pekmez yiyemyorm midem bulanyoo :sinifsinif: ya bilmyorm azıck hasta olnca 5 kilo brden pat die gidiyoooo bilmiyorumkismile adet kanamam düzensizdi kist var yumrtalğmda.. 29 gün boyunca aralksz adet gördm ve smdi 41 kiloym.. blmyorm nolcak yaknda 30lara düşecem sanrm cok mutzmmmmmmmm mafoldumben
Boy 1.70 kilom 59... ama!!! Bundan 3-4 ay öncesine kadar 53 kiloydum.. azimle yemeye devam ettim.. ve yavas yavas aldim... azcikk birseye benzemeye basladim... birazcik daha almaliyim... 1.70 boyundakiler ortalama 60-68 kg olmasi gerekiyor... yediklerimi siralayim.. bol bol kek pasta.. ara ögün olarak tabii... makarna, kizartma, manti ve böregi bolca tüketin...
DeliAsk bence kilon suan cok ideal,bende 170 cm boyundayim ve kilom 60,boyumuza gore olmamiz gereken ideal kilo 58-63 arasi degisiyor.Tabi bu biraz yapi ile de alakali bir durum.Ben suan bakildiginda ideal kiloda duruyorum hatta birazda gobegim var.Bu arada onceki sayfalari okumadim yazildimi bilmiyorum ama Prakten adli ilac muthis derecede istah aciyor ama yan etkisi asiri uyuma istegi.Calismayan bayanlar icin oldukca etkili bir cozum:lepi:
en az 60kg mu olmalı.benim boyum 1.70 50 kiloyum 24 yaşındayım.takıntımı atamıyorum 52 olsam yine rej,m yapıp veriyorum çirkin oldum diye.ama kış geldi ya donuyorum kollarım incecik.ne yapsam acaba çok ta yiyemiyorum midem ağrıyor.
Boy 1.70 kilom 59... ama!!! Bundan 3-4 ay öncesine kadar 53 kiloydum.. azimle yemeye devam ettim.. ve yavas yavas aldim... azcikk birseye benzemeye basladim... birazcik daha almaliyim... 1.70 boyundakiler ortalama 60-68 kg olmasi gerekiyor... yediklerimi siralayim.. bol bol kek pasta.. ara ögün olarak tabii... makarna, kizartma, manti ve böregi bolca tüketin...
Ben 33 yaşaındayım,bir kızım var ve 43 kiloyum.Boyum 1.63
bilmiyorumkismile evet öyle canim.60-68 mi akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?