Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

bende bi hafta sonra gitcem hastaneye, diyet bölümü fln yokmu? ben diyetisyene gitmeyi düşünüyorum, sen nie nickini öle koydun sorabilirmiyim :) kilo alamadığın içinmi, oflama cnm ya inş. alcaz, bende çok kötü oluyorum her tartıya çıktığımda ama umudumuzu yitirmeyelim olcak diye düşünnelip hep :) birde alışverişe çıkcam yarın ceviz içi,süzme bal, harnup pekmezi,polen vs. alcam , tüm ekip arkadaşlarını topluyorum böylelikle, tabi balık yağı ve kara üzümde unutmamak lazım :)

arkadaşlar yaşım 25 .163 boyum 44 kilom.yaşıma rağmen cocuk gibiyim.istesem de alamıyorum .iştahım da yerinde.ama olmuyor.bi de ben de kolesterol var.yediklerimin kalorili olmamaması gerekıyor.ne yapacağımı şaşırdım.ben de biraz sinir var.moralım bozuk olduğu zaman günde 1 kiloyu rahatlıkla kaybedebiliyorum.o dedıklerınızı de her zaman yiyemiyoruz kı.1 hafta sonra sıkılıp bırakıyoruz.bi kere doktora gittim.bana antidepresan ve vitamin verdi.biraz kılo aldım ama yıne ne olduysa anında verdım.valla canım cok sıkkın.şimdi yaz geldi düğünler var.inanın kı gıdemıyorum.herkes aman ne zayıflamıssın yemek yee yee ...kımseye görünmek istemiyorum.bizim türk toplumunu bilirsiniz.zayıfı hiç ama hiç sevmez.nerde kalcalı etlı butlu bayılır onlara...benneyaptımki

bende bi hafta sonra gitcem hastaneye, diyet bölümü fln yokmu? ben diyetisyene gitmeyi düşünüyorum, sen nie nickini öle koydun sorabilirmiyim :) kilo alamadığın içinmi, oflama cnm ya inş. alcaz, bende çok kötü oluyorum her tartıya çıktığımda ama umudumuzu yitirmeyelim olcak diye düşünnelip hep :) birde alışverişe çıkcam yarın ceviz içi,süzme bal, harnup pekmezi,polen vs. alcam , tüm ekip arkadaşlarını topluyorum böylelikle, tabi balık yağı ve kara üzümde unutmamak lazım :)

Valla canım eger hastane dıyetısyenıne gıdıceksen tamam ama ozel dıyetısyene gıdıceksen bosuna para verme derım cunku aldıramıyolar, ben 2 sene once gıttım 6 aylık paketı 1 yıla cıkardı ama aldıramadı, bır tanıdık kılo vermek ıcın dıyetısyene gıdıyor o dr da demıskı 200 kılo ınsanı getır zayıflatma garantısı verırım zayıflatırım ama kılo almak ıcın gelenı hem artık almıyoruz hemde garantı veremem demıs, yanı bızler topluma gore daha azınlık oldugumuz ıcın genelde kılo verdırme uzerınde ugrastıkları ıcın kılo aldırma sabır ıstedıgı ıcın acıkcası ugrasmak ıstemıyolar verdırmek kolay sunu yeme bunu yeme tama ama aldırmak oyle degıl lısteye uymak zorundasın lıstelerıde kabarık onları yıyebılsek hepsını zaten alırız kendılıgımızden dr ne gerek var oyle degılmı,

arkadaşlar yaşım 25 .163 boyum 44 kilom.yaşıma rağmen cocuk gibiyim.istesem de alamıyorum .iştahım da yerinde.ama olmuyor.bi de ben de kolesterol var.yediklerimin kalorili olmamaması gerekıyor.ne yapacağımı şaşırdım.ben de biraz sinir var.moralım bozuk olduğu zaman günde 1 kiloyu rahatlıkla kaybedebiliyorum.o dedıklerınızı de her zaman yiyemiyoruz kı.1 hafta sonra sıkılıp bırakıyoruz.bi kere doktora gittim.bana antidepresan ve vitamin verdi.biraz kılo aldım ama yıne ne olduysa anında verdım.valla canım cok sıkkın.şimdi yaz geldi düğünler var.inanın kı gıdemıyorum.herkes aman ne zayıflamıssın yemek yee yee ...kımseye görünmek istemiyorum.bizim türk toplumunu bilirsiniz.zayıfı hiç ama hiç sevmez.nerde kalcalı etlı butlu bayılır onlara...benneyaptımki

