Kilo, regl, pcos?

Amin canım çatlatma iğnesi oldum 17 gün önce var mi geç döllenme ihtimalli bilmiyorum pek umudum yok canım
Tamam canm işte bi hafta daha geçsin kan ver fzlada strese girme takma ozaman tam aksine oluyo Rabbim'e akışına bırak duanı et ummadığın anda oluveriyo bitkisel yollarıda denedin mi ?

Tamam canm işte bi hafta daha geçsin kan ver fzlada strese girme takma ozaman tam aksine oluyo Rabbim'e akışına bırak duanı et ummadığın anda oluveriyo bitkisel yollarıda denedin mi ?
Denedim ama onlarada inanmıyorum artık bitkisel yollar tutsa İnan o kadar insan tüp bebek yapmaz
Bende bu ay sonu tüp bebek tedavisi yapacam gebe olmassam randevumu aldım

Aynen tahlillerimiz iyi canım
Tüp benek için adetli mi gidilmesi gerekiyor
Yanlis anladin bence simdi yapma bi sikntiniz yoksa bende bir yil bekledim polikist overdim ben ama tüp bebek hic dsnmedim esimde bi skinti yoktu bende de o tek vardi doktor o sorun degil dedi gecer asilama oldm 6 aylikken kaybettim hemn sonra normal yollarla hamile kaldm bi oglm var bence sende hemen olma

Bilmiyorum canım benim yani bir kez olsun denemek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…