Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1.70 boyundayım 43 kilodayım
arkadaşlar yine ben biraz sabırsızım galiba bugün sabah aç karnına yine tartıldım ve24ünde 45,600 olan kilom bugün 28inde 46,300 olmuş kaydirigubbakcemile2
kızlar bugün yine tartıldım47,250 kilo olmuşum ya 2 haftada 1 kilo alırım diye hesaplamıştım ama 2 günde 950 gram almışım ya bu harika benim için:teytey:
ya bende başlamak istiyorummmmm ama oruç tutarken bi işe yarar mı ki eyvahedigeldismile
canım ben bir hafta tuttum oruç daha sonra çok zorlandım hem mide problemim var hemde yoğun çalıştığım için tutamadım oruç ve daha sonra bu ilacı aldım yani hem oruç hem bu ilaç olmaz gibi geliyor az kaldı ramazanın bitmesine istersen ramazandan sonra başla tavsiye ederim bide aşırı bişi yemiyorum ya herzamanki şeyleri yiyorum iştah falan açmadı nasıl kilo alıyorum anlamış değilim CADIARZU
arkadaşlar bontavi için iştah açmadı ama kilo alıyorum demiştim ya bugün 18.gün ve iştahım açıldı:dance: ama ben bütün gün işyerinde olduğum için aralarda bişiler yiyemiyorum çok yoğun çalışıyorum ve büroda bişiler yemek yasak akşam olupta eve gidene kadar açlıktan ölüyorum ya senağlama şu aralar keşke çalışmasaydım der oldum.bu arada bayramdan sonraya sabrediyorum tartılmıyorum bayramdan sonra inş iyi haberlerle dönücem. bol gelen pantalonlarım tam gelmeye başladı :teytey:
nasıl sabrediyosun tartılmadan ben senden daha çok merak ediyorum her seferinde bakıyorum yazmışmısın diye eyvahedigeldismile
canım kendimi zor tutuyorum ya bana kalsa hergün tartılırım ama kilomda düşme olursa moralim bozulursa diye korkuyorum bilmiyorumkismile onedenle sabredip bayramdan sonra tartılacam