ben 170 50 kiloyum ya bacaklarda popoda sorun yokta üst kısım çok zayıf :/ kürdan kollar
Biraz kol çalış şekerim, o kürdan kollardan hemen kurtulursun :) tombul ve sarkmış kollardansa zayıf ama hafif kaslı kollar çok daha güzel görünür...
benim durumum biraz faklı 18 yasındayım kanser tedavisi gördüm
tedaviden önce boyum 170 kilom 58 di.şimdi boy 170 kilo 42tedavim biteli 6 ay oldu ve hala kilo alamıoyorum
tatlım gecmıs olsun benımde babam kanser ve nasıl basa cıkacagımızı bılmıyoruz ....sen ne zorunu basarmıssın umarım bununda ustesınden gelırsın allah saglk versın gerısı kolay tekrar gecmıs olsun
benim durumum biraz faklı 18 yasındayım kanser tedavisi gördüm
tedaviden önce boyum 170 kilom 58 di.şimdi boy 170 kilo 42tedavim biteli 6 ay oldu ve hala kilo alamıoyorum
20 yaşındayım 1.62 boyum var 1 ay öncesine kadar 44 kiloydum şimdi 50 kiloyum 55 olsam mükemmel olcak ama haaala zayıfım
44 Kiloyken evet zayıfmışsın ama 50 kilo şu an zayıflık sınırının gayet üzerinde, 55 olduğundada bırak zayıflığı bildiğin balık eti olacaksın...sizin zayıflık ölçünüzü gerçekten anlamıyorum...boy-kilo=20 ise zayıfsınızdır bu bmi denen sersem şeye takılmayın 1.62 boy 62 kilo için hala normal değer veriyor halbuki şişmanlık sınırı :)
valla canm ben 19 yasındayım 42 kıloyım ben napıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?