Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

selam kızlr bende buraya girerdim eskiden yeni arkadaşlar gelmiş yine XXX faydasını yazmak isteydim belki yardımım dokunur die ben bu sayede 8 9 kilo aldım doktorumun tavsiye ettiği bi şurup bu ne zamandır kullanmıyorum çünkü ihtiyacım yok artık yanında aktardan alıcağınız harnup pekmeziyle çok rahat kilo aldığınızı görüceksiniz yalnızca 1.5 ay direnmeniz ve sıkı bi beslenme programıyla ZAYIFLIĞA SON

canım sen baya iyi kılo almışsın :1shok: ne kadar zamanda aldın bu kıloyu? bir de sadece XXX aldın onun dışında başka seyler kullandın mı,neler yedın ek olarak?? :uhm:

Son düzenleyen: Moderatör:
canım sen baya iyi kılo almışsın :1shok: ne kadar zamanda aldın bu kıloyu? bir de sadece XXX aldın onun dışında başka seyler kullandın mı,neler yedın ek olarak?? :uhm:

canım XXX ve harnup pekmezi kullandım bunun yanı sıra yemekde yedim yani iştahımda vardı ben yemek yemeyi severim zaten kaolorili şeyler yemeğe özen gösterdim başka da bişi yapmadım yani akşamları süt içine pekmez bi çiğ yumurta malesef ve aktardan içine kolabiliceğiniz kuru üzüm çekirdeği tozu koyup için yatmadan hem kuru üzüm çekirdeği tozu hem göğüs büyütüp hemde kan yapıyomuş inş en kısa zamanda alırsınız kiloları ne akadr sabırsız olduğunuzu biliyorum hergün tartılıp aynalarda acaba kilo almış bacaklarım kalınlaşmışmı die baktığınızı biliyorum yani bende öleydim ama alınıyo yani çok zayıfdım pantolonumun altına 4 tane eşortman giyen bendim yani

ya yine de herkes elinden geldiğince yaptığı yediği şeyleri yazarsa,diğerleri de motıve olur canım a.s .öyle valla baktığında 4 kıloda ne var alınır derler ama olmuyo 51 e cakıldım kaldım.ama içiyorum XXX,harnupumu alıcam o 4 kıloyu inşallah :Saruboceq:

isallah canım, kızlar bısey sorucam ben normal uzum pekmezı ıcıyorum onun faydası olmazmı yoksa ılla harnup pekmezımı olması lazım?

canım XXX ve harnup pekmezi kullandım bunun yanı sıra yemekde yedim yani iştahımda vardı ben yemek yemeyi severim zaten kaolorili şeyler yemeğe özen gösterdim başka da bişi yapmadım yani akşamları süt içine pekmez bi çiğ yumurta malesef ve aktardan içine kolabiliceğiniz kuru üzüm çekirdeği tozu koyup için yatmadan hem kuru üzüm çekirdeği tozu hem göğüs büyütüp hemde kan yapıyomuş inş en kısa zamanda alırsınız kiloları ne akadr sabırsız olduğunuzu biliyorum hergün tartılıp aynalarda acaba kilo almış bacaklarım kalınlaşmışmı die baktığınızı biliyorum yani bende öleydim ama alınıyo yani çok zayıfdım pantolonumun altına 4 tane eşortman giyen bendim yani

Aynen yazdıkların gıbı ıste zayıfların halınden ancak kendı gıbı olanlar tam olarak anlar ( gercı sen kademe atlamıssın ) :) uzum cekırdegı tozu kotu bıseymı? bırde su pekmez ısını cevaplarsanız sevınırım canlarım

