demesin diye herkese aynı miktarda koyuyor ve tabaklardan birinde gözü kalmasın diye hadi önce sen seç hangi tabağı istiyorsun diyor ona :KK34:

İnşallah dönüşü muhteşem olucak kuzumun :KK19: tabi benimde kio vermem lazım o gelene kadar :KK1: yoksa anam başlar ben burada kızına iyi örnek olmaya çalışıyorum sen hala aynı takılıyorsun diye :KK1:
RAmazana kadar en azından biraz midem ufalsında :KK34: birde sporumuda yapayım evdede Ramazanda iftardan sonra olmadı eşimle yürüyüşe çıkarız yada evdeki bisikleti kullanırım :KK34:

Heee bu arada unutuyordum az daha :KK1: Eşim aslında annesine şöyle güzel ve iyi birşey almak istediğini söyledi bir gün evde otururken bende aaa hiç zahmet etme ben Kaynanama alacağım hediyeyi biliyorum; bir buzdolabı mıknatısı birde anahtarlık alacağım dedim :KK60: TAbi annemde mutfakta yemek yapıyordu o ara ama radarlar açık kulağı bizde biliyorum :KK60:
Eşim saçmalama bak kaşınıyorsun dedi :KK1: dedim valla yemin ettim eğer hediye alacaksam onlardan başka şey almayacağım dedim :KK1: ya onlar yada hiç dedim :KK1:
Baya bir bozuldu eşim ama sonunda ne yaptım ne ettim hediye almasına engel oldum :KK60: Uyuz kadın bir kere bile olsa torunlarının halini hatrını sormadı hatta dün mevlüt bahanesiyle bir araya geldik ilk kez döndüğümüzden beri ve bir kere bile benim büyük kızı sormadı ben sözünü ettikten sonra aaa doğru ya ne yaptı geri kalınca dedi diye diye :KK47:
Bir tane çikolata verdim o kadar :KK33:
Hatta dün küçük görümcede mevlüde gelmişti bir tek hoşgeldin diye geldi yanıma hoşbulduk dedim halini hatrını sormadım sohbet ettiğim bir akrabayla konuşmaya devam ettim :KK33: ona çikolata bile vermedim :KK1:
Kv bir ara yine laf sokacak oldu neymiş efendim benim küçük kız diğer odaya gitmiş ya birşey olursa ay ne rahatsınız siz falan diye bende kinayeli birşekilde heee biz karı koca XXLarge olduk artık hiç bir şeyi umursamıyoruz dedim :KK1: kız kardeşim nasıl gülüyor o an :KK1:

Dün pek birşey diyemedi ama eminim bir kaç güne kadar eşimin teyzesi beni arar kız o gün öyle dedin senin KV kudurdu böyle böyle söyleniyor diye :KK1: oda az değil ajan gibi :KK1: anında iletir tabi ben onada fazla güvenmem sonuçta bana laf taşıyan onada taşır o yüzden amannn boşver teyzoş hiç umurum değil ben huzuruma bakarım diye konuyu kapatırım ama tabi malumatı aldıktan sonra :KK60: çok fettan gördüm kendimi :KK60:

günaydınnnnnnnnn kızlarrrrrr.....

ayyyyy cecommmm...vallahi merak etmiştimm...maşallahın var..iyi enişte nasıl razı olduda almadı oda...almış çikolatayı şükretsinn onaa..gıcık karı..anamm torunlarını bile merek etmiyorr yaaa..neyse çok şaşırmayım başıma gelirr..ben senin gibi idarede edemem..senin maşallahın var...

daha ben kahvaltı yapmadım misafir bekliyordum ama gelmiyorlar galiba...yiyim bişilerrr...

kahvaltımı yaptımmm..kahvaltı denirse tabiii...haftasonu karmaşık geçtiği için bu gün dikkat edicem birazz...haftaiçi misafirde bekliyorum o yüzden ne kadar az yersem kardırr....

3 salatalık...

1 kaşık lor yedim....

şimdide yeşil çay içmeyi planlıyorumm...

SEDACANNNN.....nerlerdesin arkadaşım inşallah iyisindir bi sorun yokturr....

