Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende 21 yasindayim boyum 1.64 kilom 48-49-50 arasinda gidip gelior ideal kilom 55 ama bi 50 yi gecemedim cokmu zayifim acaba herkes dio zayifsin zayifsin insani deprosyana sokuolar bide ewliyim herkes kaynanama dior gelinin zayif iyice strese sokuyorlarbide kilo al biraz kadina benze demiolarmi offff yadelirtiolar insani...sanki bilerek almiorum sanki cocuk gibi duruorum bole kadina benze falan diyince dokunuor insana...kiloyu ne yapacan zamanla alirsin demiolarda anca laf sokuo millet...
ama senin kilon gayet normal,zayıf değilsin ki.Zaten yaşın da genç,55 bence çok fazla olur.Tabi balık etli olmak istiyorsan bilmem.
yaşım 25 boyum 1.70 kilom 50 zayıfım ama tam tersi kilo almak istemiyorum 48 fln olmaya çalışıyorum
zayıflığı çok seviyorum sanki kio alırsam çirkinleşirim gibi geliyor takıntı var her gün tartılıyorum birşey yerken hesaplıyorum çoğu şeyi yemiyorum hayatımdan çıkarttım.
172 boy 54-55 kilo arası gidip geliyorum..
Allahtan yüzüm toplu, göstermiyorsun zayıflığını, yanaklısın diyor herkes ,ordan yırtıyorum yani ama 38 beden olmaktansa daha dolu dolu olmayı tercih ederdim özellikle de alt bacaklarım için.. çırpı gibi maşaallah :sss
bilmem sanki zayifim giydigm seyler uzerime otursun diorum ve genelde hep zayif oldugumu soyluyolar doktorada gittim ideal kilon 55 dedi biraz balik etli olsam iyidir ama nerrdeee...bide bebek dusunuorum o yuzden biraz almaliyimda nasil?
bebek için önceden kilo almana gerek yok ki... bebekle beraber alırsın bol bol...benim boyum da 165
ben de 45 kiloyla hamile kaldım şimdi vermek için uğraşıyorum.... gerçi doğumdan çınınca 55 tim sonradan aldım ben....
ahhh ahhh şimdi eski kiloma dönmek için uğaraşıyorum...2 de bebeğim var kim ne derse desin ben 45 e döneceğim.. ben öyle mutluyum çünkü..