Aynen yazdıkların gıbı ıste zayıfların halınden ancak kendı gıbı olanlar tam olarak anlar ( gercı sen kademe atlamıssın ) :) uzum cekırdegı tozu kotu bıseymı? bırde su pekmez ısını cevaplarsanız sevınırım canlarım

kara üzüm çekirdeği tozu aktardan alabilirsin canı toz halinde satılıyo zaten hem nie kötü bişi olsun kan yapar sütünün içine karıştırığ içiver pekmezide aktardan alabilirsin her öğün kaşıkla

a.s. slm kıslar bende sizin gibi kilo almkatan yakınıp burda dert yananlardandım.Kilo aldım evlendim derken pek giremez oldum buralara sonra bi baktım bizim bölüm yok kapanmıs heralde dedim senağlama bi kac kes baktım ama yok :S senağlama
Bugün tesadüfen denk geldi okadar cok sevindimki burayı bulduguma anlatamam. :sm_cool:hihoyyyt Eskilerden sadece sadrazamcım seni görüyorum , nasılsın canm ? Nasıl gidiyor kilolarla aran iyi sanırım fotolarına baktım yıkılıyosun kuşum.Ben hala 44 kilo yum ama 2 canlıyım:) Yani teyse olcaksın :) Daha 2 aylık ama onu cok ac bırakıyorum. olmayan iştahım iyice gitti ,dahası da bulantı lar basladı. Hani şu sen bulantılar için bişey yapıyordun neydi canm o ?

Kızlar hepinize bol kalorili günler diliyorum inşallah hepiniz kısa sürede tombik hatunlar olursunuz a.s.

kara üzüm çekirdeği tozu aktardan alabilirsin canı toz halinde satılıyo zaten hem nie kötü bişi olsun kan yapar sütünün içine karıştırığ içiver pekmezide aktardan alabilirsin her öğün kaşıkla

pekmez sute katıyorum zaten ay oyle kasıklayarak ıcemem sevmıyorum pekmezı:( sutun ıcınde ıdare edıorum dur su uzum olayınada baslıyım oda sutun ıcınde yuvarlanır gıder:)

canım Allaha şükür bende o kadar zayıflık yok şuan ama lise yıllarımda falan ben de öyleydim bılıyorum o duyguları :çok üzgünüm:
şuan günde 3 öğün prakten içiyorum,geceleri 1-2 kaşık harnup pekmezi içip öyle yatıyorum,bir de elimden geldiğince çok yemeye calısyorum tabi.
bu yollarla alırım inş. inanıyorum opuyorumnanaktan
buarada bu kuru üzüm bilmem nesine de baslasam iyi olur aslında faydası çokmuş :jeyyar:
senin göğüslerinde bi değişme oldu mu onu kullandıktan sonra canım? :tomato:

selam kızlar!
öncelikle resmini gönderip bizlere "kilom nasıl" diye soran arkadaşı dövmek istiyorum :)) gayet ideal görünüyor, kilo almana hiç gerek yok şekerim. benim de boyum 1.70 ama kilom 46, yaa yaaa.. :)
bahar bitti ben gene kilo vermeye başladım :( neden? çünkü çok su içiyorum ve sıcakta kalori harcaması artıyo. bu durumda her zaman su içmek yerine arada dondurma, meyva suyu vs tüketmek lazım kanımca.
bi arkadaşım mail göndermiş, marankinin reçetelerinden.. onu da paylaşmak istiyorum.

ıştahsızlık için doğal ve bitkisel çözüm önerileri :

1-Ahududu,ayva kompostosu, badem, ceviz, greyfurt, kayısı, limon, portakal, domates, enginar, havuç, sarımsak, turp, adaçayı, ardıç tohumu, kekik, kimyon, kişniş, nane, rezene ve söğüt yaprağının iştah açıcı özelliği vardır.

2-Bir çay bardağı kaynar suya,1 çay kaşığı havuç tohumu konulur.Kısık ateşte birkaç dakika kaynatılır.10 dakika demlendirilir ve sabah,öğle ve akşam tok karnına içilir.

3-Kakule toz haline getirilir.Günde birkaç defa 0,5 gram kap halinde alınır.

