• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

inş görürüm canım hani bayramda aaa sen nişanlanınca ne kadar zayıflamışsın enişte bey sana bakmıyormu gibi laflara maruz kalmak istemiyorum acayip takıntı haline geldi bende puff yha :(

öyle çok kafana takıcak bir zayıflığa sahip değilsin, yani bizlere göre çok çok iyisin sen boşuna kendine kompleks yapiyor yıpratarak daha çok vermeye zemin hazırlıyorsun kendine, moralda kilo alımında çok etkilidir pozitif olmalisin en başta

aman Allahım yazılanların hepsi benim derdim.bu başlığı şimdiye kadar nasıl görmem.."nooldu sana bitmişsin" "derslerin çokmu zor" "sevdalık mı çekiyosun evladım"
bıktım vala bunları duymaktan.halbuki ben liseden beri 50 kiloyum.hiç almam hiç vermem.
boyum 1,65 ..yaş ilerledikçe yüzüm mü çöküyo nooluyo da insanlar böle gereksiz tepkiler veriyuolar anlamıyorum.yaşlıda sayılmam ama:emir_bebek:
burdaki tavsiyeleri uygularım ama sonuç verceeni sanmıyoum.çünkü ben zaten çok yiyorum.eti çok seviyorum.ekmeği çok tüketiyorum.keçiboynuzu ve süt içmeye dikkat edicem diğerlerini zaten yapıyorum dediğm gibi.cokacimcoook

aman Allahım yazılanların hepsi benim derdim.bu başlığı şimdiye kadar nasıl görmem.."nooldu sana bitmişsin" "derslerin çokmu zor" "sevdalık mı çekiyosun evladım"
bıktım vala bunları duymaktan.halbuki ben liseden beri 50 kiloyum.hiç almam hiç vermem.
boyum 1,65 ..yaş ilerledikçe yüzüm mü çöküyo nooluyo da insanlar böle gereksiz tepkiler veriyuolar anlamıyorum.yaşlıda sayılmam ama:emir_bebek:
burdaki tavsiyeleri uygularım ama sonuç verceeni sanmıyoum.çünkü ben zaten çok yiyorum.eti çok seviyorum.ekmeği çok tüketiyorum.keçiboynuzu ve süt içmeye dikkat edicem diğerlerini zaten yapıyorum dediğm gibi.cokacimcoook

evet seninde öyle aşiri bir zayıflığin yok verdiğin kilo ve boya göre, canım tahlil yaptırdınmı hiç ?

ooohhhh ohhhhh burası şenlenmiş bugun biraz yeni zayıflar gelmiş gelinn sizde gelin berfincim yarışmamı düzenliyosun ben katılırım ama bayramdan sonra olsun bence

inş görürüm canım hani bayramda aaa sen nişanlanınca ne kadar zayıflamışsın enişte bey sana bakmıyormu gibi laflara maruz kalmak istemiyorum acayip takıntı haline geldi bende puff yha :(

ayy aynısı bendede var enişte sana bakmıyormu yada mutsuzmu evliliğin gibi salak salak konuşan cahiller var hayır aksine çok mutlıyum yediğim önümde yemediğim ardımda kocam ağzıma besliyo çocuk gibi ama olmuyor işte ne yapıyım öiyimmi yani böyle dengesizleri kafaya hiç takmıycaksın:dance:

kızlar merhaba hepinize kolay gelsin öncelikle ben 6 takımdan ama derdim sizin ne kadar zayıf olduğunuz değil her kes kendine :delphin:
benim eşimde çok aşırı derecede zayıf benimde ona kilo aldırmam lazım burda sizleri yazdıklarınızı takip ediyorum bişey sorucam
burda XXX şurubundan bahsediliyo bu şurubu tekmi içicek yoksa süte katıp verebilrmiyim
bende kilo aldırmak için ona geceleri ballı süt içiricem bu süte yumurta katmak dahamı kilo aldırır
bide XXX şurubu günde kaç kere nasıl içicek bi kere yetrlimi

Son düzenleyen: Moderatör:
1 kilomu oda neki rahatlıkla alırsın canım aynen devam et, o kadarmı eksiğin var anlamadim ?

yok cnm yaa bi kilo olur mu hiç 47 kiloyum ben ama hani az kaldı ya ramazanın bitmesine o yüzden öle diorm bide ben öle 1ayda 4 5 kilo hiç alamıorm malesef:çok üzgünüm:ayda bi kilo falan işte

bişi sorcam bide size süte yumurta karıştırınca kokusu falan oluo mu ben hiç sewmemde yumurta, pekmez karıştırıorm eğer çok farkesilmiosa sütün içinde kokusu falan onuda katiim?offf ya bi 50 olsam...

