- 13 Ağustos 2020
- 1.000
- 710
- 53
- Konu Sahibi Wanderlust_
-
Sen bilirsin bence bi adetin 3 . Günü git prolaktine baktır aslanpencesi hayıt tohumu kullan sabah bi bardak akşam bi bardak günlerini değerlendir elinden geliyosa bi gün dur bi gün gir ilişkiye yumurtlamanın 2 gün önce ve sonrasıda her gün gir yumurtlama öncesi 2 gün yumurtlama günü ve sonrası 2 gün yakı yapıştır beline hemen duş alma bacaklarını dik sırt üstü yat ve sonra sağ sol yat hemen duş alma duş alırkende sıcak alma fazla spremler sıcağı sevmez. besmeleyle başla.. bunları bi ay denemekten kaybetmezsin geç döllenmede olsa Rabbim istediği zaman unmadığın anda olur iyiliğin için söylüyorum yoksa zor olduğunu biliyorum da...Sağol canım inşallah.Biz tüp bebeği deneyelim hazırlıklarımızı yaptık artık tutmazsa hayırlısı artık bir doğum kontrol kullanırım
Evet canım bu illet yumurtaları büyütmediği için sıkıntı işte sağol İnan çok güzel tavsiyelerde bulundunSen bilirsin bence bi adetin 3 . Günü git prolaktine baktır aslanpencesi hayıt tohumu kullan sabah bi bardak akşam bi bardak günlerini değerlendir elinden geliyosa bi gün dur bi gün gir ilişkiye yumurtlamanın 2 gün önce ve sonrasıda her gün gir yumurtlama öncesi 2 gün yumurtlama günü ve sonrası 2 gün yakı yapıştır beline hemen duş alma bacaklarını dik sırt üstü yat ve sonra sağ sol yat hemen duş alma duş alırkende sıcak alma fazla spremler sıcağı sevmez. besmeleyle başla.. bunları bi ay denemekten kaybetmezsin geç döllenmede olsa Rabbim istediği zaman unmadığın anda olur iyiliğin için söylüyorum yoksa zor olduğunu biliyorum da...
Klomen kullanabilirsin yumurtlaman için adetin 3. Günü başlayıp 5 gün boyunca yumurtların durumunu bilmediğim için net bişe diyemiyorum ama 5 taneden fazla kullanma eğer yumurta büyümüyosa 10 tane önerisi var fakat kontrol lazım işte 5 yeterli oluyo genelde kaş yapıyım derken göz çıkarmamalısın sen biliyosan yumurtalıkların durumunu onaa göre kendin yapabilirsin de klomen de günde bi tane ama yinede dr bi sor ha prolaktin yüksek çıkarsa doxtines hertürlü yardımcı oluyor sıkıntılarına yarım yarım pazartesi perşembe içiliyor bi kutu 2 haftaya yayılıyor.. adet olamıyosan veya düzensizde olsa tsrihi ayarla tarlusanla adet olduktan sonra başlıcaksın bunlara 3.gününden itibaren uygulanıyor...rica ederim önemli değil.Evet canım bu illet yumurtaları büyütmediği için sıkıntı işte sağol İnan çok güzel tavsiyelerde bulundun
Klomenden sonra çatlatma iğnesi yapılması şart mıKlomen kullanabilirsin yumurtlaman için adetin 3. Günü başlayıp 5 gün boyunca yumurtların durumunu bilmediğim için net bişe diyemiyorum ama 5 taneden fazla kullanma günde bi tane ama yinede dr bi sor ha prolaktin yüksek çıkarsa doxtines hertürlü yardımcı oluyor yarım yarım pazartesi perşembe içiliyor bi kutu 2 haftaya yayılıyor.. rica ederim önemli değil.
Hayır kendi çatlayabiliyor eğer hiç çatlaman yoksa ozman iğnesi yapılabilir sende hiç çatlama olmuyormu ?Klomenden sonra çatlatma iğnesi yapılması şart mı
Yani yumurtalar büyümediği için eski tedavilerde hep çatlatma iğnesi oldumHayır kendi çatlayabiliyor eğer hiç çatlaman yoksa ozman iğnesi yapılabilir sende hiç çatlama olmuyormu ?
Çatlatma iğnesi olduğunda de dedimi yumurtlama günün oluyor diyeYani yumurtalar büyümediği için eski tedavilerde hep çatlatma iğnesi oldum
Yok canımÇatlatma iğnesi olduğunda de dedimi yumurtlama günün oluyor diye
Adetin 14 .gününe denk geliyor çatlatma iğnesiÇatlatma iğnesi olduğunda de dedimi yumurtlama günün oluyor diye
İğneden sonra kontrol olmadın mı canım senYok canım
Oldum canım çatladığını söylediİğneden sonra kontrol olmadın mı canım sen
Tamam işte iğneden sonra çatlama olması lazım sıcakda etkili çatlamada ama çatlma akıntısını biliyosan onu gördüğünde çatlma olnuş oluyor testlere falan bakma fazla o akıntı önemliAdetin 14 .gününe denk geliyor çatlatma iğnesi
Aynen akıntı görünce bende hemen anlıyorum zatenTamam işte iğneden sonra çatlama olması lazım sıcakda etkili çatlamada ama çatlma akıntısını biliyosan onu gördüğünde çatlma olnuş oluyor testlere falan bakma fazla o akıntı önemli
Ozaman femara işe yaramadı bide klomen deneyebilirsinOldum canım çatladığını söyledi
Femera kullandım ama klomen değil
O oluyosa yumurtlama oluyor demektir ozmaanAynen akıntı görünce bende hemen anlıyorum zaten
Doktoruma söylerim o zaman canımOzaman femara işe yaramadı bide klomen deneyebilirsin
Ama tedaviyle işte malesef büyültüp çatlatıyoruzO oluyosa yumurtlama oluyor demektir ozmaan
Canım naptın kan verdin miTest evde yok canm 20 gnm gecti
Aynen canım büyütüyor kendi çatlıyosa iğneye gerek bile kalmıyorDoktoruma söylerim o zaman canım
Klomende büyütüyor değil mi yumurtayı büyünyüncede çatlatma iğnesi
Hayırlısı olsun canımAma tedaviyle işte malesef büyültüp çatlatıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?