- 13 Kasım 2018
- 1.378
- 729
- 73
- 31
- Konu Sahibi Wanderlust_
-
Evet polikistik over dim ilac bittikten sonra ama ne zamn oldu hatirlamiyorum ama karnima agri baya girdi lavaboya gitim beyaz akinti geldi yumirta aki gibi doktora gittim catladi dediHımm pcos muydu ve ne zaman çatladı ilaç bitikten kaç gün sonra
İlacı kullandın 5 gün sonra kaçıncı gün çatladıEvet polikistik over dim ilac bittikten sonra ama ne zamn oldu hatirlamiyorum ama karnima agri baya girdi lavaboya gitim beyaz akinti geldi yumirta aki gibi doktora gittim catladi dedi
Ya işte bu tedavide iki yumurta gelişti bunlardan biri bile çatlamadaysa kiste dönmüş olabilirHic bise olmz canm kist olsa adet olmasin bende cok sayida ufak kist vardi ama kullandm
Onu hatirlamiyomİlacı kullandın 5 gün sonra kaçıncı gün çatladı
Adet oldugunda kist gidiyoYa işte bu tedavide iki yumurta gelişti bunlardan biri bile çatlamadaysa kiste dönmüş olabilir
5 günden sonra 6 gün falan geçti mi hemen hemenOnu hatirlamiyom
Bu ay oyle deneAdet oldugunda kist gidiyo
O kist büyümez bu klomenden dolayı değil miAdet oldugunda kist gidiyo
Evet gecti sen bir gn degil bir gn iliskiye gir5 günden sonra 6 gün falan geçti mi hemen hemen
Hayir adet ol kullanO kist büyümez bu klomenden dolayı değil mi
Bu ay oyle dene
o zaman 5 gün kullandıktan sonra 4 gün falan bellim akıntım olursa doktora giderim baksın çatlamış muEvet gecti sen bir gn degil bir gn iliskiye gir
Aynno zaman 5 gün kullandıktan sonra 4 gün falan bellim akıntım olursa doktora giderim baksın çatlamış mu
Yok canımSenin varmi bebk
Öyle yaparım zaten tüp bebek için ön görüşme 28 inde yapacağız eğer adetime denk gelirse yalnız tedaviye başlamazsa doktor çünkü ilk defa yaptıracazHayir adet ol kullan
Ön görüşmeye gitmeden önce adet olursam bu hafta görüşmeye gidince muayene edincede yumurtamın durumunu sorarım haberim yokmuş gibi zaten adetli gidersem büyük ihtimal tedaviye girerim
Kac yasindasin kac yildir evlisinYok canım
Insallah bu ay klomenle hamile olursunÖn görüşmeye gitmeden önce adet olursam bu hafta görüşmeye gidince muayene edincede yumurtamın durumunu sorarım haberim yokmuş gibi zaten adetli gidersem büyük ihtimal tedaviye girerim
İnşallah canım sen hiç klomenlr hamile kaldın mıInsallah bu ay klomenle hamile olursun
İnşallah canım sen hiç klomenlr hamile kaldın mıasilamada klomen kullandm zaten hamile kaldm ilk tedavimde ama esim evde degil gelirse bende bu ay doktora gitmeden kullancam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?