- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
off gittikce eriyorm ben ya okudm da bu konuyu açtğmda 46 kiloymuşm şmdi 41! eriyorm resmen.. cok mutsuzm ne zaman kilo alacam ben yaa offf yeter artk ya bıktm bu durmdan!!!!!!!((((((((((((((((
canım hayırdır bir rahatsızlığın mı var ya çok kilo vermişsin dikkat et canım ya iştahsızlık falan mı çekiyorsun. pekmez falan ye canım benim
pekmez yiyemyorm midem bulanyoo :sinifsinif: ya bilmyorm azıck hasta olnca 5 kilo brden pat die gidiyoooo bilmiyorumkismile adet kanamam düzensizdi kist var yumrtalğmda.. 29 gün boyunca aralksz adet gördm ve smdi 41 kiloym.. blmyorm nolcak yaknda 30lara düşecem sanrm cok mutzmmmmmmmm mafoldumben
20 yaşındayım boyum 1,52:çok üzgünüm:
Kilo?..Bir 45'i görebilsem desem..mafoldumben
görürsün canım neden göremeyesin ben bu sefer anladım ki işin büyük kısmı istemek de yatıyo ramazanda 49 dan 48.2 ye düşmüştüm bayramdan beri inat ettim şimdi 49.7 yim ve öle kolay kilo alabilen bir insanda deilimdir
Yaz tatili bana yaramıyor,okula giderken uyanma saatim belli uyuyacağım saat belli,zaten iştah da yok bakalım okulun açılmasını bekliyorum kendimi zorlayacağım bu sefer..İnşallah başarırım.:bbo:
görürsün canım neden göremeyesin ben bu sefer anladım ki işin büyük kısmı istemek de yatıyo ramazanda 49 dan 48.2 ye düşmüştüm bayramdan beri inat ettim şimdi 49.7 yim ve öle kolay kilo alabilen bir insanda deilimdir
canım bontaviye başladın mı ramazandan sonra başlıyacam demiştin. ben çok ağır bir grip geçiriyorum antibiyotik kullanırken başka bişi içmek istemedim yan etki olabilir diye baya ara verdim devam etsem mi acaba ya aldığım kilolarıda verdim galiba hastalık yüzünden tartılamıyorum korkudan ya bilmiyorumkismile:çok üzgünüm:
çok geçmiş olsun iyiki kullanmamışsın sağlığından önemlimi, başladım canım ramazanın ilk günü kilo da almaya başladım benım iştahım çabuk açıldı psikolijik sanırım ama bi sorun var sabah kalkınca benım midem bulanıyo nedense yemek yiyince geçio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?