Kilo, regl, pcos?

Yap ozaman banada haber et kuzm
Ay inşallah canım bana çok güzel destek oldun artık psikolojim bozuldu
Görümcemin ikizleri var yeni oldu keşke diyorum bende benim ne eksiğim var diye
Ben evvelden beri çok dazla aşırı mıncıklar ölecek şekilde sevmiyorum çocukları hani bazısı olurya baya baya deli gibi sever soğukkanlı bir insanının ama her türlü iyiliği yaparım bana iyi olanlara maddı manevi beni kimsenin yanlış anlamasından korkuyorum ben asla kimseyi koskanmam sadece keşke olsaydı derim ve severim herkesi her çocuğu

Canım anlıyorum seni ama böyle düşünüp stres yapıp kafana takarsan olmaz en büyük etken zaten stres bende aynı yoldan geçtim benden sonra evlenenler hamile kaldığı zaman gözüm yok Allah bağışlasın onlarada duamı ediyodum seviniyodum ama kendi lendimi üzüyodum Stres yapma duanı et sabret ummadığın anda oluveriyo bak inan buna ilişkiye besmeleyle başlayın hep..

Aynen canım haklısın

Adet düzensizliginolanda bunu yapabilirmi

İnşallah canım sence sabah tekrar test yapayım mı
Canım yine sen bilirsin ama sürekli test yapmak çok fazla yıpratıyo bence bekle test yapsanda yapmasanda zaten adet zamanın az kalmış niye kendini sürekli test yaparak strese sokuyosun akışına bırak ben tüp bebek sonrasi 2 defa yaptim koyulasmasi gerekirken silik olduğunu görünce direk kan verdim zor zamanlar ama sabırla beklicez mecbur bu dönemde stres çok fazla etkiliyo rabbim hayırlısını versin inşallah

İnşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…