Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahh kızlar keşke imkan olsada hepinize bir bir versem kilolarımdan :sinifsinif: bende eskiden istediğim gibi rahat verirdim şimdi hiç veremiyorum çok çok aç kalmam gerekiyor...boyum 1.65 ve 72 kiloyum son 1 ayda 4-5 kilo aldım.. Allah yardımcınız olsun. inşallah biran önce istediğiniz kilolara ulaşırsınız bende istediğim kiloya düşerim (amin):Saruboceq::Saruboceq:
önce bi aminnnn diyelimm heralde tüm zayıfların duyduğu cümle bu...ahhh ben sana verebilsem keşke...ahhh ahhh nerde öle bişi olsa etraf doludakaydirigubbakcemile3
slm arkadaşlar, ben 25 yaşında 1.64 boyunda ve 46 kilodayım. ben de kilo almak istiyorum..10 gündür bontavi kilo aldırıcı kullanıyrm.4-5 gün önce tartıldım.bir değişiklik yoktu ama umutsuzluğa da kapılmak istemiyorum.iştahım açıldı gibi ama bakalım..bekleyip göreceğiz..
yaşım 21.
1.62 boyunda 42 kiloyum.
ideal kilo değerlerine göre en az 50 olmam gerekiyormuş.
aslında çok sıska durmuyorum gibi geliyor bana ama herkes kilo al diyip duruyor.
nasıl olacak bilmiyorum ya.:çok üzgünüm:
canım benim boyum 160 ken 52 kilo olmam gerekiyor ben şimdi hesapladım senin 59 kilo falan olman gerekiyorbilmiyorumkismile
haklısın ben de internetten ideal kilo cetveline bakmıştım 50-65 kilo arası olmam normalmiş.
ideal kilo 54 diyor ama en az 50 kilo olmam lazımmış.
ben 1 kilo alamıyorum. nasıl 55-60 olacağimi hiç bilmiyorum.
sen nasıl kilo almaya çalışıyorsun?
işe yarayan bir şeyler var mı yoksa doktora mı gitmem gerekiyor artık?bilmiyorumkismile
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 evet ama gönül istiyo işte.. dün gazetenin bir sayfasında bitkilerle ilgili yazılar vardı ve birtane bitkida yememzlikten dolayı kilosuz olmayanlar için(yani yediği halde kilo alamayanlar için) bitkinin suyu ve banyosu tavsiye ediliyordu ma eşim atmış o gazete sayfasını:sinifsinif: burada paylaşaktım kısmette yokmuş napalım..:çok üzgünüm:
canım doktora gidip hormon testi kan talili falan yaptırabilirsin. ama diyetisyene gitmeni önermem çünkü bana 3500kalorilik bir diyet listesi verdi ya zaten bizim iştahımız olsa bunların hepsini yeriz. hiç birşeyi yememezlik yapmıyoruz ki sadece iştah olmadığından az yiyoruz.ben şimdi bontavi kilo aldırıcı aldım bir haftadır kullanıyorum ve 600gram almışım birhafta sonra yine 600gram alırsam 2 haftada bir kilo ayda 2 kilo almış olacam tabi gün geçtikçe iştahımda açılıyor belki daha fazla kilo alabilirim 1 ayda:teytey:
canım ilacın adını verebilir misin yada biraz ipucu :)
boyum 1.76 , kilom 50 bıktım artık ne kadar zayıfsın lafını duymaktan mafoldumben