- 13 Kasım 2018
- 1.378
- 729
- 73
- 31
- Konu Sahibi Wanderlust_
-
Canim sen bilirsin doktora demissin zaten bende kullacam ama doktora gitmedenSence yarın gideyim mi kontrole ilaca başlamadan önce kist var mıdır varsa sıkıntı olamasın
Zaten ilacı kullandıktan 1 hafta sonra büyüdüğünden emin olmak için doktora gideceğim bana şu gün vur diyecek kafama göre vuramamIgneyi kaca aliyon doktora gitmedenmi canm
Sence yarın gideyim mi kontrole ilaca başlamadan önce kist var mıdır varsa sıkıntı olamasın
[/QUO igneyi kaca aliyon ben bitaneyi 200 almistm ama jelle berabr
Yani bu doktorum bir tane vurman yeterli diyor hangisi sence doğru senin doktor ne öneriyor sorsan eğer bilmiyorsan doktorunaCanim sen bilirsin doktora demissin zaten bende kullacam ama doktora gitmeden
Hayir ben tedavimi ankarada oldm canmYani bu doktorum bir tane vurman yeterli diyor hangisi sence doğru senin doktor ne öneriyor sorsan eğer bilmiyorsan doktoruna
İşte iğneden kaç tane vurmak lazım doktorun bir tane mi yazıyor bütün hastalarınaBen klomen kullandim igne yaptim bide doktor jel yazdi onu kulland.
Jel ne için ve ne Zaman kullanıyorsunBen klomen kullandim igne yaptim bide doktor jel yazdi onu kulland.
Igneyi yaptigimda kullandm bebek olursa tutunsun diyedoktor yazdi 100 tlJel ne için ve ne Zaman kullanıyorsun
Igneyi yaptigimda kullandm bebek olursa tutunsun diyedoktor yazdi 100 tl
iğneden kaç tane vurmak lazım doktorun bir tane mi yazıyor bütün hastalarınaIgneyi yaptigimda kullandm bebek olursa tutunsun diyedoktor yazdi 100 tl
Bilmiyorum canm ama cogunlukla bir taneiğneden kaç tane vurmak lazım doktorun bir tane mi yazıyor bütün hastalarına
Bende öyle duydum bakalım artıkBilmiyorum canm ama cogunlukla bir tane
Zaten o ay tutttudaIgneyi yaptigimda kullandm bebek olursa tutunsun diyedoktor yazdi 100 tl
Aynwn esim gelirse bnde kullancam simdi sogan suyunu iciyorum enfeksiyon varsa falan gitsin icim temizlensinZaten o ay tutttuda
kuzum ne desem yalan olur yanlışda yönlendirmek istemem çünkü femera kullanmadım hiç ama araştırmalarımda önde gelenin klomen olduğunu biliyorum.. beli dr sana gçre femera uygunsa ondan vermiştir peki bi farkları yok klomen dahada etkili sanırsamCanım bişey soracaktım ben adet oldum ama genelde doktor bana femera veriyor sence klomenmi femera mu
Jelin adı ne canımAynwn esim gelirse bnde kullancam simdi sogan suyunu iciyorum enfeksiyon varsa falan gitsin icim temizlensin
Aynen bende oyle diyorumkuzum ne desem yalan olur yanlışda yönlendirmek istemem çünkü femera kullanmadım hiç ama araştırmalarımda önde gelenin klomen olduğunu biliyorum.. beli dr sana gçre femera uygunsa ondan vermiştir peki bi farkları yok klomen dahada etkili sanırsam
Anladım canım işte femera büyütüyor benimkini bilmiyorumkuzum ne desem yalan olur yanlışda yönlendirmek istemem çünkü femera kullanmadım hiç ama araştırmalarımda önde gelenin klomen olduğunu biliyorum.. beli dr sana gçre femera uygunsa ondan vermiştir peki bi farkları yok klomen dahada etkili sanırsam
Crinone jelJelin adı ne canım
TAMM canım alırım bunu daCrinone jel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?