- Konu Sahibi yaban gxuxlxux
-
moralını bozmak ıstemem ama ıse yaramıyo ıran ıksırı kullanan bırı olarak solıyım
bende denedım ama satısın yapıldıgı sıtelerdekı yorumlara sakın aldanma bunu kullanıpta daha faydasını gorenı ben tanımadım henuz
iran iksirini bende denedim işe yaramıyor kullanırken kilo aldım.işe yarıyacak herhalde dedim bitti bir daha devam etmedim..3 haftada verdim aldığım kiloyu...bencede paranızı bunlara harcamayın....en iyisi ve akıllıca olanı diyetisyen yardımı artık bu kaldı....
:sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
son çarem bu kalmıştı kızlar yaa... siparişi verdim geliyo artık denemekten başka çarem yok
ben doktorlara da gittim çok ama hangisine gittiysem ısrar etmeme rağmen ihtiyacın yok diyip yolluyo
boyum 1.62 40 kiloyum ben mafoldumben
canım seni çok ii anlayabiliyorum doktora bende söledim aynı şeyi yanındaki hemşire yok bende böleydim şimdi bak veremiyorum alıp da napcan iisin deyip yolladılar zar zor XXX hakkında bilgi alabildim ısrar da edemiyosun yok ben kilo almak istiyorum die zor yani ama inş bu iksirle alırsın sana tavsiyem bak XXX öle kalıcı bi kilo aldırmıyo sadece onu kullanıp bişey yemessen kilo alamazsın zaten nasıl olsa bu kullanıcağın iksirle iştahın açılıcak kendini yemeye zorla yoksa sadece onu kullanim dersen alamazsın kalıcıda olmaz zaten :1hug:
:sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
son çarem bu kalmıştı kızlar yaa... siparişi verdim geliyo artık denemekten başka çarem yok
ben doktorlara da gittim çok ama hangisine gittiysem ısrar etmeme rağmen ihtiyacın yok diyip yolluyo
boyum 1.62 40 kiloyum ben mafoldumben
Arkadaslar ayrıca XXX diye calsiyum ve vitamin icerikli bir hap var buda inanılmaz istah acıyormus, ozellıkle hamılelık donemınde yada hamılelık oncesınde ıcılen bır vıtamın ben bugun aldım kullanmaya baslıcam malum onumuzde sıcaklar basladı ıstah yavas yavas azalmaya baslıyor bende genelde
canım hapı doktora yazdırdın mı yoksa eczaneden mi aldın.fiyatı nekadardı??
bence XXX yerıne hem iştah acan hem de vitamın desteği olan bi ilaç kullanmak daha mantıklı CADIARZU
slm , nbr neler yapıyosunuz ben 4-5 aydır ara vermiştim ondan önce burada liste uygulardık nişastalı ballı süt balık yağı,pekmez XXX, bi değişiklik yok dimi, söyleyin bakalım neler yapıyosunuz, bu son bir ay içinde uyguladığınız şeyler neler ve sonuçlar?
hepinize sağlıklı kilolar.. :)
selam kizlaar ben yine ugradim soyle bir sizlere bisiy anlaticam benim kucuk bir kizim var boyle cok zayif 5 yasinda 15 kg di ama ben onun zayifligindan sikayetci degilim okula gidiyo yalniz halsiz kalmasin diye enerji veren seyler yediriyorum ama su son bir aydir biraz kilo aldi nasilmi gerci cocukla yetiskin insan bir olmaz ama size nacizane nasil kilo aldigini anlaticam sabahlari kahvalti ederdi duzenli havalar isininca bu ara istahi hic yok sabah sadece 1 bardak sut icimeye basladi baska hicbisiy yok oglen sadece meyve suyu baska bisiy yemiyo ben ne kadar zorlarsam zorliyim anne karnim agriyo cok yiyince diyo neyse bende birkac gun hic ustelemdim ama aksamlarida okuldan gelince hem yorgun hem ac oluyoya bende birkac hamur isi kurabiye falan yaptim bide yatili misafirlerim vardi yani hergun yaptim aksama kadar ac olup aksam ne varsa yyiyince anaaa yanaklari tombiklesiverdi simdi 20 kg
biraz uzun bir yazi oldu ama vede siz kimbilir neler denedinizde ben oyle anlatayim dedim iste bide sizi uzen bisiy oluncada kilolar gidiyodur takmayin fazla bisiy kafaya yaa hayatta hersey insanlar icin
bizde bizi uzen bisiy olunca hooop hemen kilolari aliveriyoruz ne kadar ac kalirsak kalalim gitmiyo inat ediyo bazen kilolar yaa
canım o yetısme cagında onlarla bızım metobolizmamız farklı ıslıyor, bu yaslarda bızlerde alım dahada zor malesef oyle aksam ne varsa ye yatla olmuyor
aynı şeylerden bahsediliyo biraz baktım da, birde ben XXX kullandım hiç bi fayda görmedim, birde benim sorunum iştahsızlık değil,iştahım gayet normal, anlamadımki ne yapsamoffff
Yok canım dr. yazdırmadım kendım aldım eczaneden fiyatı 8,65TL 90 adet var icinde, hamilelik doneminde icilen bir ilac yani bebege zararı olmayan bana hic zararı olmaz diye dusundugumden dun aldım ve kullanmaya basladım.
bence yine eskisi gibi yapalım,herkes neler yiyo ne kadar kalorili veya sağlıklı şeyler yiyo yazalım,tabi sadece praktenle olmaz, pekmeze fln başlayalım, hepsini uygulayalım, siteyede günün belli bi saatinde girelim neler yaptığımızı ve değişiklikleri fln yazalım kilo alabildikmi vs. çünkü karşılaşamıyoruz burda kimseyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?