- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 83
- 29
- Konu Sahibi Wanderlust_
-
Peki oldu mu çocuğunCanım yine sen bilirsin ama sürekli test yapmak çok fazla yıpratıyo bence bekle test yapsanda yapmasanda zaten adet zamanın az kalmış niye kendini sürekli test yaparak strese sokuyosun akışına bırak ben tüp bebek sonrasi 2 defa yaptim koyulasmasi gerekirken silik olduğunu görünce direk kan verdim zor zamanlar ama sabırla beklicez mecbur bu dönemde stres çok fazla etkiliyo rabbim hayırlısını versin inşallah ❤
Sağlık olsun canım
Ne bilim canım valla artık böyle şeylere inanmıyorumSogan suyu da iyi diyolar bide onu kullan
evet onşar içinde geçerli zatenAdet düzensizliginolanda bunu yapabilirmi
Ben kullandm asilama yaparkenNe bilim canım valla artık böyle şeylere inanmıyorum
Benim bi arkadas klomeni kendi doktora gitmeden kullandi o ay hamile kaldievet onşar içinde geçerli zaten
Nasıl kullandı canım nasıl ayarladı gününüBenim bi arkadas klomeni kendi doktora gitmeden kullandi o ay hamile kaldi
Hayır canım boş kese oldu kürtaj oldum geçen yılPeki oldu mu çocuğun
Geçmiş olsun canımHayır canım boş kese oldu kürtaj oldum geçen yıl
Adetin 3 günü basladi bes gn gnde birtaneNasıl kullandı canım nasıl ayarladı gününü
İlişki ne zaman olduAdetin 3 günü basladi bes gn gnde birtane
Bi de klomeni kaç kere kullanabilirizAdetin 3 günü basladi bes gn gnde birtane
Bi gn iliski var bir gn yokama o catladigini anlamis akintidanİlişki ne zaman oldu
Bilmiyorum ama ben 3 kere kullndmBi de klomeni kaç kere kullanabiliriz
Sağolasın canım o yüzden 7 yil sonra ilk defa test lerde pozitifi de gördüm beta da 7 8 binleri de gördüm ama sonuç yine hüsran rabbim ol dediği zaman hiç birşey engel olmuyo o ol demese dünyayı dolaş çare yok o yüzden hayırlısı olcaksa olsun deyip duayla önümüze bakıyoruzGeçmiş olsun canım
Hımm pcos muydu ve ne zaman çatladı ilaç bitikten kaç gün sonraBi gn iliski var bir gn yokama o catladigini anlamis akintidan
Senin varmi bebkSağolasın canım o yüzden 7 yil sonra ilk defa test lerde pozitifi de gördüm beta da 7 8 binleri de gördüm ama sonuç yine hüsran rabbim ol dediği zaman hiç birşey engel olmuyo o ol demese dünyayı dolaş çare yok o yüzden hayırlısı olcaksa olsun deyip duayla önümüze bakıyoruz
Evet canım inşallah hersey güzel olurSağolasın canım o yüzden 7 yil sonra ilk defa test lerde pozitifi de gördüm beta da 7 8 binleri de gördüm ama sonuç yine hüsran rabbim ol dediği zaman hiç birşey engel olmuyo o ol demese dünyayı dolaş çare yok o yüzden hayırlısı olcaksa olsun deyip duayla önümüze bakıyoruz
Peki kist falan varsa kullanabilir misin mesela ben şu an tedaviden yeni çıktım kist var mi bilmiyorum adette başlasam doktor olmadan bişey olur muBilmiyorum ama ben 3 kere kullndm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?