- Konu Sahibi yaban gxuxlxux
gayet ıdeal gordumm senı
sana ınanamıyorum sen zayıf mısın ya bence senın takıntıdan ote bısıy dııl
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gayet ıdeal gordumm senı
KIZLAR YAA KILOMA YORUM YAPMADINIZ RESIM EKLEDIM
gayet ıdeal gordumm senı
sana ınanamıyorum sen zayıf mısın ya bence senın takıntıdan ote bısıy dııl
170sularındayım hayatım
arkadaslar ben de kilo almak için uğrasıyorum bi ara diyetisyene gittim ona akupunkturu sordm ve bana akupunkturla kilo alabileceğimi söyledi deneyen varmı?önce iran iksirini denemeyi düşünüyorum o da işe yaramazsa bu yolu denicem
kılon nasıl duruyo cnm bak ben resım ekledım arkdaslar ıısın dıyo ama bı yoreum yaparmısn derın tecrubene dayanarak ..
kızçelerim ve nihayet artık 53 kiloyum
Allahıma binlerce kez şükürler olsun
bugun 27 beden düşük bel kotumu giydim
belimden düşerdi normalde
bi güzel oturdu ki sormayın hihoyyyt
55 istiyodum ama aşkım sefkilim bu halimi begendiginden 53te kalıcim
darisi başiniza inşallah
arkadaslar ben de kilo almak için uğrasıyorum bi ara diyetisyene gittim ona akupunkturu sordm ve bana akupunkturla kilo alabileceğimi söyledi deneyen varmı?önce iran iksirini denemeyi düşünüyorum o da işe yaramazsa bu yolu denicem
selam kızlr bende buraya girerdim eskiden yeni arkadaşlar gelmiş yine praktenin faydasını yazmak isteydim belki yardımım dokunur die ben bu sayede 8 9 kilo aldım doktorumun tavsiye ettiği bi şurup bu ne zamandır kullanmıyorum çünkü ihtiyacım yok artık yanında aktardan alıcağınız harnup pekmeziyle çok rahat kilo aldığınızı görüceksiniz yalnızca 1.5 ay direnmeniz ve sıkı bi beslenme programıyla ZAYIFLIĞA SON
arkadaşlar bugün XXX aldım,harnup pekmezini de 3-4 gündür kullanıyorum.şuan 51 kıloyum 55 olmak istiyorum.gelişmeleri size de yazarım.buarada niye kimse yok buralarda ya herkes pes mi etti noldu? bakın eskiler ne güzel kılo almışlar beraber,biz de takım kursak birbirimize destek olarak alsak kıloları fena olmaz mı??? :1no2:
aynen canım bende XXX harnup pekmeziyle 5 kilo filan almıştım ama şimdi hepsini verdim maalesef sıkıntıdan stresten zor günler geçirdim yoksa hala kilolu olcaktım.bende tavsiye ediyorum kızlar XXX gerçekten faydalı
Merak etme canım eskılerde yenılerde var sadece uyusmuyoruz aynı anda o kadar, guzel bende 45 kg 50 kılo olmak ıstıyorum bakınca 5 kılo ne var ama kılo alımı sabır ısteyen bısey kılo vermek gıbı degıl, bende sut karısımımla XXX ıcmeye devam edıyorum ama suan kılom uyuma moduna gırdı:)