How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Kilo problemi

Yakın zamanda doktora gideceğim zaten kan tahlili için, ufak bir sağlık problemi olduğundan şüpheleniyorum çünkü. Ondan sonra dediğiniz gibi sağlıklı beslenmeye çalışırım elimden geldiğince. Spor salonu pek mümkün değil şu an benim için, bebeğim var. Bakacak kimse yok. Onun sayesinde evdeki hareketlilik yeterince spor olur benim için herhalde 😂
Eve yuruyus bandi alabilirsiniz, hic olmadi birsuru video var internette ordan yardim alip egzersiz yapabilirsiniz.

Ben 4 ay kadar oluyor diyetisyene başladım. Ondan 2 hafta sonra da spora. Spor bir ay sonra etkisini gösterdi zaten. 4 kilo verdiysem gibi göründü ve hiç aa yiyeyim demek gelmedi içimden. Sonra sigarayı bıraktım acayip yemeye başladım. Off şiştim acayip kilo aldım diyordum ki 1 ayda 3 kilo almışım o yemeye. Spora da devam ettim ama. Spor çok etkiliyor vücudu iyi yönde.
Yedim derken de öyle böyle yemek değil yani sürekli bir yeme halinden bahsediyorum. Acılı 2 döner 1 saat sonra dondurma sonra film karşısında yeme sonra ekmek arası bir şeyler vs vs vs…
Bende o şekilde aşırı yiyorum ve bunu 3 senedir kademeli artırarak midemi kocaman yaptım..

Şöyle düşünseniz: Zaten yemiştim ben bunlardan, bugüne kadar çok yedim yemesem de olur 😁 çikolata neyse de makarna çok önemsiz birşey ya.
Biber,domates soslu yoğurtlu makarna önemsiz olur mu mesela ya? Ben öyle seviyorum başkası da başka soslu sever.
Ne bileyim mantarlı kremalı yer, fırında kaşarlı yer, penne soslu yer.
Makarnayı güzelleştiren sosu zaten hiç de insanı çekmeyen bir özelliği yok diyemeyiz öyle bakınca.

Biber,domates soslu yoğurtlu makarna önemsiz olur mu mesela ya? Ben öyle seviyorum başkası da başka soslu sever.
Makarnayı güzelleştiren sosu zaten hiç de insanı çekmeyen bir özelliği yok diyemeyiz öyle bakınca.
Ama olmuyor böyle 😂 Kalkıp makarna pişiresim geldi 🫣

Ben bol salçalı öyle seviyorum ki ömür boyu onunla beslenebilirm

Bende o şekilde aşırı yiyorum ve bunu 3 senedir kademeli artırarak midemi kocaman yaptım..
Eee o zaman spora ağırlık verin. 3 senede midenizi kocaman yaptıysanız 3 ayda vücudunuzu spora hayli hayli alıştırırsınız.
Sporla sonrası geliyor zaten. Önemli olan kendine bahaneler bahaneler ve bitmek tükenmeyen bilmez bahaneler bulmamak.

Ama şimdi oldu mu ya? Biz soğutmaya çalışırken 😊 Haftada bir serbest gün yapıp makarna ile kullanabilir bu hakkını bence ☺️

Eee o zaman spora ağırlık verin. 3 senede midenizi kocaman yaptıysanız 3 ayda vücudunuzu spora hayli hayli alıştırırsınız.
Sporla sonrası geliyor zaten. Önemli olan kendine bahaneler bahaneler ve bitmek tükenmeyen bilmez bahaneler bulmamak.
Aynen ya bahane. Kocama kızdım yiyim , temizlik yaptım kahveyle çikolata yiyim, cocuk uyudu ödül verim kendime vs vs .. spor cidden şart. Refluden tut bi sürü rahatsızlık yaşıyorum çok yemekten.

Merhabalar
Eskiden aşırı dikkat eden ideal kilosunda olan biriydim. Son 3 yıldır çok fazla yemem asla dikkat etmemem sayesinde çok kilo aldım ve çok mutsuzum. İkinci cocuk düşünüyorum kilo vermen gerek önce diyor doktorlar.. Şuan 86 kiloyum ve diyete aralikli oruca vs. başlasam da en fazla iki haftaya çikolataya gömülmüş buluyorum kendimi. Çok değil 60 kilo olsam çok mutlu olacağım.. Aşırı yeme problemini çözebilen varsa öneriler tecrübeler hepsine açığım..
Valla ben hayatımı spora adamış ilkokulda hentbola başlamış biri olarak 55 kiloyum zaten :D Ha yiyorum çikolata, cips vs. ama brokoli, ıspanak, kereviz kısaca sebzeleri de çok severim sağlıklı beslenirim genellikle. Ama kilo almıyorsam bunu sporuma borçluyum tabi dinç tutuyor enerjik olmanı sağlıyor diğer şekil kilo vermen zaten çok yavaş ve sağlıksız. Arkadaşım 65 ten 52 ye düştü yattığı yerden ama tuz, un, şekeri çıkardı hayatından bırak çikolata yemeyi asla karbonhidrat tüketmezdi. Fakat şuan ölü gelin gibi dolaşıyor ortalıkta :D Yemek yemiyor iştahı kesilmiş halsiz, kansız bu gerçekten çok daha sağlıksız ve çocuk istese onu da etkileyecek. Aşırı yeme problemini sen çözeceksin azalta azalta bırakacaksın mecbur. Şunu iç bunu ye demem doğru olmaz.

Ama şimdi oldu mu ya? Biz soğutmaya çalışırken 😊 Haftada bir serbest gün yapıp makarna ile kullanabilir bu hakkını bence ☺️
Çikolata neyse de makarna ne denmiş ben de ikisi de ilgi çekici dedim:) çikolataya ısındırıp makarnadan mı soğutacağız bilemedim orayı. Tatlı krizi daha kötü bence çünkü

Valla ben hayatımı spora adamış ilkokulda hentbola başlamış biri olarak 55 kiloyum zaten :KK70: Ha yiyorum çikolata, cips vs. ama brokoli, ıspanak, kereviz kısaca sebzeleri de çok severim sağlıklı beslenirim genellikle. Ama kilo almıyorsam bunu sporuma borçluyum tabi dinç tutuyor enerjik olmanı sağlıyor diğer şekil kilo vermen zaten çok yavaş ve sağlıksız. Arkadaşım 65 ten 52 ye düştü yattığı yerden ama tuz, un, şekeri çıkardı hayatından bırak çikolata yemeyi asla karbonhidrat tüketmezdi. Fakat şuan ölü gelin gibi dolaşıyor ortalıkta :KK70: Yemek yemiyor iştahı kesilmiş halsiz, kansız bu gerçekten çok daha sağlıksız ve çocuk istese onu da etkileyecek. Aşırı yeme problemini sen çözeceksin azalta azalta bırakacaksın mecbur. Şunu iç bunu ye demem doğru olmaz.
Ben lisede ölü gelin gibi zayiflamistim hakikaten kötüydüm yemek yemiyodum bi dönem de sporla güzel beslenerek zayıflamstim hayatımda en güzel göründüğüm dönemdi. Çok haklısın gerçekten.

Acaba insülin direnciniz mi var? Çünkü iştah ve tatlı yeme isteği insülünden kaynaklanabiliyo. Dahiliyeciye bir sıkıntım için gitmiştim insülin direnci çıktı doktor ilaç verdi. Acaba bir kan tahlili mi yaptırsanız bilemedim.

Back