Ben de evlenip netflix karsisinda kocamla pizza, abur cuburlar , kolalar, fistiklar derken birkac ay icinde cok kilo aldim konu sahibi. Ama aralikli orucla 3 ayda 13 kilo verdim. Son 2 kilom kaldi. Aralikli oruc yaparken de diyet uygulayip saglikli besleniyorum, cok olmasa da yapabildigim kadar kaslarimi korumak adina spor yapiyorum cok da guzel oluyor. Simdi cogu gitti azicigi kaldi benim konu sahibi, senin neden olmasin:))
Zaman oyle de gececek boyle de. 3 ay sonra ya yine mutsuz, ozguvensiz ben olacagim ya da aynada kendiyle barisik, kendiyle mutlu, ozguvenli bir kadin gorecegim diye motive et kendini. Yedigim herseyin tadini fazlasiyla biliyorum zaten, yemesem ölürmuyüm ama yersem basaramam de.. kilom icin , sagligim icin, vucudumun saglikli calismasi icin yememem gerekiyor. Iki dakika surmeyen zevk icin neden kendimin daha iyi hali olamiyim, bu kadar pis bogazmiyim, bu kadar iradesiz miyim, bu kadar kendime saygim, vucuduma sevgim yok mu benim de . :))) unutma hicbir yemek aynadaki fit sen kadar lezzetli ve mutlu edici degildir.