Canım bende bır donem problemler yasadım tam bır paranoyak olmustum dıyebılırım o zamanlarda XXX ılac almıstım ama calıstıgım ıcın sadece aksamları yarım alıyodum, hemsakınlestırıyordu aklına takamıyorsun ıstesende hemde ınanılmaz derecede ıstah acıyordu bıseyler yıyorsun ama 5dk sonra mıden kazınıyor yıne ben bu ılacla beraber hem o paranoyaklıgımı bıraz olsun uzerımden attım hemde 3kılo aldım ama ben kısa kullandım son kullandıgımı, ılk 1 hafta sersemlık ve uyku halı yapıyor sonra alısıyor bunye, benden sana bı onerı, cunku kılo alamamanın en buyuk etkenı ve bas dusmanı malesef uzuntu ve sınır stres canım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kizlar bende 22 yasima kadar 50 kilonun ustune hic cikmamistim boyumda 163.Hayalet gibiydim.Nezamanki yurt disina ciktim ilk ingiltere gittim orda 2 sene kaldim dondugumde 60 kilonun ustundeydim.homini girtlak fast foodlar saolsun tabi her sey hazir bizim yemekler gibi deil.Turkiyede 5 kilo verdim ve amerikaya geldim simdi ikizlerim var ve kilom kac dersiniz 80 kg ama 86 kg dan geldim diyet yapiyorum ve her gun yaklasik 2 saat spordayim.

Fast foodlari denemenizi oneririm gercekten istah arttitiyor ve bol abur cubur ama istediginiz kiloya ulasinca azaltin yemegi yoksa kilolar kaliyor.uamrim istediginiz kilolara ulasirsiniz.Hepmize kolay gelsin kizlar.

bilmiyorum ama ya şey diolar tiroit beznden fln da olabiliyomuş,belki tahlil fln yaptırırım,ben fast food yemeyi düşünmüyorum,fast foodu ayda bir ancak yerim belkide hiç yemediğim olur,sağlıksız kilo aldırır ama onlar, zararlarını okusanız kanser vs. zayıf olmayı yeğlersiniz inanın :) bu seferde başka hastalıklar çıkar Allah korusun .. bakalım inş. alacaklarım işe yarar ve kilo alırım, alamazsakta napalım dünyanın sonu değil, evet stres yapmamaya çalışalım, mesela moraller yerine gelsin diye size bi şarkı armağn ediyorum,yalın -bit pazarı ( ama bu benim yazımı okuyanlar gerçekten açıp dinliycek bu şarkıyı anlaştık mı :):) ) hadi kolay gelsin.. sağlıklı kilolar...

kızlar geçen akşam bir arkadaşımla konuşurken (bu arkadaşımda zargana diye tabir edilen bir yapıdadırki kilo almaya başlamış)iştahını arttıran bir formül bulduğunu öğrendim.bir yemek kaşığı çörek otunu havanda dövüp içine bir tatlı kaşığı balı karıştırıyorsun ve sabah aşam aç karnına birer kaşık tüketiyorsun dehşet iştah açıyormuşcokacimcoook bilginizeyerimseniben

kızlar benim böyle bi sorunum yok ama dün bilgisayarda poleni arştırırken hep çok iştah açar kansızlığa birebir diye yazılar çıkıyodu.72 sayfa olmuş burası okumadım belki başka yazanlar da olmuştur buraya kusura bakmayın.ilgilenirseniz netten polen kadınlar kulübü diye girin orda görüceksiniz
ii günler

kızlar benim böyle bi sorunum yok ama dün bilgisayarda poleni arştırırken hep çok iştah açar kansızlığa birebir diye yazılar çıkıyodu.72 sayfa olmuş burası okumadım belki başka yazanlar da olmuştur buraya kusura bakmayın.ilgilenirseniz netten polen kadınlar kulübü diye girin orda görüceksiniz
ii günler

polen baslı basına kılo aldırmaz canım,

kızlar geçen akşam bir arkadaşımla konuşurken (bu arkadaşımda zargana diye tabir edilen bir yapıdadırki kilo almaya başlamış)iştahını arttıran bir formül bulduğunu öğrendim.bir yemek kaşığı çörek otunu havanda dövüp içine bir tatlı kaşığı balı karıştırıyorsun ve sabah aşam aç karnına birer kaşık tüketiyorsun dehşet iştah açıyormuşcokacimcoook bilginizeyerimseniben

