- 13 Kasım 2018
- 1.378
- 729
- 73
- 31
- Konu Sahibi Wanderlust_
Bence sen bu ay klomen kullanAnladım canım işte femera büyütüyor benimkini bilmiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence sen bu ay klomen kullanAnladım canım işte femera büyütüyor benimkini bilmiyorum
Doktoruna danis jeliTAMM canım alırım bunu da
Kararsız kaldık bak şimdi doktor da cevap vermediBence sen bu ay klomen kullan
Danışacam tabikiDoktoruna danis jeli
Canm ben kendi adima konusim benimki kendi büyüdü benle gelenlerinkide baya buyümstu. Hatta bi tanesininki baya Büyümüstu doktor ikiz olabilir dedi onlarinkide kendi catlamisti bi tane igne vurmuslardiKararsız kaldık bak şimdi doktor da cevap vermedi
Ya büyümezse yumurtalar klomenle
Hastaların çoğunda büyümüştü yani çok iyi yaCanm ben kendi adima konusim benimki kendi büyüdü benle gelenlerinkide baya buyümstu. Hatta bi tanesininki baya Büyümüstu doktor ikiz olabilir dedi onlarinkide kendi catlamisti bi tane igne vurmuslardi
Aynn ben tekrar kullancmHastaların çoğunda büyümüştü yani çok iyi ya
Adet olunca mıAynn ben tekrar kullancm
Fiyatı ne peki canımAdet olunca mı
Evet fiyati yanlik hatirlamiyosam 20 lerdeydi tam hatirlamiyorum esim aldigi icinAdet olunca mı
Femeranin fiyati neydiFiyatı ne peki canım
100Femeranin fiyati neydi
Anladım canım ben zaten yarın doktora gidecek bide ona sorayım klomeniEvet fiyati yanlik hatirlamiyosam 20 lerdeydi tam hatirlamiyorum esim aldigi icin
AynnAnladım canım ben zaten yarın doktora gidecek bide ona sorayım klomeni
Peki canım Klomenle daha çok mu hamile kalınıyor yani sen duydun mu
Ben tedavi oldugum yerde oyle duydum canm en iyisi sen klomen kullanPeki canım Klomenle daha çok mu hamile kalınıyor yani sen duydun mu
TAMM canım dua et belki vesile olmuş olursun verdiğin fikirlerleBen tedavi oldugum yerde oyle duydum canm en iyisi sen klomen kullan