- Konu Sahibi yaban gxuxlxux
ok zaman :) sabah aç karna 1 yemek k. çörek otunu havanda dövüp içine 1 tatlı k. bal karıştırıp yiyosunuz(bunu nette fln buldum ilk günlerde yaptım ama polen aldım onu yapıyorum ikiside aç karna olduğu için,birini tercih ediyorum,polen bitince çörek otunu yapcam)
polen içinse;1 tatlı kaşığı polene 1 tatlı k. bal katıp aç karna sabah yiyosunuz
kahvaltınızı yapıp( kahvaltıda reçel,ekmek,tahinli pekmez, az tereyağlı omlet vs. tercih edilebilir)
--- Günde 1 yemek kaşığı zeytinyağı içiyorum,bunu yatmadan önce yapmaya çalışıyorm
Ara öğünler yapın ( bende diyorum ama yapmadığım çok olyo :)
mesela ;İ
----1 bardak şekerli süt,içine 2 tatlı k. süt tozu ile, (bu öneriyi çok yerde buldum nette diyetisyen önerilerindendir süt tozu katıp içmemizi söylüyolar)
---- 1 bardak süt
8 adet bisküvi
10 fındık
1 yemek k. bal karıştırın iyice( rondoyla çekmiştim ben)
( ben cicibebe koyuyorum ama bu tarifi yalnızca bi kez yaptım çok kalorili olduğunu okumuştum,)
1 kase yoğurt içine 1 yemek k. reçel katıp yiyin üzerine tercihe göre fındık ceviz vs. serpin
--- veya meyveli 1 tatlı k. ballı,üzerine cevizli yoğurt olabilir
güzel kalorili şeyler bunlar hepsine uysam çok iyi olur aslında, hepsinide araştırmalarım sonucu notlarıma yazmıştım ordan geçirdim buraya
umarım işinize yarar...
son olarak kilo almak isteyenler için bi kaç meyve önerisi bulmuştum.Bunlar ;
--Taze beyaz üzüm
--Muz![Kahve :kahve: :kahve:](/images/smiley/kahve.gif)
bu kadaar :) :) ..buyrunnnnnnnnn
polen içinse;1 tatlı kaşığı polene 1 tatlı k. bal katıp aç karna sabah yiyosunuz
kahvaltınızı yapıp( kahvaltıda reçel,ekmek,tahinli pekmez, az tereyağlı omlet vs. tercih edilebilir)
--- Günde 1 yemek kaşığı zeytinyağı içiyorum,bunu yatmadan önce yapmaya çalışıyorm
Ara öğünler yapın ( bende diyorum ama yapmadığım çok olyo :)
mesela ;İ
----1 bardak şekerli süt,içine 2 tatlı k. süt tozu ile, (bu öneriyi çok yerde buldum nette diyetisyen önerilerindendir süt tozu katıp içmemizi söylüyolar)
---- 1 bardak süt
8 adet bisküvi
10 fındık
1 yemek k. bal karıştırın iyice( rondoyla çekmiştim ben)
( ben cicibebe koyuyorum ama bu tarifi yalnızca bi kez yaptım çok kalorili olduğunu okumuştum,)
1 kase yoğurt içine 1 yemek k. reçel katıp yiyin üzerine tercihe göre fındık ceviz vs. serpin
--- veya meyveli 1 tatlı k. ballı,üzerine cevizli yoğurt olabilir
güzel kalorili şeyler bunlar hepsine uysam çok iyi olur aslında, hepsinide araştırmalarım sonucu notlarıma yazmıştım ordan geçirdim buraya
umarım işinize yarar...
son olarak kilo almak isteyenler için bi kaç meyve önerisi bulmuştum.Bunlar ;
--Taze beyaz üzüm
--Muz
![Kahve :kahve: :kahve:](/images/smiley/kahve.gif)
bu kadaar :) :) ..buyrunnnnnnnnn