Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Salata demıssın ama bana dıyetısyen, corba salata kesınlıkle vermedı ???
ayrıca yemekten once ve yemek aralarında sıvı tuketımınıde yasaklamıstı, sıskınlık yapar yemek tuketımın engellenır demıstı .

brisseis, bahsettiğin ilaç multivitamin ötesi bi ilaçtır. Asla aç karna ya da az bi kahvaltıyla deneme. Hatta mümkünse iki günde bir sadece sabahları kahvaltıyla birlikte kullan. Çünkü uykusuzluk ve aşırı enerji, konsantrasyon delisi yapıyor. Ayrıca reflü, bulantı, baş dönmesi, böbrek taşı gibi bir çok yan etkisi var. Bu etkiler kilosu düşük kişilerde daha fazla görülüyor. Yani ilaç geçici bir süre fazla enerjiye ihtiyaç duyacak kişilerde ve acilen toparlanması gereken anoreksik hastalarda, bir de yaşlılarda kullanılıyor. Tamamen beyni ve vücudu kendine getirmek için kullanılan bi ilaç. Kilo aldırmak için değil, faltaşı gibi gözlerle ayakta kalmayı isteyenler veya sporcular için önerilen bi ilaç. ıştah artması ise bazı bünyelerde görülüyor, o da geçici bir süre için. ıstersen dene ama asla uzun süre kullanma. Çünkü bıraktığında kendini kötü, daha halsiz ve depresif hissetme ihtimalin çok yüksek. Hele ki düzenli bi uykun varsa, bunu alt üst etmek istemiyorsan hiç kullanma derim. :umursamaz:

Son düzenleme:
kızlaar!!çarşamba günü zayıflığım için dahiliye ye gitcem...bakalım neler olcak :S sizlri haberdar etcem

ya bencede canlanmalı,eskiden herkes her an yediğini yazıyodu yemyeşil candy vs.arkadaşlar vardı, birbirimizden etkileniyoduk tabi ve daha çok gayret ediyoduk,be bu ara
yani şu bi haftadır başladım kilo alma diyetine ama karın şişliğinden başka bişey olmadı,sadece şişko bi karnım var sanki ama kilo almadım tabi hala
doktora gitmeyi düşünüyorum,hangi bölüme gidiliyo
dahiliye fln mı yoksa diyetisyene mi hangi bölüm bakar buna?

Son düzenleme:

doktor için hangi bölmüe gidilir bilmiyorum ama diyetisyendir büyük ihtimalle

Son düzenleme:

kızlar ben aldığım kiloları sıkıntıdan stresten filan dolayı vermiştim.şimdi tekrar başladım kilo almaya.önceden ne yaptıysam şimdi de aynısını yapıyorum.iştahım olmadığı için prakten şurup kullanıyorum acayip uyku yapması dışında iştahım bayağı geri geldi doymuyorum bitürlü.bunun yanında pekmez yiyorum geceleri yatmadan önce ballı süt,fındık fıstık vs.kalorili şeyler tüketmeye çalışıyorum.1 kilo aldım bile şimdiden yalnız midem küçüldüğü için çok yiyince haliyle rahatsız ediyor beni ama geçer buda herhalde.yavaş yavaş kilolarımı geri almaya başlıyorum sanırım.önceden bunları yaparak 5 kilo filan almıştım maalesef sıkıntılardan gitmişlerdi.benim önerebileceklerim bunlar

bencede yaa :)
ben sabah aç karna polen yiyorum bala katıp, ekmek yemiyorum ben pek fazla,yemeye çalışıyorum
ara öğün yapmaya çalışıyorum,yoğurt süt vs. yiyorum,sütün içine süt tozu katın diyo duymuştum kilo almak için bende öyle yapıyorum,günde 1 yemek kaşığı zeytin yağı içiyorum, kahvaltılarda tahin pekmez yiyorum biraz..

KIZLAAR!!yha bgün dahiliye gittim..devlet hastanesine gittim ya doktoruma kilo almak istiyorum dedi doğrru düzgün dinlemeden tamam tamam dedi hemen kan vermemi söyledi 4 tüp kan verdim hiç bir şey çıkmadı hepsi normal..doktor da bu sefer psikiyatriye git sinirdendir demez mi gıcık oldujm ya adam yüzüme bakmadan bni oraya gnderdi..hiç bi ilaçta yazmadı ne alaka yani anlayamadım psikiyatri ile :S bide ben kadın doğuma gitcem arkadaşlar ya adet düzensiziliğim var..oof hormon ilacı fln yok mu ya kilo aldırıcı bi iğne fln :S xDbirde diyetisyene gidim mi dedim yok o kilo aldıramaz dedi :S

kızlar mrb bende bugun bulk aldım gunde 2 3 kere süte karıstırılıp ıcılen bır toz ..cok guzel bı tadı var... sonuc nolcak bakalım.benım boyum 1.72 kılomsa 53.kendımı cok zayıff gormesemm bılee herkesınn ne kadar zayıfsın demelerınden bıkmıss durumdayım.aslında mılletın cenesını kapamak ıcındee kılo almak ıstıorımm cunku bu ınsanlarr adamı bunalımaa sokar..

ben böyle hormon ilacı kullanmayı fln düşünmüyorum,korkuyorum valla, Ofyaof,peki sen acaba diyetisyenemi gitseydin,ya bende gitmek istiyorum ama nereye gitsemki hangi bölüm olur acaba,bende senin gibi bi sonuç alamadan dönmek istemiyorum
size bi tavsiye arkadaşlar,doğal şeylerle kilo alın,bal süt yoğurt vs. ara öğünler yapın bunlardan bol bol, benim ara öğün karışımlarım var mesela bi kaç tane yazabilirim ilgilenen varsa..
hadi sağlıklı kilolar hepinize

kızlar süt-bal-tereyağı-pekmez karışmı varmş yeni öğrendim.ama düşününce biraz kötü gibi geldi bana ama acaba kullanan varmı aramızda? işe yarıyorsa denerizz

ilgilenmez olurmuyuz sen yaz lütfen bide senin önerini okuyalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…