Kilo, regl, pcos?

merhaba bende sizinle aynı problemleri yaşıyordum bitkisel bir tedavi gördüm hormonlarım ve adetim düzene girdi çocuğumuzolsunistiyoruz diye bir sayfaya ulaştım instagram üzerinden tavsiyede bulundular yardımcı oldular inşallah sizde sağlığınıza kavuşursunuz

Ya dedi ama ben kullanmadım engeller diye ama adetleri düzenlermiş bırakıncaya hamile kalmak kolaylaşırmış
Aynen öyle zaten gebelik istediğin için kullanacağın 2 ay oda 1 ay kullancan 1 hafta ara vercen bi ay daha kullancan ara verdiğinde bile kalanlar var düzenlesin pco ya yardımcı olsun diye yazıyolar zaten evet engelliyo olsa bile iyiliğin için Ama şunuda ujutma ki Rabbim nasip ettiği zaman imkansızda olsa nasip ediyo duanı eksik etme kafanı takma içini ferah tut biliyorum zor ama ne kdar strese girersen o kadar çok şey çıkar bende öyle oldu..

Evet canım haklısın bunu düşüneceğim

Evet ötekilerde sıkıntı yok
Anladım canım. İlk baş ilaç tedavisini istemezsen bende ilk ay uygulamadım çünkü doğalı deneyim yoksa ilaca başlayım dedim Rabbim'e çok şükür gerek kalmadı uygularsan yaptıklarımı söyleyim bende hormon dengesizliği vardı bide ayrıyeten tümör emar falan demişlerdi düşün..

Doğum kontrol kullan dın mi

Doğum kontrol kullan dın mi
Hayır ama kullanan tanıdıklarım var o yüzden dedim sanada bana yasmin verdi bende bebek istediğim için enheller düşüncesi ile kullanmadım ama öyle değilmiş ben somradan öğrendim bunu..ilk baş doğal yolu deneyim olmadı ilaca başlarım diye düşündüm Rabbim Mucizemi verdi kuzm İnşAllah sanada gönlündekini nasip eder.

Sağol canım inşallah.Biz tüp bebeği deneyelim hazırlıklarımızı yaptık artık tutmazsa hayırlısı artık bir doğum kontrol kullanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…