AMORRRR 2 günlük tatil sana yaramadı nerelere kayboldun....

ŞİRİNE ????

AYKURTTTT
....senini sessizliğin beni korkutuyor kaçamak yapmıyorsundur inşallahh...

demee yawww..çokk geçmiş olsun canımm herşeyinn hayırlısııı şükür kiloda fazla yokmuşşş...şimdi kesinn pko muymuşsun pekii?? yani sana bu yaşda direk tüp bebek yapmaları yanlış geldii...klomen..yada glukofen kullandınmı hiçç?? çok şükür adetlerinde düzene girmişşş...gönlünü ferah tut...

neler yapıyorsun pekii.. şimdi planların yine tedaviye başlayacakmısınn?? veya diyet hakkında ne planlıyorsun..bizlistelerimizi paylaştık genelde hiç denk geldinmii ??

ya tüp bebek baya yorucu ve stresli geçti canım yeni bi tedaviye hazır hissetmiyorum kendimi belki bayramdan sonra diyet yapmayı isterim ama becerebilirmiyim bilmiyorum

Kuzular ben geldimmmmmmmmmmmmmm :122: :122: :122: :122:

Süper bir 14 gün tatil yaptık annemlerin yanında Almanyada ve bugün öğleden sonra saat 5 gibi şükür evimize vardık :KK34:
Aslında hala bile çok yorgunum ve bir okadar da çok işim var ama sizlere bakmadan edemedim :KK1:
Hep aklımdaydınız ama bir kezde olsa internetli ortam bulamadım. BU alamanlarda çakal olmuşlar :KK1: her yerde internet var ama sadece çalışanlarına serbest tutuyorlar yani şifrelemişler :KK1:

Şükürler olsun hiç artı olmadım bu sefer :KK1: tabi anam sağ olsun :KK34:
Benim büyük kız ufak ufak zayıflamaya bile başladı :KK1:
Her gün 2 saate yakın yürüdük :KK34: hatta bir keresinde olayı abartıp alışverişe çıktığımızda 7 saat yürümüşlüğümüz bile var :KK60: babamın dediği gibi gezmek oldumu ak çiğerimiz görünüyor ana kız :KK1:
Sabah erkenden uyandık hep ve genelde günde iki kere bile bir yerlere gittik :KK1:
İnanılmaz alışveriş yaptım ama kendime sadece birkaç thirt ve 5 cift ayakkabı aldım :KK60: hee birde çamaşır :KK60: Bir mağazada şansıma büyük indirim vardı ve ben çamaşır delisi olduğumdan hemen saldırıya geçtim sayılır :KK60:
Pantalon falan bilerek almadım çünkü eninde sonunda çok güzel kilolar vereceğim ve ondan sonra hepsi boşa çıkmış olucak :KK34:
Annem bana kilo verdiğimi bilmediği zamanda bir pantalon almıştı 52 beden :KK1: anam bir giydim streç modellerden bile olduğu halde belimden düşüyordu :KK76::KK76::KK76: tabi annem şaşırdı her ne kadar çok fazla fark göremesede :KK1: hafif süzülmüşsün dedi bana kadın yaa :KK60: neyse bayramdan sonra görür o beni :KK1: ( Ramazanda sabit kalmayı bile bir başarı saydığımdan :KK1: )
Hem RAmazan sonrasındada gerekirse her gün spor Salonuna gideceğim :KK34: yeterki gitsin şu pis kilolar :KK1:

