- 13 Kasım 2018
- 1.378
- 729
- 73
- 31
- Konu Sahibi Wanderlust_
-
TAMM canım dua et belki vesile olmuş olursun verdiğin fikirlerle
Canım doktorum femera dedi ne derse ona uyayım kafama göre yapmayayım sonra sorun olurAmin insallah cnm
Kac gn kullancanCanım doktorum femera dedi ne derse ona uyayım kafama göre yapmayayım sonra sorun olur
5 günKac gn kullancan
Canım bir tane kistin varmış o yüzden klomen ya da femera kullanamazmışsın . Doktordan çıktım şimdiKac gn kullancan
Senin mi kistin varCanım bir tane kistin varmış o yüzden klomen ya da femera kullanamazmışsın . Doktordan çıktım şimdi
Yok geçenki Tedavi de yumurtalardan biri çatlamamış çatlamadı içinde kiste dönüşmüş Buda adetli atılıyor zaten gidiyor yaini gelecek ay kullanabilirim ilaçlarıSenin mi kistin var
Acaba diyorum şu senin dediğin Heyit tohumu onu deniyimSenin mi kistin var
Evet canım benimSenin mi kistin var
Bilmem ben onu kullanmadimAcaba diyorum şu senin dediğin Heyit tohumu onu deniyim
İncire başlama prolaktin yükseltir oda adet olmanı engeller canm. Soğan suyu içerken aslanpençesi içebilirsin soğan suyunu bıraktığında sabah birini akşam birini olmak üzere aslanpençesi ve hayıt tohumu içebilirsin..Onu kullanirken sogan suyu bide incir kürü yumurtalara cok iyimis herkes oyle diyo bende sogana basladm incirede baslicam
Aslan pencesi nasil tadi nerde satiliyoİncire başlama prolaktin yükseltir oda adet olmanı engeller canm. Soğan suyu içerken aslanpençesi içebilirsin soğan suyunu bıraktığında sabah birini akşam birini olmak üzere aslanpençesi ve hayıt tohumu içebilirsin..
Normal çay gibi canm tadında skıntı yok aktarlardan bulabilirsin.Aslan pencesi nasil tadi nerde satiliyo
Tm sglNormal çay gibi canm tadında skıntı yok aktarlardan bulabilirsin.
İyi diyorlar canım içiyim bu ay zaten tedavi olamayacmBilmem ben onu kullanmadim
Aynnİyi diyorlar canım içiyim bu ay zaten tedavi olamayacm
Çok kişi faydasını görmüş
Insallah bizde grrzÇok kişi faydasını görmüş
Sen içiyon muInsallah bizde grrz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?