• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo Almaya Çalışanlar Yaşınızı, Boyunuzu ve Kilonuzu Yazar mısınız?

arkadaşlar 14 yaşındayım 40 kiloyum boyum da 165 falan çok zayıfım kilo almak istiyorum fakat bir türlü alamıyorum önerilerinizi bekliyorum deneyimlerinizi paylşaır mısınız:43:

ayy bu düşük kiloları gördükçe daha çok krize girdim:52::52:
ben 23 yaşında
1.65 boyunda
72 kilodayım
ama bu sene böyle oldu normalim 60 62 falan zayıflayamıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:52:

94 doğumluyum yani 17 yaşındayım. Boyum 1.55 kilom 37 =(
ve çok zayıf olduğum için sanırım göğüslerim de çok küçük, 75 falan değil yani o kadar küçük =(
çok üzülüyorum , kilo alırsam belli göğüslerimde büyür diye düşünüyorum .

Son düzenleme:
bende öyleyim durmdan yemek yemek istiyorum neden acaba

metabolizmamız hızlı bizim zaten o yüzden kilo alamıyoruz yaa.:50:
bide benim bi arkadaşım var diyetisyene gitti kilo vermek için sık sık ye demiş doktor, sık sık yersen metabolizma hep çalışır o zaman da kilo verirsin.. ama o azcık azcık yiyo hep kıyamam :5: ve 2 haftada 4 kilo verdi... bizim de sık sık ama çok yememiz lazım.. ama bazı yerden sonra yoruluyo insan yemek yemekten.. ben çok yoruluyorum şahsen :1:
bi de çok susuyorum ben günde 2 sürahi bitiriyorum tek başıma... yazlar da geldi ya halimiz yamann..

Selam kizlar, vallah her derde deva gibisiniz... Forumda cok uzun süreli üye degilim, bugünde biraz konulari gezim dedim yok yok yani :)

Kilo problemine gelince: 25 yasindayim, boyum 1.76 ve kilom 58 felan su an. 60 ideal kilom ama yinede memnunum...
Bundan bi kac sene önce hayatim biraz stresliydi, 51 / 52 kiloya düsmüstüm. Doktora gittim bi sürü testlerden gectim, hic biseyiniz yok dediler..
Kafam rahatlayinca 55 kiloya felan geldim, oda cok yemek yiyodum, aksamlarida tok karnimla mutlaka findik fistik cips felan filan.
Derken okul bitti ise basladim.. Cok stressliydi ilk zamanlarda, kahvalti yapip cikiyodum ve saatlerce dogru dürüst bisey yemiyodum. Aksam eve geliyodumki annecigim sagolsun cesit cesit yemekler hazirlamis...
Bu sekilde ben farkinda olmadan kilo aldim
Hic saglikli degil aslinda ama ben böyle aldim, su an yine istahim acik genelikle cok yiyorum bazi günler canim bisey fazla yemek istemiyor ama ne aliyorum nede veriyorum

Benim boyum da 1.50 kilom 41.
43 kilo filan olsam normal olacak sanırım. Boyum kısa zaten :1:

Son düzenleme:
metabolizmamız hızlı bizim zaten o yüzden kilo alamıyoruz yaa.:50:
bide benim bi arkadaşım var diyetisyene gitti kilo vermek için sık sık ye demiş doktor, sık sık yersen metabolizma hep çalışır o zaman da kilo verirsin.. ama o azcık azcık yiyo hep kıyamam :5: ve 2 haftada 4 kilo verdi... bizim de sık sık ama çok yememiz lazım.. ama bazı yerden sonra yoruluyo insan yemek yemekten.. ben çok yoruluyorum şahsen :1:
bi de çok susuyorum ben günde 2 sürahi bitiriyorum tek başıma... yazlar da geldi ya halimiz yamann..

aynen gerçekten bende bazen yoruluyorum yemek yemekten iki üç saatte bir yemezsem midemden acayip sesler gelio:66: o yüzden yemek zorunda kalıorum ama ben fazla su içemiyorum günde 3 bardak ancak içiyorumdur inşallah derdimize bi çare buluruzz..:61:

Back