• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo Almaya Çalışanlar Yaşınızı, Boyunuzu ve Kilonuzu Yazar mısınız?

arkadaşlar yine ben biraz sabırsızım galiba bugün sabah aç karnına yine tartıldım ve24ünde 45,600 olan kilom bugün 28inde 46,300 olmuş kaydirigubbakcemile2

arkadaşlar yine ben biraz sabırsızım galiba bugün sabah aç karnına yine tartıldım ve24ünde 45,600 olan kilom bugün 28inde 46,300 olmuş kaydirigubbakcemile2

süper gidiyosun canım ya aman nazar değmesin sen böle söledikçe benımde başlayasım geliyo içmeye ama oruç tutarken daha da zorlanırım diye içemiyorum :)

kızlar bugün yine tartıldım47,250 kilo olmuşum ya 2 haftada 1 kilo alırım diye hesaplamıştım ama 2 günde 950 gram almışım ya bu harika benim için:teytey:

ya bende başlamak istiyorummmmm ama oruç tutarken bi işe yarar mı ki eyvahedigeldismile

canım ben bir hafta tuttum oruç daha sonra çok zorlandım hem mide problemim var hemde yoğun çalıştığım için tutamadım oruç ve daha sonra bu ilacı aldım yani hem oruç hem bu ilaç olmaz gibi geliyor az kaldı ramazanın bitmesine istersen ramazandan sonra başla tavsiye ederim bide aşırı bişi yemiyorum ya herzamanki şeyleri yiyorum iştah falan açmadı nasıl kilo alıyorum anlamış değilim CADIARZU

canım ben bir hafta tuttum oruç daha sonra çok zorlandım hem mide problemim var hemde yoğun çalıştığım için tutamadım oruç ve daha sonra bu ilacı aldım yani hem oruç hem bu ilaç olmaz gibi geliyor az kaldı ramazanın bitmesine istersen ramazandan sonra başla tavsiye ederim bide aşırı bişi yemiyorum ya herzamanki şeyleri yiyorum iştah falan açmadı nasıl kilo alıyorum anlamış değilim CADIARZU

üzümünü ye bağını sorma misali :1: ben biyerde okumuştum metabolizmayı yavaşlatıyomuş die belki ondandır neysede almışsın ya güzel olan o. bende sabrediyim o zaman biraz da bayramda başlarım.
bizi haberdar etmeye devam kaydirigubbakcemile3

boy 1.65 kilo genellikle 50 olmajkla birlikte bazen 49 48 bazen 50,50lerde oiliyorum ama 51i bulamadım hiç ve geçemedim. kilo almaya çalışıyorum hedefim 55.

arkadaşlar bontavi için iştah açmadı ama kilo alıyorum demiştim ya bugün 18.gün ve iştahım açıldı:dance: ama ben bütün gün işyerinde olduğum için aralarda bişiler yiyemiyorum çok yoğun çalışıyorum ve büroda bişiler yemek yasak akşam olupta eve gidene kadar açlıktan ölüyorum ya senağlama şu aralar keşke çalışmasaydım der oldum.bu arada bayramdan sonraya sabrediyorum tartılmıyorum bayramdan sonra inş iyi haberlerle dönücem. bol gelen pantalonlarım tam gelmeye başladı :teytey:

arkadaşlar bontavi için iştah açmadı ama kilo alıyorum demiştim ya bugün 18.gün ve iştahım açıldı:dance: ama ben bütün gün işyerinde olduğum için aralarda bişiler yiyemiyorum çok yoğun çalışıyorum ve büroda bişiler yemek yasak akşam olupta eve gidene kadar açlıktan ölüyorum ya senağlama şu aralar keşke çalışmasaydım der oldum.bu arada bayramdan sonraya sabrediyorum tartılmıyorum bayramdan sonra inş iyi haberlerle dönücem. bol gelen pantalonlarım tam gelmeye başladı :teytey:

nasıl sabrediyosun tartılmadan ben senden daha çok merak ediyorum her seferinde bakıyorum yazmışmısın diye eyvahedigeldismile

nasıl sabrediyosun tartılmadan ben senden daha çok merak ediyorum her seferinde bakıyorum yazmışmısın diye eyvahedigeldismile

canım kendimi zor tutuyorum ya bana kalsa hergün tartılırım ama kilomda düşme olursa moralim bozulursa diye korkuyorum bilmiyorumkismile onedenle sabredip bayramdan sonra tartılacam

Ben; 21 yaşındayım 52 kiloyum,boyum1.67
Bence sen çokta zayıf değilsin üzülme zamanla kilo alırsın.kaydirigubbakcemile5

off gittikce eriyorm ben ya okudm da bu konuyu açtğmda 46 kiloymuşm şmdi 41! eriyorm resmen.. cok mutsuzm ne zaman kilo alacam ben yaa offf yeter artk ya bıktm bu durmdan!!!!!!! :(((((((((((((((((

Back