4-Tere-su teresi sıkılırarak suyundan günde 1 bardak içilir.

5-Bir bardak kaynar suya 10 gram kantaron bitkisi konulur.10 dakika bekletilerek öğle ve akşam yemeklerinden önce 1 bardak içilir.

6-Bir bardak kaynar suya 2 gram papatya konur.10 dakika bekletilip günde 1 bardak sabahları aç karnına içilir.

7-Bir bardak kaynar suya 2 tatlı kaşığı dövülmüş kereviz tohumu konulur.10 dakika bekletilip günde 3 bardak yemeklerden önce içilir.

Prof. Dr. Ahmet Maranki

Ahmet Maranki’ den bitkisel kilo aldırma formülleri:

** Gece yatmadan önce, bal katılmış süt içilir. Bu karışıma her zaman devam edilmelidir.

** Sabah kalkıp ikindi vaktine kadar bol bol üzüm suyu içilerek, susuz kalınır. Daha sonra akşam yemeğinde bol bol yoğurt yenir.

üzüm suyu işe yarıyo arkadaşlar. tarafımdan denenmiş,iki kilo alınmış,sonra bıktığım için bırakılmıştır :) ama tekrar başlamayı düşünüyorum, yazın serin serin iyi gider. :delphin:

XXX şurubu araştırdım ancak bu alerji egzama ilacıymış bünyemize bi zararı olmasın kızlar

selam kızlar!
öncelikle resmini gönderip bizlere "kilom nasıl" diye soran arkadaşı dövmek istiyorum :)) gayet ideal görünüyor, kilo almana hiç gerek yok şekerim. benim de boyum 1.70 ama kilom 46, yaa yaaa.. :)

AYYYYYYYYYY cok sevındırıkkk oldummmm dovvv apla benıı dövvvvv madem kotu gorunmuyo zayıflıgım sen dovvvv :mymeka::mymeka::mymeka: oleeeeyyyyyyyyyyyysırnaşık şeysırnaşık şey

XXX bi zararı yok kaşıntı şurubu bunu biliyoruz zaten ama doktorumun tavsiye ettiği bi şurup bu üstüne basa basa bende sordum ve bana aslında bundan başka bişi kullanma balıkyağları karaciğerde toplanıp yağlanmaya neden oluyo dedi

XXX bi zararı yok kaşıntı şurubu bunu biliyoruz zaten ama doktorumun tavsiye ettiği bi şurup bu üstüne basa basa bende sordum ve bana aslında bundan başka bişi kullanma balıkyağları karaciğerde toplanıp yağlanmaya neden oluyo dedi

balık yağlarını yıllarca içtim banada etkisi olmadı..
çocukken XXX şurup içiriyordu annem bize baktım netten XXX aynıymış etken madesi
onunda etkisi olmuyordu bana
biraz önce iranlı aktarın kilo aldırıcısından sipariş verdim deniyim burdan sizinle paylaşıcam bakalım etkisi olacakmı

balık yağlarını yıllarca içtim banada etkisi olmadı..
çocukken XXX şurup içiriyordu annem bize baktım netten XXX aynıymış etken madesi
onunda etkisi olmuyordu bana
biraz önce iranlı aktarın kilo aldırıcısından sipariş verdim deniyim burdan sizinle paylaşıcam bakalım etkisi olacakmı
[/QUOT

moralını bozmak ıstemem ama ıse yaramıyo ıran ıksırı kullanan bırı olarak solıyım

bekar olsam kesın bu topicte olurdum :)

evlenmeden once cok zayıftım..boyum da uzun oldugu ıcın daha da zayıf gorunuyordum..

aldıklarım hep s ,xs idi..

evlendım normale döndüm.. kaydirigubbakcemile3

yanı herkes ıcın normal..ama ben bu halıme alısamadım bu seferde..

8 aylık evlıyım 4 kılo aldım..onu da verıcem :))

sıze kolay gelsın demek ıcın ugradım :))

Back