Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

http://[URL=http://img10.imageshack.us/my.php?image=adszzck.jpg] [/URL]http://[url=http://img10.imageshack.us/my.php?image=adszzck.jpg][img=http://img10.imageshack.us/img10/3485/adszzck.th.jpg][/URL]
my.php

my.php

gayet ıdeal gordumm senı
sana ınanamıyorum sen zayıf mısın ya bence senın takıntıdan ote bısıy dııl

kızçelerim ve nihayet artık 53 kiloyum
Allahıma binlerce kez şükürler olsun
bugun 27 beden düşük bel kotumu giydim
belimden düşerdi normalde
bi güzel oturdu ki sormayın hihoyyyt
55 istiyodum ama aşkım sefkilim bu halimi begendiginden 53te kalıcim
darisi başiniza inşallah

arkadaslar ben de kilo almak için uğrasıyorum bi ara diyetisyene gittim ona akupunkturu sordm ve bana akupunkturla kilo alabileceğimi söyledi deneyen varmı?önce iran iksirini denemeyi düşünüyorum o da işe yaramazsa bu yolu denicem

selam kızlr bende buraya girerdim eskiden yeni arkadaşlar gelmiş yine praktenin faydasını yazmak isteydim belki yardımım dokunur die ben bu sayede 8 9 kilo aldım doktorumun tavsiye ettiği bi şurup bu ne zamandır kullanmıyorum çünkü ihtiyacım yok artık yanında aktardan alıcağınız harnup pekmeziyle çok rahat kilo aldığınızı görüceksiniz yalnızca 1.5 ay direnmeniz ve sıkı bi beslenme programıyla ZAYIFLIĞA SON

kızçelerim ve nihayet artık 53 kiloyum
Allahıma binlerce kez şükürler olsun
bugun 27 beden düşük bel kotumu giydim
belimden düşerdi normalde
bi güzel oturdu ki sormayın hihoyyyt
55 istiyodum ama aşkım sefkilim bu halimi begendiginden 53te kalıcim
darisi başiniza inşallah

nasıl bu kadar kılo alabıldın merak ettım, bızım bılmedıgımız bıseymı yaptın yoksa :uhm:

arkadaslar ben de kilo almak için uğrasıyorum bi ara diyetisyene gittim ona akupunkturu sordm ve bana akupunkturla kilo alabileceğimi söyledi deneyen varmı?önce iran iksirini denemeyi düşünüyorum o da işe yaramazsa bu yolu denicem

oncelikle cevremde her ıkı sekıldede akupunkturu deneyen var kılo vermek ıcınde almak ıcınde gıden arkadaslarım oldu ama bır sonuc alamadılar yanı bence para tuzagından baska bırsey degıl bence, ıran ıksırıne gelınce ılk cıktıgı zaman alsaydın olurdu ama suan ıran ıksırının orjınalını pıyasada bulmak cok zor aorjınal dıye burda ıcınde ne oldugu belırsız sylerı satıyolar bunuda ben bızzat sahıt oldum yanı ben aldım orjınal dıye ıctım ama gram dahı aldırmadı, bence burdakı arkadasların tecrubelerınden faydalanman senın ıcın daha avantajlı olucagını dusunuyorum canım

arkadaşlar bugün XXX aldım,harnup pekmezini de 3-4 gündür kullanıyorum.şuan 51 kıloyum 55 olmak istiyorum.gelişmeleri size de yazarım.buarada niye kimse yok buralarda ya herkes pes mi etti noldu? bakın eskiler ne güzel kılo almışlar beraber,biz de takım kursak birbirimize destek olarak alsak kıloları fena olmaz mı??? :1no2:

Son düzenleyen: Moderatör:
selam kızlr bende buraya girerdim eskiden yeni arkadaşlar gelmiş yine praktenin faydasını yazmak isteydim belki yardımım dokunur die ben bu sayede 8 9 kilo aldım doktorumun tavsiye ettiği bi şurup bu ne zamandır kullanmıyorum çünkü ihtiyacım yok artık yanında aktardan alıcağınız harnup pekmeziyle çok rahat kilo aldığınızı görüceksiniz yalnızca 1.5 ay direnmeniz ve sıkı bi beslenme programıyla ZAYIFLIĞA SON

aynen canım bende XXX harnup pekmeziyle 5 kilo filan almıştım ama şimdi hepsini verdim maalesef sıkıntıdan stresten zor günler geçirdim yoksa hala kilolu olcaktım.bende tavsiye ediyorum kızlar XXX gerçekten faydalı

arkadaşlar bugün XXX aldım,harnup pekmezini de 3-4 gündür kullanıyorum.şuan 51 kıloyum 55 olmak istiyorum.gelişmeleri size de yazarım.buarada niye kimse yok buralarda ya herkes pes mi etti noldu? bakın eskiler ne güzel kılo almışlar beraber,biz de takım kursak birbirimize destek olarak alsak kıloları fena olmaz mı??? :1no2:

Merak etme canım eskılerde yenılerde var sadece uyusmuyoruz aynı anda o kadar, guzel bende 45 kg 50 kılo olmak ıstıyorum bakınca 5 kılo ne var ama kılo alımı sabır ısteyen bısey kılo vermek gıbı degıl, bende sut karısımımla XXX ıcmeye devam edıyorum ama suan kılom uyuma moduna gırdı:)

aynen canım bende XXX harnup pekmeziyle 5 kilo filan almıştım ama şimdi hepsini verdim maalesef sıkıntıdan stresten zor günler geçirdim yoksa hala kilolu olcaktım.bende tavsiye ediyorum kızlar XXX gerçekten faydalı

evet mıde buyutmek ıcın ıyı bır destekcı, ah o stres yokmu aylarca caba sarfedıb sabır gosterdıklerımızı su stres denen ıllet 1 gunde alıp goturuyor bı bakıyosun hoop basa donmussun gıttı emek, uzak duralım dıyoruz ama bız kactıkca o pesımızden gelıyor malesef

XXX kullanmanıza sevindim kızlar inanın ii sonuçlar alıcaksınız ama sizinde bildiğiniz gibi stres başa bela hayatta problemler varsa iştah denilen bişide kalmıyo nekadar zor olsada stresten uzak durmak kilo almanızda size çok büyük yardımı dokunucaktır eğer kilo alamıyorum die stres yaparsanız buna gerek yok rahat olun hiç kilo alamayan kişilerden biride bendim ne kadar yesemde banamısın demiyodu ama faydasını gördüm

Merak etme canım eskılerde yenılerde var sadece uyusmuyoruz aynı anda o kadar, guzel bende 45 kg 50 kılo olmak ıstıyorum bakınca 5 kılo ne var ama kılo alımı sabır ısteyen bısey kılo vermek gıbı degıl, bende sut karısımımla XXX ıcmeye devam edıyorum ama suan kılom uyuma moduna gırdı:)

ya yine de herkes elinden geldiğince yaptığı yediği şeyleri yazarsa,diğerleri de motıve olur canım a.s .öyle valla baktığında 4 kıloda ne var alınır derler ama olmuyo 51 e cakıldım kaldım.ama içiyorum XXX,harnupumu alıcam o 4 kıloyu inşallah :Saruboceq:

Back