Büyük kızımı orada biraktık o bir ay sonra gelecek Allahın izniyle :KK34:
Ufaklık havaalanında ablasının olmadığını fark edince biraz mızmızlanmaya başladı Ablamı kaybettik bulmamız lazım diye :KK1: ama yolda şükür rahatladıda uyuya kaldı :KK34:
Eve gelince aradık tabi hemen ve görüştüler anam bir başladı ufaklık ağlamaya niye gelmedin ben seni aradım biz yemek yiyelim seni almaya geleceğiz diye :KK1: kızım uzak o gelicek dediysekte susmadı nasıl hüngür hüngür ağladı beyzamı istiyorum ben onu çot seviyorum diye :KK60: tabi onla birlikte bende başladım ağlamaya :KK1: tabi ablamıza çaktırmadım ben :KK34:
Gün içinde bol bol gezmişler anannesiyle :KK34: sokak tebeşşiri almış anannesi ona kapı önünde yerlere istediği gibi resim yapsın diye :KK1: ( bir kova su dökünce çıkıyor nasılsa :KK34: )
Valla şimdiden kara kara düşünüyorum nasıl geçecek bir ay diye ama onun iyiliği ve mutluğu herşeyden önemli :KK34:
Hem biraz zayıflar, hem eğlenir hemde belki o arada biraz bizden uzak kalınca bizleri özlerde biraz sakinler gelince :KK34:
Ordada bir iki hiddetlendi bana ve kardeşine karşı hatta annem çok şaşırdı ve bu kız resmen seni kardeşinden kıskandığından dolayı yapıyor dedi ki bencede öyle ( çok dikkat ettim ufaklık bana yaklaştıkca ona hırslanıyor :26: )
Ona onu çok sevdiğimi, ilk göz ağrım olduğunu ve 1 ay sonra onu fıstık gibi bir kız olarak havaalanında karşılayacağıma inandığımı anlattım durdum :KK34: kesinlikle oda istiyor artık kilo vermeyi ve orada her gün yürüyüşlerimiz hariçinde her gün yarım saat paten kaydı birde 1 saatten fazla bisiklet kullandı :KK34:

Neyse çok çenem düştü :KK1: yine belli ettim gelişimi :KK1:
Hee bu arada 14 gündür sigara içmiyorum :KK76::KK76::KK76::KK76: Her ne kadar ara ara yoklasada bir daha asla içmeyide düşünmüyorum :KK34: Rabbim inşallah iyice beynimdende siler :KK34: Aminnnnnnnnnnnnnnn

Yarın öbür gün belki uğrayamam yada çok az uğrarım ama pazartesi yine süper bir başlangıçla aranızdayım kızlarrrrrrr :KK3:
Spor salonum bayram sonrasına kadar beklemede malum küçük cimcimeye bakacak kimse yok ramazana kadar sonrada zaten oruçtan zor olur gidip gelmek o yüzden dondurmuştum :KK34:
ARtık evde her gün az da olsa yapacağım ki kızım geldiğinde annesininde onun gibi elinden geldiğini yaptığını görsün istiyorum :KK34:

Neyse daha duşa gireceğim hesapta :KK1: bu günlük benden bu kadar :KK1:

Hepinize hoş sohbetler ve hayırlı geceler :KK3: :KK3: :KK3:

Hoşgeldin cecommmmmmm özlemiştim seni :KK1: Maşallah hemen neşe doldu buralar güzel tatil yapmışsın yürüyüşüde ihmal etmemişsin hehe
idolsün cecom

günaydınn kızlarrr..saat 4 de geliyordu uyudumsabahta uyku tuttmadı peekk..ne kadar çaktırmasamda bugün gideceğim yerin gerginliği var üstümdeee...arkadaşlarım ama bu çocuk mevzusu sıkıyor artık benii..eşimde hiç gitmek istemiyor sırf bu yüzdenn...arkadaşımda pkoyduu o hamile kaldı şimdi eşinde bi artislikler :)

benim eşime artis artis konuşmalarr gör gör biri yaptımm 5şi de yapıcamm..felan filann..eşimede dedimboşverr benim için salla gitsinn...oda diyor kendi arkadaşım olsa asla gitmem ama sen istedin diyee..

diğer arkadaşın eşide var :) oda 2 aylık evli ve karısı hamile :) diğerininde ufak bi bebeği var..garip bi durum...

bazılarınıza saçma gelir belki hissettiklerim amaa.. bi değişik oluyor insan...ama haşa asla kötü niyetli değil hislerimm allah hepsine sağlık sıhhat versin...sadece acizliğime veriyorumm..

hep başımızda bu durum benimde en yakın arkadaşlarımın hep 2. hatta 3. doğumları oldu
hem geç kaldım hemde sağlık durumumuz işte :KK43:
insan onların adına çok seviniyor Allah sağlıcakla büyütmeyi hayırlarını görmeyi nasip etsin evlatlarının diyorum
ama seni çok iyi anlıyorum ki ben de içim bir acayip oluyor

inşallah güzel olacak her şeyy :KK53:

