• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo Almaya Çalışanlar Yaşınızı, Boyunuzu ve Kilonuzu Yazar mısınız?

ahh kızlar keşke imkan olsada hepinize bir bir versem kilolarımdan :sinifsinif: bende eskiden istediğim gibi rahat verirdim şimdi hiç veremiyorum çok çok aç kalmam gerekiyor...boyum 1.65 ve 72 kiloyum son 1 ayda 4-5 kilo aldım.. Allah yardımcınız olsun. inşallah biran önce istediğiniz kilolara ulaşırsınız bende istediğim kiloya düşerim (amin):Saruboceq::Saruboceq:

önce bi aminnnn diyelimm:1: heralde tüm zayıfların duyduğu cümle bu...ahhh ben sana verebilsem keşke...ahhh ahhh nerde öle bişi olsa etraf doludakaydirigubbakcemile3

önce bi aminnnn diyelimm:1: heralde tüm zayıfların duyduğu cümle bu...ahhh ben sana verebilsem keşke...ahhh ahhh nerde öle bişi olsa etraf doludakaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 evet ama gönül istiyo işte.. dün gazetenin bir sayfasında bitkilerle ilgili yazılar vardı ve birtane bitkida yememzlikten dolayı kilosuz olmayanlar için(yani yediği halde kilo alamayanlar için) bitkinin suyu ve banyosu tavsiye ediliyordu ma eşim atmış o gazete sayfasını:sinifsinif: burada paylaşaktım kısmette yokmuş napalım..:çok üzgünüm:

slm arkadaşlar, ben 25 yaşında 1.64 boyunda ve 46 kilodayım. ben de kilo almak istiyorum..10 gündür bontavi kilo aldırıcı kullanıyrm.4-5 gün önce tartıldım.bir değişiklik yoktu ama umutsuzluğa da kapılmak istemiyorum.iştahım açıldı gibi ama bakalım..bekleyip göreceğiz..

slm arkadaşlar, ben 25 yaşında 1.64 boyunda ve 46 kilodayım. ben de kilo almak istiyorum..10 gündür bontavi kilo aldırıcı kullanıyrm.4-5 gün önce tartıldım.bir değişiklik yoktu ama umutsuzluğa da kapılmak istemiyorum.iştahım açıldı gibi ama bakalım..bekleyip göreceğiz..

zamanla inşallah faydasını görürsün. bizide haberdar et :)

yaşım 21.
1.62 boyunda 42 kiloyum.
ideal kilo değerlerine göre en az 50 olmam gerekiyormuş.
aslında çok sıska durmuyorum gibi geliyor bana ama herkes kilo al diyip duruyor.
nasıl olacak bilmiyorum ya.:çok üzgünüm:

yaşım 21.
1.62 boyunda 42 kiloyum.
ideal kilo değerlerine göre en az 50 olmam gerekiyormuş.
aslında çok sıska durmuyorum gibi geliyor bana ama herkes kilo al diyip duruyor.
nasıl olacak bilmiyorum ya.:çok üzgünüm:

canım benim boyum 160 ken 52 kilo olmam gerekiyor ben şimdi hesapladım senin 59 kilo falan olman gerekiyorbilmiyorumkismile

canım benim boyum 160 ken 52 kilo olmam gerekiyor ben şimdi hesapladım senin 59 kilo falan olman gerekiyorbilmiyorumkismile

haklısın ben de internetten ideal kilo cetveline bakmıştım 50-65 kilo arası olmam normalmiş.
ideal kilo 54 diyor ama en az 50 kilo olmam lazımmış.
ben 1 kilo alamıyorum. nasıl 55-60 olacağimi hiç bilmiyorum.
sen nasıl kilo almaya çalışıyorsun?
işe yarayan bir şeyler var mı yoksa doktora mı gitmem gerekiyor artık?bilmiyorumkismile

haklısın ben de internetten ideal kilo cetveline bakmıştım 50-65 kilo arası olmam normalmiş.
ideal kilo 54 diyor ama en az 50 kilo olmam lazımmış.
ben 1 kilo alamıyorum. nasıl 55-60 olacağimi hiç bilmiyorum.
sen nasıl kilo almaya çalışıyorsun?
işe yarayan bir şeyler var mı yoksa doktora mı gitmem gerekiyor artık?bilmiyorumkismile