insanların zayıfsın demesinden bıktım aslında nişanlım istemiyor ama ben 55 kiloyu kendime hedef yaptım hem yaşımıda göstermiyormusum daha minyon küçük duruyormusum moralim ister istemez bozuluyor

ayy banada çok küçük gsteriosun derler hep biliorm nası sinir bi durum olduğunu:oklava:
yaşımı sorunca böle hayretle aaaaaa hiç gstermiosun derler

ayy aynısı bendede var enişte sana bakmıyormu yada mutsuzmu evliliğin gibi salak salak konuşan cahiller var hayır aksine çok mutlıyum yediğim önümde yemediğim ardımda kocam ağzıma besliyo çocuk gibi ama olmuyor işte ne yapıyım öiyimmi yani böyle dengesizleri kafaya hiç takmıycaksın:dance:

aman aman maaşallah ama her yerde söyleme bence nazar değer valla

[
kızlar merhaba hepinize kolay gelsin öncelikle ben 6 takımdan ama derdim sizin ne kadar zayıf olduğunuz değil her kes kendine :delphin:
benim eşimde çok aşırı derecede zayıf benimde ona kilo aldırmam lazım burda sizleri yazdıklarınızı takip ediyorum bişey sorucam
burda XXX şurubundan bahsediliyo bu şurubu tekmi içicek yoksa süte katıp verebilrmiyim
bende kilo aldırmak için ona geceleri ballı süt içiricem bu süte yumurta katmak dahamı kilo aldırır
bide XXX şurubu günde kaç kere nasıl içicek bi kere yetrlimi

hayır canım XXX bir surup ve tek içiliyor eşin çalıştıgı için bence akşamları saat 22:00 civarı içsin nedeni ise alişana kadar 1 hafta 10 gün uyku yapiyor olmasi o yüzden başlangiç olarak akşamları 1 defa içindeki ölçekle içmesi, ( birşeye karıştırmadan )

yok cnm yaa bi kilo olur mu hiç 47 kiloyum ben ama hani az kaldı ya ramazanın bitmesine o yüzden öle diorm bide ben öle 1ayda 4 5 kilo hiç alamıorm malesef:çok üzgünüm:ayda bi kilo falan işte eksigin zaten az eger pozitif olup yukleme yaparsan eminim çok kısa sürede kilonu alırsın

bişi sorcam bide size süte yumurta karıştırınca kokusu falan oluo mu ben hiç sewmemde yumurta, pekmez karıştırıorm eğer çok farkesilmiosa sütün içinde kokusu falan onuda katiim?offf ya bi 50 olsam...[/QUOTE]

soğuk süte bal pekmez ve yumurtanın sarısını eklıyıp kışın bazen yapiyodum, bir seferde içtigim için koku falan almıyorum ben sende oyle dene

Valla canım ramzanda hıc olculmedım ben bu razmamanda umudum yok kılo alım dıye verırım korkusu var verdıgımı anlamak ıcın tartılmam lazım korkuyorum uzuluyorum verınce ben tatılmıyorum o yuzden ramazan ıcksın eczaneden vıtamınler flan alcam ıl basta doktora gıtmeye karar kıldım bayramdan sonra dr goruneyım sonra ek gıdalar takvıyeler ne gerekırse ıste

Valla canım ramzanda hıc olculmedım ben bu razmamanda umudum yok kılo alım dıye verırım korkusu var verdıgımı anlamak ıcın tartılmam lazım korkuyorum uzuluyorum verınce ben tatılmıyorum o yuzden ramazan ıcksın eczaneden vıtamınler flan alcam ıl basta doktora gıtmeye karar kıldım bayramdan sonra dr goruneyım sonra ek gıdalar takvıyeler ne gerekırse ıste

bayram ertesi yapılacak yarısmamıza beklerim, senin içinde motive olur

topikteki bayanlar bugun neler yaptik kilo almak için ?

sahurda bol bol yedim başakada bişiy yapamadım yemek kokularıyla idare ediyoz işte XXX içtiğimden dolayı çok acıkıyorum sabah kalkınca bile aç oluyorum bide erken kalkıyorum 8 gibi 3saatte acıkmış oluyorum

kızlar ben tatile girdim bugün oruçtan özel durumlar nedeni ile 5 gün falan ttutamam herhalde ama bugün birsey yemedim sayılır süt falan içtim muz yedim o kadar kendimi oruçlu gibi hissediyorum

sahurda bol bol yedim başakada bişiy yapamadım yemek kokularıyla idare ediyoz işte XXX içtiğimden dolayı çok acıkıyorum sabah kalkınca bile aç oluyorum bide erken kalkıyorum 8 gibi 3saatte acıkmış oluyorum

evet XXX aciktirdiği için zorlanabilirsin tabi , ama acisini akşamlari çikarmaya bak canım

kızlar ben tatile girdim bugün oruçtan özel durumlar nedeni ile 5 gün falan ttutamam herhalde ama bugün birsey yemedim sayılır süt falan içtim muz yedim o kadar kendimi oruçlu gibi hissediyorum

süt ve muz yemişsin oda bişeydir canım onlarda güçlü kalori deposu, ama yemelisin bence tabi mide aliştiği için oruç durumuna zor olabilir ama aç açda durma bence

Back