evet onu bende duymustum canım dah oncekı yazılardada altını cızmıstık ama corek otunu zaten sevmem bal belkı kırar tadını ama acı olur o ya ay dusunemıyorum bıle, ama destek amaclı alınabılır bence

berfinbilgen cok tesekkurler canım.doktora söylerim bir yazsın.bi de onu deneyeyim.bugün ezacıya girdim kilomu ölçtü normalde vücudumdakı yağ 10 olması gerekırken benım kı sadece 3...eczacı bile sasırdı.bana XXX adında bir ilaç verdi.cok iştah açıyormuş hem de yorgunluğu gideriyormus.kullanım yerleri bölümünde ''iştah kaybı,anoreksi,yetersiz ve dengesiz beslenme durumlarında tedaviye yardımcıdır ''diyor.15 gün sonra etkısını görürsün diyor.fiyatı 35 lira.ben bi deneyeyim .sonuçtan haberdar ederim sizi.

berfinbilgen cok tesekkurler canım.doktora söylerim bir yazsın.bi de onu deneyeyim.bugün ezacıya girdim kilomu ölçtü normalde vücudumdakı yağ 10 olması gerekırken benım kı sadece 3...eczacı bile sasırdı.bana XXX adında bir ilaç verdi.cok iştah açıyormuş hem de yorgunluğu gideriyormus.kullanım yerleri bölümünde ''iştah kaybı,anoreksi,yetersiz ve dengesiz beslenme durumlarında tedaviye yardımcıdır ''diyor.15 gün sonra etkısını görürsün diyor.fiyatı 35 lira.ben bi deneyeyim .sonuçtan haberdar ederim sizi.
canım polen reçeteyle satılan bir ilaç değil. bir tür gıda tüm marketlerde bulunuryerimseniben

evet onu bende duymustum canım dah oncekı yazılardada altını cızmıstık ama corek otunu zaten sevmem bal belkı kırar tadını ama acı olur o ya ay dusunemıyorum bıle, ama destek amaclı alınabılır bence

canım zaten yemek yer gibi düşünme istersen ilaç niyetine yutuluyo diye düşün faydası olan birşey:CüvCüv: geçmiş bölümde yazılmış olabilir diye düşünmedim değil hani yerimsenibenama benim gibi baştan sona okumaktan sıkılan olmuştur bilgi tekrarından zarar gelmez:icecream:

Kizlar bende 22 yasima kadar 50 kilonun ustune hic cikmamistim boyumda 163.Hayalet gibiydim.Nezamanki yurt disina ciktim ilk ingiltere gittim orda 2 sene kaldim dondugumde 60 kilonun ustundeydim.homini girtlak fast foodlar saolsun tabi her sey hazir bizim yemekler gibi deil.Turkiyede 5 kilo verdim ve amerikaya geldim simdi ikizlerim var ve kilom kac dersiniz 80 kg ama 86 kg dan geldim diyet yapiyorum ve her gun yaklasik 2 saat spordayim.

Fast foodlari denemenizi oneririm gercekten istah arttitiyor ve bol abur cubur ama istediginiz kiloya ulasinca azaltin yemegi yoksa kilolar kaliyor.uamrim istediginiz kilolara ulasirsiniz.Hepmize kolay gelsin kizlar.

ben pek tasvip etmiyorum fast food olayini hem sagliksiz hemde kof bir kilo bicimsiz bir kilo olarak geri donuyor, oysa saglıklı alınan kılo herzaman vucut goruntusu olarakta daha guzel benım fıkrım.

ilk defa duydum mutlaka bızlerle gelısmelerı paylas canım..

arkadaşlar bencede kilo alma çalışmalarını çok kafaya takmadan yapmak lazım...kilo alamamanın diğer bir sebebide kafadaki takıntılar , sıkıntılar vs vs olduğunu unutmayalım..tabi bu bünyeye göre değişiyor..
ama ne yaparsanız yapın devamlı tartılmaktan ve kendinizle uğraşmaktan uzak durun....inanın daha rahat kilo alıcaksınız....
birde biliyorsunuz belki ama belirtmek isterim....her yemekte mutlaka salatanız olsun....salata daha fazla yemenizi sağlıyor...herkeze kolay gelsin.

Son düzenleme:
Back