- Konu Sahibi yaban gxuxlxux
- #1.501
tamam o zaman vereliniortak
güzel bir gün diliyorum herkese kaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam o zaman vereliniortak
günaydınlar fıstıklı kurabiyeler .......:1hug:
umarım hepimizde hedefledigimiz kiloda oluruz ....hihoyyyt
kilo almak için sizlere önerebilecegim bir iki kural var bizlerin kilo almamak için yapmadıgımız şeyler mesela ....buyrunnnnnnnnn
kendimden gözledigim düzensiz yemek yemek bunların başında geliyor eger iki ögün arasında sindirmeden tekrar bişi yersen bu kiloya dönüşüyor . yada akşama kadar uzunbir süre aç kalıp akşama fazla yemek yemekte anında kiloya dönüşen bi durumdur .....
vedeşekeri yükselten yiycekler bunları biliyorsunuzdur büyük ihtimal . beyaz un, saf şeker . pirinç, makarna ,mısır ,karpuz ,kavun ,üzüm bunlar dogal şekeri yüksek besinler . bide birebir şeker yüklemesi yapan besinler var tabi tatlılar. çukulata hamur işleri vs.
elinizden geldigi kadar beslenmenizi yukardaki dogal şekeri yüksek besinlerden yaparsanızcokacimcoook kilo almanızın kolaylaşacagına eminim ....gamyoncuiremsu:1hug:
kolay gelsin ...
merhaba arkadaşlar nasılız bugun
sagol canım sen nasılsın? canım sen yarısmamıza katılmıyormusun?
ii olmaya gayret ediyorum bide kilo aldıgımı anlarsam deymeyin keyfime
katılırım tabi canım
1,60 canım
olmaz sa neden bugün acıkmadım daha[/QUOTE
düzenli içmek gerekir ama 1 günden bişey olmaz bence canım ya psikolojik olabilir belki, bende hafta sonu içemedim 1 gün akrabada kaldik içemedim öyle bariz bir değişiklik olmadiyiceğimi yedim yine
tartıldınmı bu aralar