- 13 Kasım 2018
- 1.378
- 729
- 73
- 31
- Konu Sahibi Wanderlust_
Sende bu ay kullan bise kaybetmessinİnşallah canım sen hiç klomenlr hamile kaldın mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sende bu ay kullan bise kaybetmessinİnşallah canım sen hiç klomenlr hamile kaldın mı
Aynen işte adetimin olacağı zamana bağlıSende bu ay kullan bise kaybetmessin
Ilk tedavimde hamile kaldmSen klomenle hamile kaldın mi hiç
Kendin başladın doktora gitmeden dimiIlk tedavimde hamile kaldm
O zamn asilamaydi canm onla beraber kullandm bi yumurtam kendi catladi digeride catlama bylügüne olustu doktor igne verdi ovitrella. O olmasaydida bence catlardi iste. O ay asilama oldm hamilenkaldmKendin başladın doktora gitmeden dimi
32 yaşındayım 8.yıla girdikKac yasindasin kac yildir evlisin
Bebegin hocmi yok tedavi oluyomusin32 yaşındayım 8.yıla girdik
Peki ovitrelladan bir tane mi vuruldun iki tane miO zamn asilamaydi canm onla beraber kullandm bi yumurtam kendi catladi digeride catlama bylügüne olustu doktor igne verdi ovitrella. O olmasaydida bence catlardi iste. O ay asilama oldm hamilenkaldm
Yok şu an tedavi görmüyorum 2 defa tüp Bebek yaptırdık 1.tutmadi 2.de işte boş gebelik olduBebegin hocmi yok tedavi oluyomusin
Bir tanwbi tane kendi catlamisti 18 olup evde hissettim bir tanede 17 olmustu igne yaptimPeki ovitrelladan bir tane mi vuruldun iki tane mi
Normalde seninle esininbir skintisi varmi canmYok şu an tedavi görmüyorum 2 defa tüp Bebek yaptırdık 1.tutmadi 2.de işte boş gebelik oldu
Eşim de sayı morfoloji ve hareket sorunu varNormalde seninle esininbir skintisi varmi canm
Hm hayrlisiEşim de sayı morfoloji ve hareket sorunu varbende sıkıntı yok
Yok canımNormalde seninle esininbir skintisi varmi canm
Bundan sonrasi hayirlisi olsun hepimiz icindeYok canım
AmiinnnnnnBundan sonrasi hayirlisi olsun hepimiz icinde
Amin canımBundan sonrasi hayirlisi olsun hepimiz icinde
Neden kiBen Bugünden sonra diyeye vesogan suyuna baslicm