Hoşgeldin cecommmmmmm özlemiştim seni :KK1: Maşallah hemen neşe doldu buralar güzel tatil yapmışsın yürüyüşüde ihmal etmemişsin hehe
idolsün cecom

Bİrde yerinde sayan bir idol olmasam tam süper olucak :KK60:
Azımle şeeeden dağları delermiş deler ama benim azim var olmasına var ama daha duvarı delmekten geçtim çatlatamadım bile :KK60: tübe tübe :KK1:

Bu arada Öğle yemeğimide yedim :KK34:
Hatta bugün yediklerimi kafadan yazayım :KK34:

Sabah; uyanır uyanmaz 1 fincan az limonlu su

kahvaltı; 1 haşlanmış yumurta, yarım domates, 1 salatalık, 1 fincan böğürtlenli şekersiz çay ( ekmek canım istemedi )

ara; 1 koca bardak ayran yarım saat sonrada az şekerli türk kahvesi

Öğlen; 1 kase çorba, 1 büyük tabak domates ve salatalıklı marul salatası ( sırf nar ekşisi ekledim )

ara; henüz yapmadım tabi :KK1: ama yaparsam az birşey meyve yemeyi düşünüyorum :KK34:

Akşam; Şimdilik kesin olan salata ve yoğurt yada ayran artık yanına birşey daha uydururum herhalde :KK34:
Eşim boşver yapma onlar diyor ama ben doysam onlar doymaz üstelik tek tip beslenmek istemiyorum :KK34:

Aklımdayken şimdi bende kendime bir yeşil çay yapayım :KK34: birde su şişemi yamacıma alayım :KK34: şu saate kadar sadece 1 litre içtim akşama kadar 3e tamamlamam lazım onu :KK34:

Son düzenleme:
slm kızlar sayfanızı yeni gördüm ...
bende pkoluymuşum 28 yaşındayım ama doktora gidene kadar haberim yoktu..oldum olası hep kiloluydum evlendikten sonra da çok sık adet göremeye başlamıştım ..bebek için gittiğim de söyledi doktor kilo vermen lazım dedi 106 idim zar zor 100 ü gördüm 3 ay iğne yaptırdım şükür hamileyim...şimdi 4 buçuk aylık hamileyim kızımız olaca inşallah... rabbim isteyen herkese nasip eylesin inşallah...
ne güzel kilolar vermişsizniz çok hoşuma gitti..bende doğumdan sonra inşallah verip normal bir insan olurum...kilo her aman başiryebela ya istediğini alamıyorsun bi yerlere gitmek bile ezziyet oluyor....

selamm kızlarrrr....

biz dün arkadaşlardaydıkk...sonrasında annemlere geçtikk..gece eve geldikkk..güzel geçti arkadaşlarda ızgara yedik bide salata ekmeksiz ..bitak çayın anında kaçamaklar yaptık biraz tatlı yedikk..

annemlerdede akşam..1 lahmacun..acık çekirdek bideloum felan yedimm...bakalım hafta içi toparlarım inşallah dicem amaa...hafta ortasınada kız kardeşim ve kuzenimi davet ettimm..ama elimden geldiğince hafif şeyler yapacağım misafirlerimee..

işte bölee...ramazana kadar 1 yada 2 kilo daha vermek istiyordum ama bakalımm inşallah nasip olurrr...sporr yapamıyorum yaaaa..spor olsa belki herşey dahada güsel olacakkk...

azcık tatlı kaçamaklar oluyor haftasonunda :KK1: yeterki kocamaan olmasınlar
patates salatası tavsiye ederimm altına havuç rendesi kalıba dolduruyorum üzerine sarımsaklı yoğurt süper oluyor :)
inşallah spor ah sporr olsaa süper süper olcez

merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum 21 yaşındayım 4 yıllık evliyim pko var ve hiç hamile kalamadım mayıs 29 tüp bebek yaptık ve maalesef düşükle sonuçlandı büyük ihtimalle pko yüzünden