canım doktora gidip hormon testi kan talili falan yaptırabilirsin. ama diyetisyene gitmeni önermem çünkü bana 3500kalorilik bir diyet listesi verdi ya zaten bizim iştahımız olsa bunların hepsini yeriz. hiç birşeyi yememezlik yapmıyoruz ki sadece iştah olmadığından az yiyoruz.ben şimdi bontavi kilo aldırıcı aldım bir haftadır kullanıyorum ve 600gram almışım birhafta sonra yine 600gram alırsam 2 haftada bir kilo ayda 2 kilo almış olacam tabi gün geçtikçe iştahımda açılıyor belki daha fazla kilo alabilirim 1 ayda:teytey:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 evet ama gönül istiyo işte.. dün gazetenin bir sayfasında bitkilerle ilgili yazılar vardı ve birtane bitkida yememzlikten dolayı kilosuz olmayanlar için(yani yediği halde kilo alamayanlar için) bitkinin suyu ve banyosu tavsiye ediliyordu ma eşim atmış o gazete sayfasını:sinifsinif: burada paylaşaktım kısmette yokmuş napalım..:çok üzgünüm:

sağlık olsun napalımm..bi banyo yapmadığmız kalmıştı kilo için zaten onuda yapardıkkaydirigubbakcemile3 nese sen ver bizde alalım inş...senin verdiğinide alabilsek ne güsel olur işte.. boşa gitmezz...zemuszemus

canım doktora gidip hormon testi kan talili falan yaptırabilirsin. ama diyetisyene gitmeni önermem çünkü bana 3500kalorilik bir diyet listesi verdi ya zaten bizim iştahımız olsa bunların hepsini yeriz. hiç birşeyi yememezlik yapmıyoruz ki sadece iştah olmadığından az yiyoruz.ben şimdi bontavi kilo aldırıcı aldım bir haftadır kullanıyorum ve 600gram almışım birhafta sonra yine 600gram alırsam 2 haftada bir kilo ayda 2 kilo almış olacam tabi gün geçtikçe iştahımda açılıyor belki daha fazla kilo alabilirim 1 ayda:teytey:

doktora gitmem en iyisi o zaman.
zaten demir eksikliği vardı bende.
demir hapı kullandığım dönem baya bir açılmıştı iştahım. daha kontrole gitmedim.
yine öyle olurum umarım.
hepimiz kilo alırız inş. ama ilerde zayıflamak isteyeceğimiz kadar değil.kaydirigubbakcemile5

22 yaşındayım. boyum 1.82 kilom 51. çok yemek yiyorum. ama hiçbir şekilde kilo almıyorum. tiroitlerimde hiçbir problem yok şükürler olsun ki. anneminde kilosu gençliğinde benim gibiymiş.artık ne yesem şaşırdım,. kilo alamıyorum. 1 kilo bile alsam en kısa zamanda onu da veriyorum. insanlar bana imreniyorlar, kilo alma falan diyorlar, çok iyi birşey olduğunu zannediyorlar böyle olmayı. ama bu şekilde kendimi biraz rahatsız hissediyorum. gören de hiç yemek yemiyorum zannediyor :( 5 kilo bile alsam benim için yeterli. eğer bu durumda olup kilo alabilmiş olanlar varsa, nasıl yaptıklarını paylaşabilirler mi acaba? :))

Canım benim 1.70 boyum 50 kilom. 1ay önce bi ilaca başladım. Kilomu ölçmedim ama kesin 53olmuşumdur. Boyumuz uzun olduğu için bize 10kilo falan gerekiyor ki aldığımız fark edilsin.. Ben de kalça yok kalça tarafımdan almaya çalışıyorum. Biraz aldım hissediyorum ama dediğim gibi 10kilo gibi yüksek kilolar almadıkça belli olmaz çünkü çok zayıfız..

canım ilacın adını verebilir misin yada biraz ipucu :)

kaydirigubbakcemile2 Tabi canım p_ _ _ _ _n bayanssulusmile

boyum 1.76 , kilom 50 bıktım artık ne kadar zayıfsın lafını duymaktan mafoldumben

eyvahedigeldismileCanım aynı şekilde ben de bıktım bilmiyorumkismile Uğraşıyoruz bakalım kilo alabilecek miyiz..

ben birara carlson balık yağı kapsülünü kullanmıştım. 1-2 kilo aldım. tam işe yaramaya başlamıştı ki hapım bitti. eczanelerde de baktım bulamadım. insana dinçlik veriyor, ben daha iyi hissetmiştim kendimi.hapı kullanırken saçıma, başıma, gözlerime ve saçlarıma bir güzellik, parlaklık gelmişti. ama hap bitti, kilo gitti, hepsi gitti. bu hapı kullanmanızı tavsiye ederim.kullanıp işe yaradığını görmesem tavsiye etmem. tabi bir de bünyeden bünyeye fark ediyor. bende işe yaradı ama başka bir arkadaşımızda aynı etkiyi göstermeyebilir. bunu da denemeden göremeyiz tabiki :)
sonuç itibariyle fasulye sırığı halimle yaşamaya devam ediyorum :(

Back