bence yine eskisi gibi yapalım,herkes neler yiyo ne kadar kalorili veya sağlıklı şeyler yiyo yazalım,tabi sadece praktenle olmaz, pekmeze fln başlayalım, hepsini uygulayalım, siteyede günün belli bi saatinde girelim neler yaptığımızı ve değişiklikleri fln yazalım kilo alabildikmi vs. çünkü karşılaşamıyoruz burda kimseyle
Ok canim mesela ben basliyim, ben genelde online olabiliyorum gun ici, yemek kismina gelince ben sabah 1 dilim ekmekle kahvaltımı edıyorum fazla yıyemıyorum sabahları saat: 8:30, oglen guzel 3 ogun yemegımı yıyorum 12:00, gun ici atistirmiyorum fazla arada cikolata yiyorum o kadar, aksam eve gidince aksam yemegimi yiyorum 20:00, sonra 1 tabak meyve bazen dondurma bu arada aksamları yatmadan bı karısımım var onu yapıp ıcıyorum
1 su bardagı soguk sute ( sıcak sevmem )
1 tatlı kasıgı bal
1 tatlı kasıgı uzum pekmezı
8 adet bebe bıskuvisi ( eti bebe muzlu olanı tercih ediyorum )
mıkserle karıstırıp ıcıyorum ustunede 10 adet fındık yıyorum bu karısım ,1500 yada 1700 kalori tam aklımda kalmadı
aksamları yemeklerden once 1 defa XXX alıyorum ( calıstıgım ıcın 1 defa alabılıyorum )
sabah aksamda 2 gundur XXX hap alıyorum benım gunum boyle gecıyor.
Not: gun ıcı yemek ogun aralarında sakız acıktırmayı saglıyor, mesela soda yada meyve suyuda acıktırmayı saglıyor, ayrıca suttozuda kılo aldırıyormus sut ıcıne katılarak 2 sene once bu notları dıyetısyenım soylemıstı o zamanlar denedım aldımda ama en ufak bır uzuntu hepsını aldı goturdu