mrb kızlar, bende bugün itibariyle başlıyorum bu yarışa yada diyete ne denirse artık,bugün ceviziçi,karaüzüm,bal,balıkyağı alcam
nette araştırdım kalorimizin çoğunu k.hidratlar oluşturuyo proteinler değil diyo, karbonhidratlara daha fazla yer verin diyo,bol su için diyo;Su için. Şişmanlara sorun, su içsek yarıyor diyeceklerdir, gerçekten de su esinlerin kullanılabilmesi için teml bir besin maddesidir ve kilo kazanmak istiyorsanız bol miktarda içmelisiniz. "demiş.sütün içerisinde blendırda parçalanmış hurma diyo yaa, nasıl olurki onun tadı
neyse ben kendi uygulayacağım şeyleri yazıyım ve bu saatlerde girerseniz karşılaşabiliriz, bnm için farketmiyo günün herhangi bi saatindede girebiliyorum nete
öncelikle sabah kahvaltı,sonra 3 kaşık pekmez, aralarda ne kadar atışırabilirsem, sonra öğle yemeği(tabi her öğünden sonra balık yağı hapı) günde 2 kez 1 yemek kaşığı zeytin yağı(bu nu netteede söylemiş,doymamış yağ tüketin kalorili diye) ceviz içi ve kara üzümü yemeye çalışacağm aralarda,akşam yatarken süt,içine bal ve nişasta katılabilir bu kadar ..