Kilo Almaya Çalışanlar Yaşınızı, Boyunuzu ve Kilonuzu Yazar mısınız?

bende 22 yaşında 1.67 boyunda 45 kiloyum bazen çok zayıfım biraz alayım diyorum sonrada yaş ilerledikçe illaki kilo alınır diyorum.umursamıyorum artık sağlıklıyım ya önemli olan o

ben 170 50 kiloyum ya bacaklarda popoda sorun yokta üst kısım çok zayıf :/ kürdan kollar

ben 170 50 kiloyum ya bacaklarda popoda sorun yokta üst kısım çok zayıf :/ kürdan kollar

Biraz kol çalış şekerim, o kürdan kollardan hemen kurtulursun :) tombul ve sarkmış kollardansa zayıf ama hafif kaslı kollar çok daha güzel görünür...

20 yaşındayım 1.62 boyum var 1 ay öncesine kadar 44 kiloydum şimdi 50 kiloyum 55 olsam mükemmel olcak ama haaala zayıfım

benim durumum biraz faklı 18 yasındayım kanser tedavisi gördüm
tedaviden önce boyum 170 kilom 58 di.şimdi boy 170 kilo 42 tedavim biteli 6 ay oldu ve hala kilo alamıoyorum

tedaviden önce boyum 170 kilom 58 di.şimdi boy 170 kilo 42 tedavim biteli 6 ay oldu ve hala kilo alamıoyorum

tatlım gecmıs olsun benımde babam kanser ve nasıl basa cıkacagımızı bılmıyoruz ....sen ne zorunu basarmıssın umarım bununda ustesınden gelırsın allah saglk versın gerısı kolay tekrar gecmıs olsun

tesekkür ederim canım,merak etme babanda atlatıcaktır moralini yüksek tutsun yeter :)

28 yaşındayım 1 60 boyum kilom 42. balık yağı-hapı, iğneler macunlar vs. denenediğim şey kalmadı ama kilo alamıyorum. sanırım bünye maselesi.

Tedaviden sonra kilo almak 1.5 seneyi buluyor bir tanem, sabır...Çok geçmiş olsun...

20 yaşındayım 1.62 boyum var 1 ay öncesine kadar 44 kiloydum şimdi 50 kiloyum 55 olsam mükemmel olcak ama haaala zayıfım

44 Kiloyken evet zayıfmışsın ama 50 kilo şu an zayıflık sınırının gayet üzerinde, 55 olduğundada bırak zayıflığı bildiğin balık eti olacaksın...sizin zayıflık ölçünüzü gerçekten anlamıyorum...boy-kilo=20 ise zayıfsınızdır bu bmi denen sersem şeye takılmayın 1.62 boy 62 kilo için hala normal değer veriyor halbuki şişmanlık sınırı :)

boyum tam olarak 154 kilom da 46 kalçam geniş ve üst bedenim küçük oldugundan herkes beni çok zayıf sanıyor ayrıca bacaklarımda cok ince tüm yağ kalçamda:'(

sonuna kadar katılıyorum,ben de anlam veremiyorum ,herkes 10 farkı baz alıyor ama değil işte.

arkadaşlar meraba ben 21 yaşındayım 1.63 boyum war 45 kiloyum.5sene öncesine kadar gayet iyiydim ama son 5 yıldır 45-46 kiloyum.4-5 kilo alsam daha ii olacağını düşünüyorum??

bende 21 yasindayim boyum 1.64 kilom 48-49-50 arasinda gidip gelior ideal kilom 55 ama bi 50 yi gecemedim cokmu zayifim acaba herkes dio zayifsin zayifsin insani deprosyana sokuolar bide ewliyim herkes kaynanama dior gelinin zayif iyice strese sokuyorlarbide kilo al biraz kadina benze demiolarmi offff yadelirtiolar insani...sanki bilerek almiorum sanki cocuk gibi duruorum bole kadina benze falan diyince dokunuor insana...kiloyu ne yapacan zamanla alirsin demiolarda anca laf sokuo millet...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…