• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo Almaya Çalışanlar Yaşınızı, Boyunuzu ve Kilonuzu Yazar mısınız?

170 boyundayım ve kilom 48-49 arası gidip geliyor
ve 20 yaşındayım

birçok kişi beğenirken fiziğimi birçok kişide çok zayıf olduğumu söylüyor
aslında çok kötü değilim
ama 3-4 kilo alsam süper olacak

bu aralar her akşam bol mayonezli kızartma yiyorum ve değişim var bunu görüyorum
2 hafta devam edicem umarım br işe yarar

Son düzenleme:
ya fast foodlar kilo aldrr aldrmsnda (ne kadar ben almsmda :D ) sağlıklı alınmıyo ki hani bende diyetsyene gitmeyi düşünyrm aslnda kilo almak için 4-5 kilo falan sağlıklı bi şklde alrsm belli bi yerde toplanmz ve diğer kötü etklrdende kurtlrm diye düşünyrm:/

yaş:19 boy:1.72 kilo şuanda 52 :) 48 kilolardaydım hatta bi ara 46ya bile düşmüştüm bende hiç kilo alamıyodum :) son 2 ayda 52ye çıktım:D mutluym tartıdan inmek istemiyorum:D hedef 55:):) sırrı kahvaltı:):) düzenli kahvaltı ve aara öğünleri çoğalttım mesela kahvaltıdan sonra hemen meyva yiyrm öğle yemeğinden sonra çikolta veya cips gece yatmadan yemek yiyorum .. sporada başladım iştahım arttı :34:

17 yaşındayım 1.83 boyundayım ve 55 kiloyum .. 5kilo almak istiyorum ama ne kadar yersem yiyim olmuyo :(

boyum 1.65 yaşım 24 vede kilom 48 :(

bende kilo almak istiyorum şimdiye kadar ne denediysem olmadı :(

bunun bir yolu yokmu kızlar ya :43:

kızlar bende aynı dertten muzdaribim..:( yaşım 32, boyum 1.65, kilom 50..... bu 50 kiloya daha yeni ulaştım...nasıl mı? bikere yumurtalıklarımda kist olduğu için doğum kontrol hapı kullanıyorum bunun yanında B12 vitamini içiyorum ve hiçbir yemek ayırt etmeden yiyorum...heeee birde gece yatmadan yemek yiyorum.. Ben yazın 44 kiloydum şimdi 50 kiloya çıktım eşimde bende çok memnunuz. :56:

bende 20 yaşındayım 45kiloyum boyum 164 valla arkadaşlar bu ara kilo alyıor gibiyim gece 12de yemek yiyorum napyım midemin genişlemesi lazım:59:

Yaşım 18,Boyum 1.66 ve 52 kiloyum. Göğüsün g si yok popo yok :50: Uzun inceee bir yoldayımmm :52:

yaşım 30 boyum 1.62 civarı. yaşlandıkça küçülüyormuş insan:) 48 i geçemiorum pek. hayatımda bir dönem 50 oldum oda fazla yağlı süt yada sütlaç gibi şeyler tüketere. şimdi yapamıyorum. zor geliyor. aslında isteyince oluyor bu iş

yaşım 19
kilom 45
boyum 155

bebe biskvsinden ypyrum hergce yyrum ve kilo alıyorum.alamayanlara duyrulur.bnde alamaynlardım ama artık alıyorum :)44 klydum 46 ya dayanıyrum znndersm :) zayıfım küçüğm ama cok sükür popo ve göğüs fna dgl :)

boyum 172 veeee kilom ise 47 :((( hiç ama hiç iştahımda yokkk tatlıı hiç yiyemiorum kusuyorum yasaa en sevdiğim acı ve ekşidir ... ve işin en kötüsü drden yeni geldim kızlar 50 kiloyu geçmemem lazım hayatım boyunca kilo almak için uğraşmıştım ama şimdi dr kilo alırsam diyabet hastası olma ihtimalimin yüksek olduğunu söledi.. genetikmiş.... ağlamak istiyorum kemik yığınından farksızım:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::14::14::14::14::14::14::14: :14:

91 doğumluyum. 1.60 / 42 kiloyum. Oyy bu 6 kilo yeter de artar bana. Allahım sen hepimize kilo kilo kilolar ver :)

Boy : 1.60
Kilo : 45 :59: ben memnunum aslında ama çevremdekiler, çok zayıfsın hiç yemek yemiyor musun vs. moralimi bozuyorlar :95:

benim boum 180
kilom 56 şuanda
yaşım da 17

ama şu aralar kendimi durduramıyorum hep yemek görünce yiyesim geliyo :nazar: :61:

Back