Merhaba canım sen çok genç evlenmişsiin hayırlısı olsun inşallah güzel bebişlerimize kavuşacağız bizlerde

Bİrde yerinde sayan bir idol olmasam tam süper olucak :KK60:
Azımle şeeeden dağları delermiş deler ama benim azim var olmasına var ama daha duvarı delmekten geçtim çatlatamadım bile :KK60: tübe tübe :KK1:

Bu arada Öğle yemeğimide yedim :KK34:
Hatta bugün yediklerimi kafadan yazayım :KK34:

Sabah; uyanır uyanmaz 1 fincan az limonlu su

kahvaltı; 1 haşlanmış yumurta, yarım domates, 1 salatalık, 1 fincan böğürtlenli şekersiz çay ( ekmek canım istemedi )

ara; 1 koca bardak ayran yarım saat sonrada az şekerli türk kahvesi

Öğlen; 1 kase çorba, 1 büyük tabak domates ve salatalıklı marul salatası ( sırf nar ekşisi ekledim )

ara; henüz yapmadım tabi :KK1: ama yaparsam az birşey meyve yemeyi düşünüyorum :KK34:

Akşam; Şimdilik kesin olan salata ve yoğurt yada ayran artık yanına birşey daha uydururum herhalde :KK34:
Eşim boşver yapma onlar diyor ama ben doysam onlar doymaz üstelik tek tip beslenmek istemiyorum :KK34:

Aklımdayken şimdi bende kendime bir yeşil çay yapayım :KK34: birde su şişemi yamacıma alayım :KK34: şu saate kadar sadece 1 litre içtim akşama kadar 3e tamamlamam lazım onu :KK34:

yaparsın cecom :nazar: maşallah sana sen hamişken kilo vermiş bayansınn süpersinnnnn :nazar:
sigarayı bırakmışsın süper tatlımmmm çoooooooook sevindim inan Allah korusun bir daha
karabaşotu canın çok isterse sigara içmeyi ağzına bir minik karabaşotu at demişlerdii. ay bir acayip oluyor oda :KK1:

büyük kuzuyuda Annenlere bırakmışsın Allah kavuştursun canım
o halleri hepp ergenlikten geçecek ergen işte :KK1: şimdi ne çok özlemiştir senii :)
küçük kuzu sana sarar ablası olsa bir şey olunca hemen birbilerine destek çıkarlar :) sanki anne öz değil üvey gibi :KK1:
bizdede kuzenlerim öyleydi :)
yediklerin çok hafif benim kahvaltılar da öyle :) ben haftasonu kaçamaklarından kilo da veremedim saydım yerimde :KK1:
idolsün cecomm
yeşilçaya devammmm

Son düzenleme:
slm kızlar sayfanızı yeni gördüm ...
bende pkoluymuşum 28 yaşındayım ama doktora gidene kadar haberim yoktu..oldum olası hep kiloluydum evlendikten sonra da çok sık adet göremeye başlamıştım ..bebek için gittiğim de söyledi doktor kilo vermen lazım dedi 106 idim zar zor 100 ü gördüm 3 ay iğne yaptırdım şükür hamileyim...şimdi 4 buçuk aylık hamileyim kızımız olaca inşallah... rabbim isteyen herkese nasip eylesin inşallah...
ne güzel kilolar vermişsizniz çok hoşuma gitti..bende doğumdan sonra inşallah verip normal bir insan olurum...kilo her aman başiryebela ya istediğini alamıyorsun bi yerlere gitmek bile ezziyet oluyor....

Merhaba
:nazar: maşallahh 6 kg verip bebiş mi olmuşş Allah tamamına erdirsinnnnnnnnnnnnnnnnn çok sevindimmm
İnşallah sağlıcakla al bebişini kucağına ve sağlıcakla büyütesinn

ve aminn inşallah bizede nasip olsun
tabi sen şuan bebişine bak ceco var bak burada o maşallah hamileyken bile
kilo vermişş idolüm benimm
sen de istersen bebiş iyice büyümeden belki birazdaha verirsin ama
tam olarak bebişten sonra çalışmalara başlarsınn

X