Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kilo Almaya Çalışanlar Yaşınızı, Boyunuzu ve Kilonuzu Yazar mısınız?
slm arkadaşlar.bir ara bende müzdariptim bu dertten ama sonucu bir hekime giderekten buldum.inanın şuan çok mutluyum.25 yaşındayım şuan.57 kiloyum.boyumda 1.64.bir dönem okadar zayıflamıştımki anlatamam size.çok üzülüyordum.öyle bir duruma gelmiştiki kilo almaktan başka birşey düşünmüyordum.derken doktora gittim.(hastaneden nefret eden ben)yapılan testlerde genetik anemi tespit edildi.ciddi bişey değil.kan sayısının normalin altında olması oluyor.aneminin en önemli özelliği iştahsızlık yapması.belirtim.doktorum bir kan ilacı verdi.birde iştah açıcı yazdı.yalnız iştah açıcım uykuda yapıyordu söyleyim.o dönem.47 kiloya düşmüştüm ve abartmayım 3 ayda 10 kilo aldım.ilacın yan etkisinden şişmedim belirtim.aklınıza öyle birşey gelmesin.tamamiyle doğal yollardan yemek yiyerekten aldım.tabiki şimdi ilaçlarımı bıraktım.hangi ilacı kullandınız diye sormayın.çünkü,ben doktora giderken bana sadece iştah açıcı vericeğini tahmin etmiştim.ama birde baktıkki genetik anemiymişim.yani demem o ki,doktora gidin kan idrar tahlilinizi yaptırın.bazen ani kilo kayıpları hiç olmadık bir rahatsızlığın habercisi olabilir.
170 cm 56 kilo, 28 yaşındayım,1 yıl önce doğum yaptım.doğuma 80 kiloyla girdim,ama bir yılda eski kiloma döndüm,ama hala emziriyorum belki bundandır,bilemiyorum 3-5 kilo alsam yeter...
bende kılo ıstıyorum 166 boy.. 47,500 kılom var.. (
su bontavımıdır nedrı o nasıl acep kızlar yaa
bnmde ıkı bucuk yasında oglum var cok hareketlıı bazen yemek yemeyı unutuyorummm
arkadaşlar size güzel bi önerim var ben de 1.70 boyunda ve 52 kiloyum.. geçen ay 50 kiloydum yakında evlenceğim için biraz kilo almam gerekiyo bu yüzden uzman bi doktora gittim ve bana Prakten şurup verdi yanında iğne ve hap da verdi.. Prakten acayip iştah açıyo onun sayesinde 2 kilo aldım. aranızda inanmayanlar olursa alıp deneyebilir farkı görceksiniz isterseniz nette de araştırabilirsiniz