• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo, regl, pcos?

Canım yine sen bilirsin ama sürekli test yapmak çok fazla yıpratıyo bence bekle test yapsanda yapmasanda zaten adet zamanın az kalmış niye kendini sürekli test yaparak strese sokuyosun akışına bırak ben tüp bebek sonrasi 2 defa yaptim koyulasmasi gerekirken silik olduğunu görünce direk kan verdim zor zamanlar ama sabırla beklicez mecbur bu dönemde stres çok fazla etkiliyo rabbim hayırlısını versin inşallah ❤
Peki oldu mu çocuğun

Geçmiş olsun canım
Sağolasın canım o yüzden 7 yil sonra ilk defa test lerde pozitifi de gördüm beta da 7 8 binleri de gördüm ama sonuç yine hüsran rabbim ol dediği zaman hiç birşey engel olmuyo o ol demese dünyayı dolaş çare yok o yüzden hayırlısı olcaksa olsun deyip duayla önümüze bakıyoruz

Sağolasın canım o yüzden 7 yil sonra ilk defa test lerde pozitifi de gördüm beta da 7 8 binleri de gördüm ama sonuç yine hüsran rabbim ol dediği zaman hiç birşey engel olmuyo o ol demese dünyayı dolaş çare yok o yüzden hayırlısı olcaksa olsun deyip duayla önümüze bakıyoruz
Senin varmi bebk

Evet canım inşallah hersey güzel olur

Back
X