Kilo Almaya Çalışanlar Yaşınızı, Boyunuzu ve Kilonuzu Yazar mısınız?

aynı durumda olan biri de benim yamafoldumben yaşım 20 boyum 165 ve 41 kiloyum. temmuz ayında 47 kiloydum ve ağustosta 41 olduğumu gördüm tartılınca. üstelik bir de diyetisyenden liste almıştım. ayda bana 2 kilo aldıracaktı yediklerim. üstüne daha da fazla bozuldu midem sürekli birşeyler yemekten. bi ara hatta yediklerimi de çıkarır olmuştum.mafoldumben şu an tartılmaya korkuyorum.eyvahedigeldismile

DeliAsk bence kilon suan cok ideal,bende 170 cm boyundayim ve kilom 60,boyumuza gore olmamiz gereken ideal kilo 58-63 arasi degisiyor.Tabi bu biraz yapi ile de alakali bir durum.Ben suan bakildiginda ideal kiloda duruyorum hatta birazda gobegim var.Bu arada onceki sayfalari okumadim yazildimi bilmiyorum ama Prakten adli ilac muthis derecede istah aciyor ama yan etkisi asiri uyuma istegi.Calismayan bayanlar icin oldukca etkili bir cozum:lepi:

kızlar bana kızacaksınız ama çoğunuzun kilosu normal geldi bana..tabi beden kitle endeksine bakmak lazım 19 altı zayıf oluyor..
bende 1.73 boyundayım genelde 64-63lerde gezinirim.ama gönlümden geçen 55 hatta 53 falan..o zaman fizik çok düzgün olur..bende kendimi böyle beğenmiyorum..çevremdekiler çok iyisin fiziğin düzgün diyorlar ama ben kendimi şişman görüyorum

ramazanda düzenli yemek yediğim için 1 kilo aldım..ekmeği çok yiyodum yemekten sonra tatlı sonra meyve derken 1 kilo alabildim kızlar boyum 168 kilom 56 şu an ideal kilomdayım..bence psikolojik olarak yemeye odaklanmak lazım ben öle yaptım en azından..bide pekmez yiyemeyen arkadaşlar tahin katarsanız daha güzel oluyo tavsiye ederim.

Son düzenleme:

en az 60kg mu olmalı.benim boyum 1.70 50 kiloyum 24 yaşındayım.takıntımı atamıyorum 52 olsam yine rej,m yapıp veriyorum çirkin oldum diye.ama kış geldi ya donuyorum kollarım incecik.ne yapsam acaba çok ta yiyemiyorum midem ağrıyor.

evet canim suan ki kilom ideal... öbür türlü hem boylu hem de zayif olunca safinaza benziyor insan :bbo:

bu psikolojik bir durum olabilir sen de... 1.70 boyda 52 kiloda kendini cirkin bulman cok ciddi bir durum olabilir canim... hic takinti yapma.. baktin bu durumun ilerliyor. lütfen bir psikologa git...

ah ah bende zayıfım diyetisyene gittim bana da liste verdi hergün bunları ye diyeboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile

60-68 mi akannehir

Ben 33 yaşaındayım,bir kızım var ve 43 kiloyum.Boyum 1.63

bende 20yasındayım 165 boylarındayım 43kiloydum 41 e düştüm mafoldumben napıcamı bilmiyorum diyetisyene gittim 3günlük yediklerimi yazdırdı bana gramı gramına tekrar gel dedi gittigimde kocamaan bir liste verdi elime. ohaoldumsmile

Dün tartıldım verdiğim kiloları geri almışımsositososito
Malum okula başladım düzene oturdu herşey.Bir de 45 olabilsem bu sene içinde..

26 yaşındayım 165 boyum 48 kilom 1 yaşında oğlum var ama kilom yok çökmüşsün diyorlar ve hep yorgun görünüyormuşum kilo almam kanlanıp canlanmam lazım yardımm...

19 yaşındayım boym 1.63 kilom 52-53 değişiyor normal mi bilmiyorum bilmiyorumkismile

ay kızlar daha yaşlarınız cok küçük hele bir evlenin bir cocuk dogurun o zmanada ben nasıl zayıflıycammm:) diyeceksiniz merak etmeyın gencliğinizin yadını cıkarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…