- 13 Ağustos 2020
- 1.000
- 710
- 53
- Konu Sahibi Wanderlust_
-
E tamam daha yolların var kuzum tüp bebek deme hemen... d.kontrol hapı denedin mi veya dr görüşüp yakılmasını istedin mi ? Sonradan mı olşuna bişe oldum olasımı bendede var dediler çünkü..Bende pcos var başka yok canım
yok canım kullanmadım
Yakılması nasıl oluyor ve doğum kontrol hapı nasıl işe yarar canımE tamam daha yolların var kuzum tüp bebek deme hemen... d.kontrol hapı denedin mi veya dr görüşüp yakılmasını istedin mi ? Sonradan mı olşuna bişe oldum olasımı bendede var dediler çünkü..
Özelden yazarmısın bana canm biYakılması nasıl oluyor ve doğum kontrol hapı nasıl işe yarar canım
Burdan yaz canım sorun olmazÖzelden yazarmısın bana canm bi
merhaba bende sizinle aynı problemleri yaşıyordum bitkisel bir tedavi gördüm hormonlarım ve adetim düzene girdi çocuğumuzolsunistiyoruz diye bir sayfaya ulaştım instagram üzerinden tavsiyede bulundular yardımcı oldular inşallah sizde sağlığınıza kavuşursunuzHerkese selamlar, ben 22 yaşındayım. Kendimi bildim bileli aşırı kiloluyum ve ilk regl olmaya başladığımdan beri düzensiz ilerliyor. Hatta öyle ki, yılda 1 kez oluyorum diyebilirim.
Doktora gittiğimde ise, hormonlarıma bakıldı ve haşimato teşhisi konuldu. Bunun için levotiron kullanıyorum. Ayrıca yüksek kiloya bağlı insülin direncimde var onun içinde glifor kullanıyorum. Her zaman regl olamamamı kiloya bağladı doktorlar (obezite doktoru ve endokrin doktoru) ve kadın doğuma göndermedi.
2 kez ultrason yapıldı, hiçbir şey çıkmadı kist vs. Hormon sonuçlarımı da yazıyorum:
T4 0,91
Tsh 5.055
Fsh 5.35
Lh 4.32
Estradiol 46
Prolaktin 11.86
Progesteron 0.44
4 ayda da yaklaşık 20-25 kilo verdim kendi çabamla ama hâlâ bir hareket yok. Virüs yüzünden hastaneye de gitmek istemiyorum.
Haşimato da regl sorunları yapıyor diye biliyorum. Bana hiç pcos teşhisi konmadı. Benimle aynı durumda olan var mı? Sizce bende pcos var mıdır, yoksa haşimatonun etkisi mi bunlar?
Sonradan mı olmuş sizde pco ?Burdan yaz canım sorun olmaz
E tamam daha yolların var kuzum tüp bebek deme hemen... d.kontrol hapı denedin mi veya dr görüşüp yakılmasını istedin mi ? Sonradan mı oluşan bişe oldum olasımı varmış sizde ?
banada var dediler çünkü yollar aradm oradan blgim var o yüzden yardmcı olursa ne mutlu..
Canım bilmiyorum geçen sene öğrendimSonradan mı olmuş sizde pco ?
Gebelik istiyomuydunCanım bilmiyorum geçen sene öğrendim
Evet canımGebelik istiyomuydun
Dr sana demedimi doğm kntrol hapını ?Evet canım
Ya dedi ama ben kullanmadım engeller diye ama adetleri düzenlermiş bırakıncaya hamile kalmak kolaylaşırmışDr sana demedimi doğm kntrol hapını ?
Aynen öyle zaten gebelik istediğin için kullanacağın 2 ay oda 1 ay kullancan 1 hafta ara vercen bi ay daha kullancan ara verdiğinde bile kalanlar var düzenlesin pco ya yardımcı olsun diye yazıyolar zaten evet engelliyo olsa bile iyiliğin için Ama şunuda ujutma ki Rabbim nasip ettiği zaman imkansızda olsa nasip ediyo duanı eksik etme kafanı takma içini ferah tut biliyorum zor ama ne kdar strese girersen o kadar çok şey çıkar bende öyle oldu..Ya dedi ama ben kullanmadım engeller diye ama adetleri düzenlermiş bırakıncaya hamile kalmak kolaylaşırmış
Evet canım haklısın bunu düşüneceğimAynen öyle zaten gebelik istediğin için kullanacağın 2 ay oda 1 ay kullancan 1 hafta ara vercen bi ay daha kullancan ara verdiğinde bile kalanlar var düzenlesin pco ya yardımcı olsun diye yazıyolar zaten evet engelliyo olsa bile iyiliğin için Ama şunuda ujutma ki Rabbim nasip ettiği zaman imkansızda olsa nasip ediyo duanı eksik etme kafanı takma içini ferah tut biliyorum zor ama ne kdar strese girersen o kadar çok şey çıkar bende öyle oldu..
Hormonların düzgün mü ?Evet canım haklısın bunu düşüneceğim
Evet ötekilerde sıkıntı yokHormonların düzgün mü ?
Anladım canım. İlk baş ilaç tedavisini istemezsen bende ilk ay uygulamadım çünkü doğalı deneyim yoksa ilaca başlayım dedim Rabbim'e çok şükür gerek kalmadı uygularsan yaptıklarımı söyleyim bende hormon dengesizliği vardı bide ayrıyeten tümör emar falan demişlerdi düşün..Evet ötekilerde sıkıntı yok
Doğum kontrol kullan dın miAnladım canım. İlk baş ilaç tedavisini istemezsen bende ilk ay uygulamadım çünkü doğalı deneyim yoksa ilaca başlayım dedim Rabbim'e çok şükür gerek kalmadı uygularsan yaptıklarımı söyleyim bende hormon dengesizliği vardı bide ayrıyeten tümör emar falan demişlerdi düşün..
Hayır ama kullanan tanıdıklarım var o yüzden dedim sanada bana yasmin verdi bende bebek istediğim için enheller düşüncesi ile kullanmadım ama öyle değilmiş ben somradan öğrendim bunu..ilk baş doğal yolu deneyim olmadı ilaca başlarım diye düşündüm Rabbim Mucizemi verdi kuzm İnşAllah sanada gönlündekini nasip eder.Doğum kontrol kullan dın mi
Sağol canım inşallah.Biz tüp bebeği deneyelim hazırlıklarımızı yaptık artık tutmazsa hayırlısı artık bir doğum kontrol kullanırımHayır ama kullanan tanıdıklarım var o yüzden dedim sanada bana yasmin verdi bende bebek istediğim için enheller düşüncesi ile kullanmadım ama öyle değilmiş ben somradan öğrendim bunu..ilk baş doğal yolu deneyim olmadı ilaca başlarım diye düşündüm Rabbim Mucizemi verdi kuzm İnşAllah sanada gönlündekini nasip eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?