- 28 Ekim 2016
- 63
- 55
- 88
- 29
- Konu Sahibi Wanderlust_
-
Benimde hormonlarim hep normaldi fakat yumurtalik kistleriyle pco teshisim var.Pko var gibi durmuyor. Hormonlar normal. Ama tsh değeriniz yüksek. Muhtemelen levotiron dozu eksik geliyor. Tekrar bi endokrine gidin derim. Dozu ayarlarlar
Pko değerleri değil. LG, fsh değerleri değerlerimle hemen hemen aynı hatta. Ama ben düzenli adet oluyorum, dakika bile sekmez. Başka bir problem olmalı.Bilgisi olan yok mu?
Evet doğru. Ben ultrason yapıldı kist yok diye okuyunca yumurtalıklara bakıldı sandımBenimde hormonlarim hep normaldi fakat yumurtalik kistleriyle pco teshisim var.
Konu sahibi bence kadin dogum doktoruna gitmelisiniz. Bende asiri duzensizlik olmamasina ragmen ilk çocuğuma tedaviyle gebe kaldim. Sadece pco degil baska sorununuzda olabilir. Mesela benim yumurtam buyuyordu fakat çatlama problemi yasiyordum. İlk çocuğuma gebe kalmak icin 6 kg verdim, ilac tedavisi ile gebe kaldim.
Ben baslarda kabullenememistim. Hormonlarim normal ne pcosu diye. Ama sonra usg de inci gibi gostermisti kistlerimi doktorumEvet doğru. Ben ultrason yapıldı kist yok diye okuyunca yumurtalıklara bakıldı sandım
Ben baslarda kabullenememistim. Hormonlarim normal ne pcosu diye. Ama sonra usg de inci gibi gostermisti kistlerimi doktorum
Benim yumurtalıklarımda da o inci gibi bir sürü yumurta görüntüleri var aynı pco gibi ama regl düzenli tüylenmem yok hormonlarımda normal.Ben baslarda kabullenememistim. Hormonlarim normal ne pcosu diye. Ama sonra usg de inci gibi gostermisti kistlerimi doktorum
Vücutta biriken yağlar ile kadınlık hormonları ters orantılı çalışır canım.
Kilo yani yağ arttıkça kadınlık hormonlarının düzeni bozulur, dolayısıyla adet problemi yaşarsın.
Kilo verir, BKİ ye göre normal sınıfına gelirsen adetlerin düzene girer.
BKİ 46 ise henüz çok yolunuz var.Onun için uğraşıyorum, BKİ şu an 46 ama en azından kilo verince olurum diye düşünmüştüm. Bilmiyorum ne olacak
Karın bel bölgesindeki yağlanma gebe kalmayı zorlaştırıyor. Hormon değerlernizi en iyi endokrin doktoru yorumlar. Ama polikistik over muayene olmadan sadce hormonla anlaşılır mı bilmiyorum. Bir kadın doğuma da görünün. Ekmek , şeker , hazır gıdlar vs bunları tamamiyle bırakınca düzelecektir. Tükettiğiniz yağ miktarı , türü , meyve paketlenmiş ürünler hepsi pco ve insülin direnci için olumsuzkardeşim pco lu kilo vermesi zor oluyor. İnşallah şifa bulursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?