- 13 Kasım 2018
- 1.378
- 729
- 73
- 31
- Konu Sahibi Wanderlust_
-
Test evde yok canm 20 gnm gectiTest yapsaydın evde bide varsa çıkar artık
İnşallah çıkar canım ne diyim hayırlısı olsun yaz mutlaka sonucunuTest evde yok canm 20 gnm gecti
Geç döllenme ise çıkmaz. Adetiniz 5 gün geçsin direk kan verin.. adınıza daha iyi olur Rabbim gönlünüze göre versin inşAllah arkadaşlarCanım valla cumartesi yada pazar günü tekrar evde test yaparım zaten artık varsa çıkar yoksa çıkmaz
Çıkarsa kan veririm
Tm canm insallahİnşallah çıkar canım ne diyim hayırlısı olsun yaz mutlaka sonucunu
Amin canım çatlatma iğnesi oldum 17 gün önce var mi geç döllenme ihtimalli bilmiyorum pek umudum yok canımGeç döllenme ise çıkmaz. Adetiniz 5 gün geçsin direk kan verin.. adınıza daha iyi olur Rabbim gönlünüze göre versin inşAllah arkadaşlar
Tamam canm işte bi hafta daha geçsin kan ver fzlada strese girme takma ozaman tam aksine oluyo Rabbim'e akışına bırak duanı et ummadığın anda oluveriyo bitkisel yollarıda denedin mi ?Amin canım çatlatma iğnesi oldum 17 gün önce var mi geç döllenme ihtimalli bilmiyorum pek umudum yok canım
Denedim ama onlarada inanmıyorum artık bitkisel yollar tutsa İnan o kadar insan tüp bebek yapmazTamam canm işte bi hafta daha geçsin kan ver fzlada strese girme takma ozaman tam aksine oluyo Rabbim'e akışına bırak duanı et ummadığın anda oluveriyo bitkisel yollarıda denedin mi ?
Canm esinin sperm sayisi iyiyse sendede bi sakinca yoksa. Simdi den tup bebek yapmDenedim ama onlarada inanmıyorum artık bitkisel yollar tutsa İnan o kadar insan tüp bebek yapmaz
Bende bu ay sonu tüp bebek tedavisi yapacam gebe olmassam randevumu aldım
Aslanpençesi hayıt tohumu ?Denedim ama onlarada inanmıyorum artık bitkisel yollar tutsa İnan o kadar insan tüp bebek yapmaz
Aynen öyleCanm esinin sperm sayisi iyiyse sendede bi sakinca yoksa. Simdi den tup bebek yapm
Sıkıntınız ne canm ?Denedim ama onlarada inanmıyorum artık bitkisel yollar tutsa İnan o kadar insan tüp bebek yapmaz
Aynen tahlillerimiz iyi canımCanm esinin sperm sayisi iyiyse sendede bi sakinca yoksa. Simdi den tup bebek yapm
Bende pcos var başka yok canımSıkıntınız ne canm ?
yok canım kullanmadımAslanpençesi hayıt tohumu ?
Yanlis anladin bence simdi yapma bi sikntiniz yoksa bende bir yil bekledim polikist overdim ben ama tüp bebek hic dsnmedim esimde bi skinti yoktu bende de o tek vardi doktor o sorun degil dedi gecer asilama oldm 6 aylikken kaybettim hemn sonra normal yollarla hamile kaldm bi oglm var bence sende hemen olmaAynen tahlillerimiz iyi canım
Tüp benek için adetli mi gidilmesi gerekiyor
Bilmiyorum canım benim yani bir kez olsun denemek istiyorumYanlis anladin bence simdi yapma bi sikntiniz yoksa bende bir yil bekledim polikist overdim ben ama tüp bebek hic dsnmedim esimde bi skinti yoktu bende de o tek vardi doktor o sorun degil dedi gecer asilama oldm 6 aylikken kaybettim hemn sonra normal yollarla hamile kaldm bi oglm var bence sende hemen olma
Asilama yap o zamnBilmiyorum canım benim yani bir kez olsun denemek istiyorum
Yaptım canım ıkı defa baharda olmadıAsilama yap o zamn
Hm hayirlisi o zamnYaptım canım ıkı defa baharda olmadı
Şu an yüksek lisansa hazırlanıyorum kafamı dağıtıyor biraz haftaya mülakatım var geçersem hiç umursamam kafam dağılırHm hayirlisi o zamn
Verdin mi kanHm hayirlisi o zamn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?