• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

tatlım sdoz vermyım burundan amelıta estedk olcagım herseyımı bı duzene sokayım hemen bayramdan osnra ole bı gırısımım var bakalım buna katılmasmada baska bı yarısmmıza katlrım

arkadaşlar yeni topik çok güzel olmuş emeğine sağlık yapan arkadaşın fikirde berfine aitti sağol berfin burası bize ait kendi yerimiz oldu diğerlerinden ayrıldık

arkadaşlar ben de 44 kiloyum ve bende kilo almak istiyorum.internette ender sarac ın bi kilo alma tarifini buldum tarifte ilk 1 hafta sabah kah. ve öğle yemeği arasında yarım bardak suyla 3-4 karanfil yutun dio.ilginç geldi...neye yaradığını bilen var mı?

arkadaşlar ben de 44 kiloyum ve bende kilo almak istiyorum.internette ender sarac ın bi kilo alma tarifini buldum tarifte ilk 1 hafta sabah kah. ve öğle yemeği arasında yarım bardak suyla 3-4 karanfil yutun dio.ilginç geldi...neye yaradığını bilen var mı?

sanırım sındırımı kolaylastırıyor ve acıkmanızı saglıyor

Selaaam herkese tekrar, kış başlıyor şöyle sıfırdan bol bol yemeyi yeni döneme kiloları alarak girmeyi diliyorum herkese =) Ben de 43-44 civarındayım..

[ı]kızlar buranın çokk eskilerindenim XXX tavsiye ediyorum her defasında ben devamlı kullandım doktorumda tavsiye etti bunun yanı sıra XXX kullanırken yanında alabiliceğiniz b12 vitaminide size yardımcı olur
harnup pkmezinide her öğün kaşıklayın derim ben aktardan alabilirsiniz XXX uyku yapıyo biliyorum ama 3 gün en fazla yapar sonra alışırsınız kilo almak benim hayatımdaki tek mücadelemdi başklarına bakıp iç çekmek çok üzücüydü tabi ama kullandıklarım sayesinde giydiklerim çokk yakışıyo artık istediğim kilodayım 9 kilo aldım bu sayede kızlarrrr[/ı]

Son düzenleyen: Moderatör:
kilo almak isteyenlere bir sağlıkçı olarak tavsiyem öncelikle kan tetkiklerini yaptırmaları gerekliliğidir. dahiliye doktorları sizi bu konuda yönlendirirler.

keçiboynuzu pekmezi sabah akşam bir tatlı kaşığı yenirse emin olun tartıda yüzünüz gülecektir...

mrb boyum 156 kilom 45 yaşım 23 aslında çok zayıf olduğumu düşünmüyorum ama annem bana çok zayıfsın diyo ve kilo alamıyorum aslında bayada yiyorum nası kilo alınır bitkisel bi ilacı yokmu?fisfisfis

[ı]kızlar buranın çokk eskilerindenim XXX tavsiye ediyorum her defasında ben devamlı kullandım doktorumda tavsiye etti bunun yanı sıra XXX kullanırken yanında alabiliceğiniz b12 vitaminide size yardımcı olur
harnup pkmezinide her öğün kaşıklayın derim ben aktardan alabilirsiniz prakten uyku yapıyo biliyorum ama 3 gün en fazla yapar sonra alışırsınız kilo almak benim hayatımdaki tek mücadelemdi başklarına bakıp iç çekmek çok üzücüydü tabi ama kullandıklarım sayesinde giydiklerim çokk yakışıyo artık istediğim kilodayım 9 kilo aldım bu sayede kızlarrrr[/ı]

bizede yardımm nasıl aldın o kiloları ne yedin ne içtin. kilo sadece göbekte toplanmıyor mu ?? ne önerirsin bizeda yol göster :dance:

harnup pkmezinide her öğün kaşıklayın derim ben aktardan alabilirsiniz XXX uyku yapıyo biliyorum ama 3 gün en fazla yapar sonra alışırsınız kilo almak benim hayatımdaki tek mücadelemdi başklarına bakıp iç çekmek çok üzücüydü tabi ama kullandıklarım sayesinde giydiklerim çokk yakışıyo artık istediğim kilodayım 9 kilo aldım bu sayede kızlarrrr[/ı]

merhaba canım bende senin zamanlarındanım paylaşimin için sağol a.s

kilo almak isteyenlere bir sağlıkçı olarak tavsiyem öncelikle kan tetkiklerini yaptırmaları gerekliliğidir. dahiliye doktorları sizi bu konuda yönlendirirler.

keçiboynuzu pekmezi sabah akşam bir tatlı kaşığı yenirse emin olun tartıda yüzünüz gülecektir...

paylaşımın için teşekkür ederim, fakat sadece pekmez yeterli değil kilo almak için evet etkisi büyük ama kalori tamamlamak ve artıya geçmek gerekiyor.

mrb boyum 156 kilom 45 yaşım 23 aslında çok zayıf olduğumu düşünmüyorum ama annem bana çok zayıfsın diyo ve kilo alamıyorum aslında bayada yiyorum nası kilo alınır bitkisel bi ilacı yokmu?fisfisfis

senide ekledim canım.

Back