merhaba hanımlar ben 20 yaşındayım bir buçuk senelik evliyim 5 aylık oğlum var sezeryan ile doğum yaptım 42 kilo ile hamile kaldım 52 kilo ile doğum yaptım doğumdan sonra kilo verdim şimdi 42 kiloyum bana hormon troid guatr vesaire her tahlil yapıldı temiz çıktı ben iştahsız olduğum için kilo alamıyorum yemeden kilo almanın yoku yok mu nolur bana yardım edin 20 senedir zayıf yaşamaktan bıktım zayıfım halsizim güçsüzüm yorgunum bitkinim ayakta zor duruyorum bana ne önerirsiniz cevaplarınızı bekliyorum
Söylediğinize kendiniz bile inanamamışsınız belli 'yemeden kilo almanın' mümkünatı yok, yiyip kalori almadan nasıl kilo alınsın?
Ben de 42 idim boyum 158, 21 yaşındayım
Şu an 48 kiloyum az önce tartıldım:) ama bol bol yemek gerekiyor
3 ana öğün 3 ara öğün şart bol meyve bol fındık fıstık şart
Gece yatmadan cicibebe yemek epey etkili
Ben bu kiloyu 1 1,5 ayda aldım, ilk 2 hafta öğünlerimiz attıra artıra midemi genişlettim
Önceden Hamburger menülerinde sadece hamburgeri güyerdim onu da bitiremezdim şimdi ise koca hamburgeri yiyip patatesi bitirip içeceği de içiyorum herkesten önce sonra milletin patatesinden otlanıyorum
Ne güzel ki hiç bir sağlık sorununuz yok, bol bol yemekten başka çare yok ilk başlarda yavaş yavaş artırın ki geri tepmesin mideniz
İştah açmak için gece yatmadan ve sabah kalkınca bir kaşık pekmez çok iştah açıyor