- 13 Kasım 2018
- 1.378
- 729
- 73
- 31
- Konu Sahibi Wanderlust_
Sende sogan kürünü dene canm ben okudum cogu insan hamile kalmis onla bide test yaptinmi hic kac gnn var adet olmanaİnşaPlaj canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sende sogan kürünü dene canm ben okudum cogu insan hamile kalmis onla bide test yaptinmi hic kac gnn var adet olmanaİnşaPlaj canım
3 gün var canım bakalım artıkSende sogan kürünü dene canm ben okudum cogu insan hamile kalmis onla bide test yaptinmi hic kac gnn var adet olmana
Yapmadım test yapsam mi bilmiyorumSende sogan kürünü dene canm ben okudum cogu insan hamile kalmis onla bide test yaptinmi hic kac gnn var adet olmana
Yap bi varsa testinYapmadım test yapsam mi bilmiyorum
Canım çıkacağını zannetmiyorumYap bi varsa testin
Tm o zamn sen bilirsinCanım çıkacağını zannetmiyorum
Canım yaptım hayalet çizgi çıktı çok pembe değil hayaletTm o zamn sen bilirsin
Canım adet oldum femera ya başlayacağım yarın bilirsin klomen gibi yumurta büyütücüTm o zamn sen bilirsin
Canım bişey soracaktım ben adet oldum ama genelde doktor bana femera veriyor sence klomenmi femera muAynen önemli olan dozu gerçekten bende dr a sordum klomen kullananlar var bilmem ne diye oda kullanabilirsin doktorun dediyse dedi dr demedi ama ben araştırıp kullandım o ayda kaldım
Ben femera. Kullanmadim klomen bu ay dene benceCanım bişey soracaktım ben adet oldum ama genelde doktor bana femera veriyor sence klomenmi femera mu
Ay ben gercekten hamilesin sandimCanım adet oldum femera ya başlayacağım yarın bilirsin klomen gibi yumurta büyütücü
Sağlık olsun hamile değilsem adet olmamakta kötü canım en azından şu an tekrar başlıcamAy ben gercekten hamilesin sandim
Doktora yazdım muayeneye gelemiyorum yarın başlayayım mi diye TAMM başla dediBen femera. Kullanmadim klomen bu ay dene bence
En azından femera benim yumurtamı hep büyüttü klomende ne olur bilmiyorum zaten önemli olan yumurtanın büyümesi iki doktorumda femera ya da letu kullandırttı bana ikisinde de büyüdülerDoktora yazdım muayeneye gelemiyorum yarın başlayayım mi diye TAMM başla dedi
Femera mu klomen mi benim için daha iyi olur dedim daha cevap vermedi
Benimkide klomende büyyp kendi catliyoEn azından femera benim yumurtamı hep büyüttü klomende ne olur bilmiyorum zaten önemli olan yumurtanın büyümesi iki doktorumda femera ya da letu kullandırttı bana ikisinde de büyüdüler
HmDoktora yazdım muayeneye gelemiyorum yarın başlayayım mi diye TAMM başla dedi
Femera mu klomen mi benim için daha iyi olur dedim daha cevap vermedi
Çatlatma iğnesi vurulurum saatini bilmek için garanti olsun diyeBenimkide klomende büyyp kendi catliyo
AynnÇatlatma iğnesi vurulurum saatini bilmek için garanti olsun diye
O zaman ben riske atmayayım letu ya da klomen kullanayım
Igneyi kaca aliyon doktora gitmedenmi canm
Sence yarın gideyim mi kontrole ilaca başlamadan önce kist var mıdır varsa sıkıntı olamasın