- Konu Sahibi yaban gxuxlxux
- #1.521
bencede sık sık tartılmak lazım ben buna karar verdim kilo vermeye başlıyınca hemen yemek yemeye başlıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam kızlar. Ben ramazann başndan beri yarım kiloda kaldım ama buda iyi çünkü şuan hiçbişey yapmıyorum şurup,ekstra vs. Ramazandan sonra gerekli herşeyi (vitamin,bebe bisküvisi delikafadulden, fıstık ezmesi vs.) toparlayıp tam bir diyete giricem inş. Berfincim bu yarışma hep devam etsin ya ben belki ilk hafta katılamayabilrm ama sonraki haftalar girmeye çalşrm..
bizede yardımm nasıl aldın o kiloları ne yedin ne içtin. kilo sadece göbekte toplanmıyor mu ?? ne önerirsin bizeda yol göster :dance:
canım ilk önce yemek saatlerini bi ayarla derim ben kahvaltımı 10 da yapardım kahvaltımda kalorisi yüksek şeyler tüketirdim mesela tereyağ reçel gibi v.s aralarda büskivi meyve suyu yerdim öğle yemeğimi 3 te yerdim özel bişey yemene gerek yok evde ne pişiyosa onu yerdim aralarda atıştırırdım ve akşamda yatarken yemekten sonra ek bişeyler yer öle yatardım ballı süt içerdim mesela iğrenç gelebilir ama çiğ yumurta kırardım içine koyabildiğim kadarda bal böyle devam ettim 1.5 ay her öğün aç karnına yada tok fark etmiyo yani XXX içerdim 2 ölçek yanında balık yağı ve XXX (b12 vitamini dahada kilo aldırır)bu şekilde aldım dolu dolu geçirdim bu 1.5 ayı ben geçen nisan ayında yaptım bunları ve şuan sabit bi kilom var burda arkadaşlar vardı eskilerden şuan pek göremiyorum geçen sene olduğu için pek yoklar sanırım biz hepimiz sıkı bi yarışa girmiştik ve çoğumuzda istediğimiz neticeyi aldık şunuda sölemek isterimki ben önceden çok zayıftım ve pantolonumun altına 4 eşortman giyerdim siz tahmin edin herneyse şuan her şey yolunda inş aydınlatıcı olmuşumdur
1.5 ay yeterli oldu sorulara açığım:))a.s.
kızlar bişi sorucam ben hergün sütün içine iki çorba kaşığı harnup pekmezi katıp içiyorum. ama bi haberde şunu okudum. ikisi birbirinin değerini yok ediyor muş yani benim içtiğim sütlü pekmez boşa mı gidiyor. hem ben ayrı da içemem ki :çok üzgünüm:
kızlar bişi sorucam ben hergün sütün içine iki çorba kaşığı harnup pekmezi katıp içiyorum. ama bi haberde şunu okudum. ikisi birbirinin değerini yok ediyor muş yani benim içtiğim sütlü pekmez boşa mı gidiyor. hem ben ayrı da içemem ki :çok üzgünüm:
kızlar günde 3 kase yogurtta iyi oluyormus hemde demir eksikligini gideriyormus benim kuzende zayıf 3 kase yogurtla kendime gelmeeye basladım dedi deneyim isterseniz bendede diyet iyi gidiyor iştaah gelio yerine maşallah
evet cnm öle bişi var benimde annem hemşire öle sölemişti süte karıştırınca pekmezi sütün etkisi kayboluo demişti ama bende karıştırıorm walla akşam yatarken 2 çorba kaşığı bal 2 çorba kaşığı pekmez ama sahurdada sade sütü içiorm onun içindeki demiride aliim die
[sıze="2"][ı]canım ilk önce yemek saatlerini bi ayarla derim ben kahvaltımı 10 da yapardım kahvaltımda kalorisi yüksek şeyler tüketirdim mesela tereyağ reçel gibi v.s aralarda büskivi meyve suyu yerdim öğle yemeğimi 3 te yerdim özel bişey yemene gerek yok evde ne pişiyosa onu yerdim aralarda atıştırırdım ve akşamda yatarken yemekten sonra ek bişeyler yer öle yatardım ballı süt içerdim mesela iğrenç gelebilir ama çiğ yumurta kırardım içine koyabildiğim kadarda bal böyle devam ettim 1.5 ay her öğün aç karnına yada tok fark etmiyo yani XXX içerdim 2 ölçek yanında balık yağı ve XXX (b12 vitamini dahada kilo aldırır)bu şekilde aldım dolu dolu geçirdim bu 1.5 ayı ben geçen nisan ayında yaptım bunları ve şuan sabit bi kilom var burda arkadaşlar vardı eskilerden şuan pek göremiyorum geçen sene olduğu için pek yoklar sanırım biz hepimiz sıkı bi yarışa girmiştik ve çoğumuzda istediğimiz neticeyi aldık şunuda sölemek isterimki ben önceden çok zayıftım ve pantolonumun altına 4 eşortman giyerdim siz tahmin edin herneyse şuan her şey yolunda inş aydınlatıcı olmuşumdur[/ı][/sıze]
bi dakika bi karışıklık oldu kbra90 sütün etkisi kayboluyor demiş emekli_ pekmezi demiş hangisi doğru, gerçi ben uyguluyorum yani karıştırarak içiyorum etkisinide görüyorum ama
pekmezin mi sütün mü etkisi gidiyor. Sütün gitse gene iyi çünkü sütü gene içerim ama pekmezi boş içemem ki cadıarzu
süper bi kilo alma önerisi ben XXX içtim XXX daha etkili anında iştah açıyo yokhh böyle bişey kıslar mutlaka deneyin derim ben.b vitamini kombinasyonuda iştahı açar aşırı zayıfsanız ve kafanıza takıyosanız moralinizi düzeltir.sinir uçlarını besler .
Ben et falanda yemem zor oluyo kilo almak
pekmezin mi sütün mü etkisi gidiyor. sütün gitse gene iyi çünkü sütü gene içerim ama pekmezi boş içemem ki CADIARZU