• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo Almaya Çalışanlar Yaşınızı, Boyunuzu ve Kilonuzu Yazar mısınız?

off gittikce eriyorm ben ya okudm da bu konuyu açtğmda 46 kiloymuşm şmdi 41! eriyorm resmen.. cok mutsuzm ne zaman kilo alacam ben yaa offf yeter artk ya bıktm bu durmdan!!!!!!! :(((((((((((((((((

canım hayırdır bir rahatsızlığın mı var ya çok kilo vermişsin dikkat et canım ya iştahsızlık falan mı çekiyorsun. pekmez falan ye canım benim

canım hayırdır bir rahatsızlığın mı var ya çok kilo vermişsin dikkat et canım ya iştahsızlık falan mı çekiyorsun. pekmez falan ye canım benim

pekmez yiyemyorm midem bulanyoo :sinifsinif: ya bilmyorm azıck hasta olnca 5 kilo brden pat die gidiyoooo bilmiyorumkismile adet kanamam düzensizdi kist var yumrtalğmda.. 29 gün boyunca aralksz adet gördm ve smdi 41 kiloym.. blmyorm nolcak yaknda 30lara düşecem sanrm cok mutzmmmmmmmm mafoldumben

pekmez yiyemyorm midem bulanyoo :sinifsinif: ya bilmyorm azıck hasta olnca 5 kilo brden pat die gidiyoooo bilmiyorumkismile adet kanamam düzensizdi kist var yumrtalğmda.. 29 gün boyunca aralksz adet gördm ve smdi 41 kiloym.. blmyorm nolcak yaknda 30lara düşecem sanrm cok mutzmmmmmmmm mafoldumben

canım daha 17 yaşındasın bende senin yaşlarında aynıydım 41 42 hep o kilodaydım şimdi 45in altına düşmüyorum canım ama tabi bu kiloda yeterlimi tabi yetmiyor biraz daha alabilsem çok iyi olacak ama deniyoruz işte bakalım 26dan sonra metabolizma yavaşlıyor kilo alımı başlıyor dediler daha 3 senem var bakalım 50 kilo ve üstünde sabit kalabilecem mi. canım tedavi görmüyor musun kist için bence ihmal etme canım oda çok etkiler seni daha çok iştahsız olursun ben hastalanıncaya kadar yerim ama adet görünce karın ağrısı bel ağrısı hiç bişi yiyemem.hele 29 gün sürmesi çok uzun canım ondan vermiş olabilirsin kilo

boy 158 cm kılo 42 yas 20 .. 9-10 kılo almam lazım.. alamıyorummmmmmmmm. annem halam ewlenırken hep 45 kılodalarmıs 35den sora alırsın sende dıolar.nabım ben 35 den sora sımdı lasım bana :(bilmiyorumkismile

20 yaşındayım boyum 1,52:çok üzgünüm:
Kilo?..Bir 45'i görebilsem desem..mafoldumben

görürsün canım neden göremeyesin ben bu sefer anladım ki işin büyük kısmı istemek de yatıyo ramazanda 49 dan 48.2 ye düşmüştüm bayramdan beri inat ettim şimdi 49.7 yim ve öle kolay kilo alabilen bir insanda deilimdir

görürsün canım neden göremeyesin ben bu sefer anladım ki işin büyük kısmı istemek de yatıyo ramazanda 49 dan 48.2 ye düşmüştüm bayramdan beri inat ettim şimdi 49.7 yim ve öle kolay kilo alabilen bir insanda deilimdir

Yaz tatili bana yaramıyor,okula giderken uyanma saatim belli uyuyacağım saat belli,zaten iştah da yok bakalım okulun açılmasını bekliyorum kendimi zorlayacağım bu sefer..İnşallah başarırım.:bbo:

Yaz tatili bana yaramıyor,okula giderken uyanma saatim belli uyuyacağım saat belli,zaten iştah da yok bakalım okulun açılmasını bekliyorum kendimi zorlayacağım bu sefer..İnşallah başarırım.:bbo:

sana tavsiye tartıl yaz onu bi kenara sonra belirli aralıklarla tekrar tartıl bi hafta 15 gün ne olursa insan bikaç yüz gram aldığını bile görünce seviniyo

mrb arkadaşlar bende zayıfım boyum 168 kilo 52 ince uzun bir şeyim erkez fala kiloalrından şikayet edrken ben olmayan kilolarımdan şikayet ediyorum arkadaşlar benimle kıyaslama yaptıklarında onlar fazla kilolardan ben olmayan kilolardan komplekse girer oldum yüzümde uzun zayıf olduğum zaman pek hoş durmuyor kilo almak istiyorum etkili ve kesin çözümleriniz var mı

canım bontaviye başladın mı ramazandan sonra başlıyacam demiştin. ben çok ağır bir grip geçiriyorum antibiyotik kullanırken başka bişi içmek istemedim yan etki olabilir diye baya ara verdim devam etsem mi acaba ya aldığım kilolarıda verdim galiba hastalık yüzünden tartılamıyorum korkudan ya bilmiyorumkismile:çok üzgünüm:

canım bontaviye başladın mı ramazandan sonra başlıyacam demiştin. ben çok ağır bir grip geçiriyorum antibiyotik kullanırken başka bişi içmek istemedim yan etki olabilir diye baya ara verdim devam etsem mi acaba ya aldığım kilolarıda verdim galiba hastalık yüzünden tartılamıyorum korkudan ya bilmiyorumkismile:çok üzgünüm:

çok geçmiş olsun iyiki kullanmamışsın sağlığından önemlimi, başladım canım ramazanın ilk günü kilo da almaya başladım benım iştahım çabuk açıldı psikolijik sanırım ama bi sorun var sabah kalkınca benım midem bulanıyo nedense yemek yiyince geçio

çok geçmiş olsun iyiki kullanmamışsın sağlığından önemlimi, başladım canım ramazanın ilk günü kilo da almaya başladım benım iştahım çabuk açıldı psikolijik sanırım ama bi sorun var sabah kalkınca benım midem bulanıyo nedense yemek yiyince geçio

canım aynı şey bendede oluyordu acıkınca midem acayip bulanıyordu bıraktım geçti sanırım ilacı içtikten sonra yarım saati geçirmeden hemen yemek yemek gerekiyor

Boy 1.70 kilom 59... ama!!! Bundan 3-4 ay öncesine kadar 53 kiloydum.. azimle yemeye devam ettim.. ve yavas yavas aldim... azcikk birseye benzemeye basladim... birazcik daha almaliyim... 1.70 boyundakiler ortalama 60-68 kg olmasi gerekiyor... yediklerimi siralayim.. bol bol kek pasta.. ara ögün olarak tabii... makarna, kizartma, manti ve böregi bolca tüketin...

Son düzenleme:
Back