Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben 31 yaşındayım boyum 1.58 kilom 48 .. bende kilo almak istiyorum ama alamıyorum.arkadaşlar sizce kaç kilo olsam boyuma göre normal olur.
beni görmüş olsanız normal olmadığını anlardınız :) kollarım ve bacaklarım çok ince ya.ve ben 59 kilo olduğum zamanları biliyorum öğrencilik dönemimde.ozaman bile bana zayıfsın diyorlardı.ama ben 55 kilo olmak hedefindeyim.kilo aldığım zaman yanak ve göğüs bölgemden alıyorum ama hedefim kol kalça bacak.ve gerçekten çok zayıf görünüyorum.boyum uzun olduğu için
15 yaş 1.66 boy 47 kilo
Ben 22 yasindayim, 1.65 boyum, 50 kiloyum. Bide 17 aylik oglum var herkesin bana zayifsin zayifsin demesinden biktim!!!
canım bence o kadar takma ben 21 yaşındayım 172 boy ve son bomba 46 kiloyum :) Takma kimseyi bak ben şişman insanlara bakıp ya böyle yağlarım sallansa diyorum ve teselli ediyorum kendimi
1.73 boy,58 kilo ://
Hatta eşim her yemek sonrası uzatta kollarını dişimdeki et parçasını alıyım diyo :) Umursamıyorum.