Kilo, regl, pcos?

Sağol canım inşallah.Biz tüp bebeği deneyelim hazırlıklarımızı yaptık artık tutmazsa hayırlısı artık bir doğum kontrol kullanırım
Sen bilirsin bence bi adetin 3 . Günü git prolaktine baktır aslanpencesi hayıt tohumu kullan sabah bi bardak akşam bi bardak günlerini değerlendir elinden geliyosa bi gün dur bi gün gir ilişkiye yumurtlamanın 2 gün önce ve sonrasıda her gün gir yumurtlama öncesi 2 gün yumurtlama günü ve sonrası 2 gün yakı yapıştır beline hemen duş alma bacaklarını dik sırt üstü yat ve sonra sağ sol yat hemen duş alma duş alırkende sıcak alma fazla spremler sıcağı sevmez. besmeleyle başla.. bunları bi ay denemekten kaybetmezsin geç döllenmede olsa Rabbim istediği zaman unmadığın anda olur iyiliğin için söylüyorum yoksa zor olduğunu biliyorum da...

Evet canım bu illet yumurtaları büyütmediği için sıkıntı işte sağol İnan çok güzel tavsiyelerde bulundun

Evet canım bu illet yumurtaları büyütmediği için sıkıntı işte sağol İnan çok güzel tavsiyelerde bulundun
Klomen kullanabilirsin yumurtlaman için adetin 3. Günü başlayıp 5 gün boyunca yumurtların durumunu bilmediğim için net bişe diyemiyorum ama 5 taneden fazla kullanma eğer yumurta büyümüyosa 10 tane önerisi var fakat kontrol lazım işte 5 yeterli oluyo genelde kaş yapıyım derken göz çıkarmamalısın sen biliyosan yumurtalıkların durumunu onaa göre kendin yapabilirsin de klomen de günde bi tane ama yinede dr bi sor ha prolaktin yüksek çıkarsa doxtines hertürlü yardımcı oluyor sıkıntılarına yarım yarım pazartesi perşembe içiliyor bi kutu 2 haftaya yayılıyor.. adet olamıyosan veya düzensizde olsa tsrihi ayarla tarlusanla adet olduktan sonra başlıcaksın bunlara 3.gününden itibaren uygulanıyor...rica ederim önemli değil.

Son düzenleme:
Klomenden sonra çatlatma iğnesi yapılması şart mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…