- Konu Sahibi yaban gxuxlxux
-
arkadaşlar bencede kilo alma çalışmalarını çok kafaya takmadan yapmak lazım...kilo alamamanın diğer bir sebebide kafadaki takıntılar , sıkıntılar vs vs olduğunu unutmayalım..tabi bu bünyeye göre değişiyor..
ama ne yaparsanız yapın devamlı tartılmaktan ve kendinizle uğraşmaktan uzak durun....inanın daha rahat kilo alıcaksınız....
birde biliyorsunuz belki ama belirtmek isterim....her yemekte mutlaka salatanız olsun....salata daha fazla yemenizi sağlıyor...herkeze kolay gelsin.
ya bencede canlanmalı,eskiden herkes her an yediğini yazıyodu yemyeşil candy vs.arkadaşlar vardı, birbirimizden etkileniyoduk tabi ve daha çok gayret ediyoduk,be bu ara
yani şu bi haftadır başladım kilo alma diyetine ama karın şişliğinden başka bişey olmadı,sadece şişko bi karnım var sankiama kilo almadım tabi hala
doktora gitmeyi düşünüyorum,hangi bölüme gidiliyo
dahiliye fln mı yoksa diyetisyene mi hangi bölüm bakar buna?[/QUOT
Kilo aldılar herhalde anım ondandır belki:)
ya bencede canlanmalı,eskiden herkes her an yediğini yazıyodu yemyeşil candy vs.arkadaşlar vardı, birbirimizden etkileniyoduk tabi ve daha çok gayret ediyoduk,be bu ara
yani şu bi haftadır başladım kilo alma diyetine ama karın şişliğinden başka bişey olmadı,sadece şişko bi karnım var sankiama kilo almadım tabi hala
doktora gitmeyi düşünüyorum,hangi bölüme gidiliyo
dahiliye fln mı yoksa diyetisyene mi hangi bölüm bakar buna?[/QUOT
Kilo aldılar herhalde anım ondandır belki:)
hehe belkide canım nasıl aldıklarını yazsınlar öyleyse öyle kaçıp gitmek varmı aldık diye :))
ben böyle hormon ilacı kullanmayı fln düşünmüyorum,korkuyorum valla, Ofyaof,peki sen acaba diyetisyenemi gitseydin,ya bende gitmek istiyorum ama nereye gitsemki hangi bölüm olur acaba,bende senin gibi bi sonuç alamadan dönmek istemiyorum
size bi tavsiye arkadaşlar,doğal şeylerle kilo alın,bal süt yoğurt vs. ara öğünler yapın bunlardan bol bol, benim ara öğün karışımlarım var mesela bi kaç tane yazabilirim ilgilenen varsa..
hadi sağlıklı kilolar hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?