• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

canım sütün kokusu benim midemi allak bullak ediyo ve nedense süt midemi bağırsaklarımı bozuyo hemen dokunuyo onun yerine kalsium tabletleri kullanıyom suda eriyenlerden. Pekmezi sulandırıp içiyom kuru üzüm. şimdi mevsimi geldi yaş üzümde mümkün olduğunca bol tüketin

o tabletlerde ilaç , kurutulmuş çekirdekli kara üzümü seviyorum ben kışın bol bol tüketirim

bugün çok yordum kendimi sabah kalktığımdan beri temizlik yapıyom ya aç acına kendime eziyet ediyom resmen ama duramıyomki yapmasam aklım kalıyor valla yapınca rahatlıyorum ve kilo alamıyorum tabikide

Kızlar bu karışım olaylarında örneğin çiğ yumurta katıp içemem falan demeyin evt bnde yumurtann pişmişini dahi sevmem ama bikaç saniyeliğine burnunuzu tıkayıp için ne kadar çok şey kazanıcaksınız onu düşünün. yerimseniben

yapıyorum ya normal günlük işler ama bugün aşırı oldu biraz kanapeleri sildim halı sildim banyo wc komple fayansaları lavaboları yerleri parlattım mutfak fayanslarını aspratörü ocağı parlattım sonra çocuklara pasta puğaça yemek yaptım üstüne iki çocukla uğraş halada uğraşıyorum birbirlerini yiyip duruyorlar
ay fenalık geldi yeter kendi konumuza gelelim yaptıklarımı akşam bi güzel oturp afiyetle yiyecem

yapıyorum ya normal günlük işler ama bugün aşırı oldu biraz kanapeleri sildim halı sildim banyo wc komple fayansaları lavaboları yerleri parlattım mutfak fayanslarını aspratörü ocağı parlattım sonra çocuklara pasta puğaça yemek yaptım üstüne iki çocukla uğraş halada uğraşıyorum birbirlerini yiyip duruyorlar
ay fenalık geldi yeter kendi konumuza gelelim yaptıklarımı akşam bi güzel oturp afiyetle yiyecem

Aman snde o kadar nıye yuklendın kendıne arkandan kovalayanmı vardı ıkıye bolseydın 2 gunde yapsaydın,

neyse bayanlar ben kacıyorum bu aksam iftara misafirlerimiz var her kese iyi akşamlar

Kızlar bu karışım olaylarında örneğin çiğ yumurta katıp içemem falan demeyin evt bnde yumurtann pişmişini dahi sevmem ama bikaç saniyeliğine burnunuzu tıkayıp için ne kadar çok şey kazanıcaksınız onu düşünün. yerimseniben

peki yumurtalı karışımı içtikten sonra ağzına yumurta tadı gelmiyormu
sen yapıyorsun heralde biraz uygula bakalım durum nasıl kilo alırsan bende yaparım ama bana içemiycekmişim gibi geliyor

Kılar fıkır verıımısnız bugun ıftarda ne yemegı yıyeyım ne yapım hanı yemek de deıl sole cayın yanına ne yapımda yıyım bugun annemle basbasa yapcaz ıftarımızı babamla kardeısm erkek erkege dısardalar anneme ne yapıtrım yaa bol kalorılı olsun :) fıkırleırnızı saklayınkızlar :))

öncee patates kızartması şöyle ketçaplı mayonezli
gözleme olabilir çok severim yaparsa bende isterem
aklıma gelirse yazarım

evet kızartmya bende bayılırım ne olursa olsun çayn yanında iyi gidiyor bol bol da ekmek yediriyor kesin ketçap ve mayonez ekle
akıtmada olabilür

dur bakalım anneme bende kup kup patates kızartırız uzerıne yogur uzerıne yaglı pul bıber sossu yaparız dedım ama baklalım yapamadısao bol kızarmtm ayaptrım ama benım yatrmak ıstedıgımde yedırıyo bolca

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar bu pekmezli süt olayında sütteki kalsiyum pekmezdeki demiri yok ediomuş demir emilimini azaltıo emekli arkadaşımznki doru ben demiri sütte gbi düşünmüştm bi an.. ama kilo aldırır yinede çünkü kalorisi yok olmaz bence kansızlığı olanlar için ayrı içmeleri gerekir malum onlara demir lazım
süte yumurta karıştırıncada koku olmuo ama yumurta ağza kaygan kaygan gelio

Back